Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks gdy w domu sa dzieci

Polecane posty

Gość gość
Jest ten plus, ze starsze dzieci same wychodza z domu, do znajomych. Tylko nie zawsze ma sie wtedy ochote.

Gość gość
gość wczoraj U mnie podobnie. Musiałabym być naiwna sądząc, że córki nie wiedzą, że my uprawiamy seks. Przecież to logiczne, że jak nie w domu, to gdzieś musimy to robić. Fakt, staramy się uważać, ale bez przesady.

Gość gość
no oczywiście przy dzieciach, niech się uczą, bo teraz dają 500+ i po wuja mają pracować i się męczyć jak wystarczy napieprzyć stado bachorów

Gość gość
U kochanki to jednak jest fajnie :-D

Gość gość
gość dziś no oczywiście przy dzieciach, niech się uczą, bo teraz dają 500+ i po wuja mają pracować i się męczyć jak wystarczy napieprzyć stado bachorów Spadaj psycholu

Gość gość
A jak u was wyglada rytm dnia? O której chodzicie spac, gdzie wy i mężowie pracują? Pisałam tu kiedyś ze mam dwoje dzieci przedszkolnych pracuje , maz pracuje w korpo na bardzo stresującym stanowisku często jeszcze wieczorem siedzi nad papierami a ja jak ogarnę dom, zajęcia dodatkowe dzieci, obiad to jest 22 i nie mam na nic siły, maz chodzi spac dużo pózniej wiec sex jest baaaaardzoooo rzadko :( a jesteśmy młodzi 10 lat po ślubie.

Gość gość
U mnie też było kiedyś tak. Póki mąż nie dostał kontraktu zagranicznego. Teraz jest w domu 2 tygodnie, a na wyjeździe 6. Jak jest te dwa tygodnie to nie pracuje i mamy dom dla siebie póki dzieci nie wrócą ze szkóły. Więc seks uprawiamy głównie,wtedy.

Gość gość
Kto jeszcze

Gość gość
Dziecko prawie 4 lata.. nasze życie seksualne jest ubogie.

Gość gość
Ale dla jednych ubogie raz na tydz a u innych na mc

Gość gość
Dziecko prawie 5 letnie. Jak śpi to go bomba atomowa nawet nie obudzi więc my możemy szaleć od około 20 21 bez skrępowania :P

Gość gość
To wam dobrze

Gość gość
Rzadko

Gość gość
Po prostu zamykamy się w sypialni a córka śpi w swoim pokoju. Córka ma 8 lat. Nigdy nas nie przyłapała. Raz się zdarzyło, że byliśmy w trakcie a córka zaczęła płakać w swoim pokoju to było jak miała gdzieś tak ok. 4 latek no więc wtedy musieliśmy przerwać ;) A tak to żaden problem. Wczoraj też w sumie była taka sytuacja, że wróciliśmy rano od znajomych z Sylwestra. A córka była z moją teściową, która mieszka w tym samym bloku co my. No i jak poszła do swojego mieszkania a mała jeszcze spała to było ok. 9 to męża naszła ochota ;) No i po prostu zamknęliśmy się w sypialni i uprawialiśmy sex nawet mąż mnie uciszał, bo troszkę jęczałam sobie ;) Ale córka nie usłyszała i to jej nie obudziło, obudziła się dopiero ok. 11. Więc najważniejsze jest żeby nie uprawiać sexu w tym samym pomieszczeniu co jest dziecko.

Gość gość
My czekamy az dziecko (4 lata) spi. Przesypia całe noce i nie budzi się, więc mamy luz. Nasze sypialnie w mieszkaniu sa w 2 stronach różnych i nie słychać nic. Choc ja czasami jecze.. ale coz. Nic co ludzkie nie jest mi obce, tak juz mam. Czasami korzystamy z "wolnej chaty", gdy akurat dziecko w przedszkolu, a my w domu rano. Na wakacjach np mieliśmy wspolny pokój i jak dziecko zasypialo to szalelismy w lazience :-P Seks jest kilka razy w tyg. Zdarza sie oczywiście ciezki tydz gdsie zmeczeni itd ale ten raz w tug to dla nas minimum takie. Lubimy seks, mamy podobny temperament.

Gość gość
U mnie w domu 16-latka i 6-latka. Seks najczęściej wieczorem. Mała śpi, starsza nie, ale jest u siebie, zwykle leci muzyka u niej a u nas też jakaś muzyka czy film specjalnie włączam. Do sypialni dzieci nam nie wchodzą jak drzwi zamknięte, nie zdarzylo się. Problem tylko z łazienką, bo żeby nie spotkać w przedpokoju dziecka musimy się ubierać. Teraz wykanczamy dom i będę miała łazienkę w sypialni, taki luksus,opcja, no i seks w wannie czy pod prysznicem dojdzie, taka opcja, jak będzie to się okaże. Seksu nam nie brakuje, raz na 2 dni najrzadziej. Staram się zachowywać cicho, ale nie pod kołderką, lubię jak jest widno.

Gość gość
Jak kochacie sie w dzień? Albo w nocy? Tak szczerze... w dzień jesteśmy w pracy a jak wracamy to juz z dziecmi i obiad, potem zajęcia dodatkowe lekcje mycie i kładzenie dzieci spac. A w nocy? Jak to wyglada? Budzisz sie i nagle nasze ochotę i zaczynasz całować śpiącego męża? A rano o 6 przeciez trzeba wstać do pracy? Napiszcie szczerze bo nie kumam tego

Gość gość
U nas przeważnie kiedy mały śpi, ma 5 lat, praktycznie nie zdarza mu się już budzić w nocy, ale jest nauczony pukania odkąd ma własny pokój, czyli od prawie 3 lat. Sam też wie że w ciągu dnia może zamknąć drzwi jak chce być sam i do niego pukamy, wie że puka się do zamkniętych drzwi łazienki czy toalety, więc nie ma problemu z szanowaniem tej zasady. Odgłosy w sypialni w życiu go nie ruszą, śpi jak kamień. Poza tym bywa seks w ciągu dnia, ma swoje pół godziny na bajki i wtedy wiemy że nic go nie ruszy, jest wtedy przed laptopem w salonie, po drugiej stronie mieszkania. Mąż pracuje w stałych godzinach, ja mam pracę zmianową, on i tak wstaje wcześnie bo lubi, o 6:00 jest na nogach, więc jeśli ja mogę jeszcze pospać to szybki seks i dosypiam, on zawsze rano małego odwozi do przedszkola. Czasem ja przychodzę jak on się położył a mały już śpi od jakiegoś czasu, a potem jeszcze chwilę siedzę w łóżku z książką. Rzadko, ale bywa że budzimy się w nocy, jeszcze rzadziej że mamy niespodziewane wolne albo mały idzie do babci na noc- wtedy już jest totalny luz :) Teraz to pikuś, podejrzewam że z nastolatkiem będzie gorzej i nie da się posadzić grzecznie do bajek, a już na pewno będzie miał świadomość po co sypialnię zamykamy.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie włączyć bajki i ość sie kochać bo bym nie umiała sie wyluzować. Zazdroszczę wam spontnu. U nas w dzień? Nigdy chyba. Wieczorem i to bardzo rzadko. Maz chodzi późno spac a ja właśnie leżę juz bo o 5 musze wstać. Wiec kicha

Gość gość
U nas kiepsiutko bo syn 8 lat lubi przychodzić do nas w środku nocy....raz przyszedł po naszym baraszowaniu i mówi no bo ja już czekałem z 10 min pod drzwiami. ....dla mnie jest to krępujące a nad ranem rzadko kiedy nam siły bo późno chodzimy spać i każda minuta jest cenna

Gość gość
Ośmiolatek przychodzi do was w nocy ? :O Ja pierniczę, jesteście chorzy, że na to pozwalacie :O

Gość gość
co pieprzycie, że dzieci nie słyszą, to jest tylko wasze głupie tłumaczenie, bo ja jako 8-16 latka zawsze słyszałam jak matka z ojcem się pieprzyli a nigdy im to nie powiedziałam, bo się wstydziłam, udawałam, że śpię w innym pokoju, ale zawsze podsłuchałam ich.

Gość gość
U nas to wygląda tak że chłopcy 5 i 11 idą już do łóżek 19:30 do swojego pokoju gasze im światło i uchylam drzwi od ich pokoju by mieć ich pod kontrolą czy nie rozrabiaja , my też wcześnie chodzimy spać przeważnie 22 jesteśmy już w łóżkach i mamy czas dla siebie czasami wcześniej jak mamy ochotę na seks to zamykamy się na klucz i głośniej film gra :) jak po wszystkim to otwieram drzwi ale nie na ościerz tylko nie są zamknięte na klucz , chłopcy wiedzą że mają pukać do drzwi jak coś potrzebują i czekać na odpowiedź więc jak jesteśmy w trakcie to mówię idź do swojego pokoju za chwile przyjdę ale zdarzyło się nam zapomnieć zamknąć drzwi na klucz i po wszystkim zasneliśmy nago ja wtulona męża trzymając jego k****a budzimy się w środku nocy a chłopcy u nas w sypialni siedzą i oglądają horror :)

Gość gość
My lubimy sex wiec szukamy różnych okazji by było często. Wieczorem faktycznie dzieci potrafią krepowac ale rano wszystkie śpią wiec to dobry czas. Staramy sie też umawiać w mieszkaniu w ciągu dnia. Oboje pracujemy elastycznie i gdy dzieci są w szkole mieszkanie jest puste... najtrudniej jest podczas wspólnych wakacji bo nie zawsze udaje sie wynająć 2 pokoje- jeden dla nas a drugi dla dzieci. Choć to jedyne dla nas rozwiązanie gdy chcemy spędzić trochę czasu też ze sobą.

Gość gość
U nas to tak ze czesto sie mijam z mezem w drzwiach , taka praca :) natomiast zdarza sie jeden - dwa weekendy razem w domu to seks uprawiamy rano , nasze nastolatki do poludnia spia jak zabici , w ciagu dnia jak nas najdzie na numerek tez sie zamykamy w lazience , dzieci i tak siedza w pokojach ze sluchawkami na uszach przy komputerze ( mamy spory dom ) lub kochamy sie gdzie popadnie jak ida do znajomych lub nocuja u nich

Gość gość
23:02 -nie przesadzaj mój 10latek tez lubi przychodzić do nas spać dzieciaki tez się chcą poprzytulac.My sobie urządzamy takie wspólne spanie i wtedy nie na problemu ze przychodzi w inne noce a dwa wie ze trzeba pukac.

Gość gość
10:15 To prawda ale dziecko może mieć traume bo słuchanie takich odgłosów jest jednak krepujace dla dziecka a wręcz obrzydliwe nawet jeśli seks nie jest tematem tabu.