Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam osoby co mieszka w Anglii i pomoże mi na start. Zapłacę za pomoc.

Polecane posty

Gość gość
Puszke dziś taa nieprzychylny polakom, jak sie jest glabem bez wyksztalcenia i debilem to jest nieprzychylny, ja sie nigdy tak w polsce nie czulem jak tutaj smiech.gif . Jest kosmos. xxx Ty żyjesz w swoim świecie głąbów więc ci tam dobrze, wystarczy że ci kapuchę rzuca z cebulą :D i jesteś heppi. Ale ludzie wykształceni potrzebują kawioru i szampana, a tego w Anglii jest przesiąknięte grzybem

Gość gość
Puszke - kurde z kim ja pisze, wzdychasz do jakiegoś internetowego wrednego małpiszona :D:D:D nara

osoba ktora jest teraz w polsce wie co tutaj jest lepiej od kogos kto tu rezyduje 3 lata :D🖐️. Ciezko jest sie przestawic z polskich warunkow do angielskich, ale jak juz sie przestawi czlowiek to jest pogrom. W polsce nigdy nie czulem takiej wolnosci, tutaj moge sie spotkac z polakiem i stacjonowac w miescie zabytkowym, wszedzie cisza 0 smrodu, picie piwa w miescie i jezdzenie rowerem na czerwonym swietle albo przechodzenie na czerwonym swietle to norma. Cisza spokoj, angielska architektura a nie postkomunistyczne bloki i dresy na miescie szukajace zadymy, tutaj pakolandia ma wiecej oleju w glowie niz polacy w polsce :D🖐️

Gość gość
wielka mi wolnosc jak zapieardalasz po 12 h, to juz nie wazne kvrwa za ile, pieniadze nie są w zyciu najwazniejsze. No chyba, że jestes kvrwa przedstawicielem tzw wolnego zawodu- to w czepcu rodzony kvrwa jestes, ale reszta ma przejeabane. O czym wy tu pieardolicie? W tym systemie nie ma wolnosci

Gość gość
0:10 no ale to z czym się nie zgadzasz, jak ja to samo napisałam. "...Ktoś tu moze być dla ciebie umilny i pomocny, byle cię omotac,..." A nie pomyślałaś, że ten ktoś może reprezentować agencję pracy?

jestem perkusista a to moze jest wolny zawod moze nie, wiem ze jest zaj3biscie, a anglia to stolica muzyki :D🖐️. A polaczkow zapieerdalajacych w fabrykach przez agencje jest za duzo, wiec dobrze ze wyjezdzaja.

Gość gość
Puszke to drugie konto doktora devBIla xd to wiele tlumaczy

Gość Puszke
Drugie konto czy nie Anglia jest z******ta. Polska się chowa. Chodzi mi o budowle ludzi klimat zanieczyszczenie środowiska u mnie jest prawie zerowe. Co nie znaczy ze nie wole polskich krajobrazów ale Polacy to mentalne dno a w Anglii jest ich mniej.

Gość gość
Za późno . Zostań w PL

Gość kaja221
:) Halo może ktoś jeszcze pomoże?

Gość kaja221
hop hop

Gość gość
Mieszkam w Anglii i może mogłabym Ci pomoc

Gość Pószkę
Jestę perkusistę i chóój :classic_cool:

Gość gość
...Szukam osoby co mieszka w Anglii i pomoże mi na start... kaja221 wczoraj ...Bo za 7 stówek nie idzie wyżyć w tym kraju... x I ty twierdzisz, że studia ukończyłaś ? ? ? Chyba łopatologii stosowanej, albo konserwacji płaszczyzn poziomych :P. Jakiś MATOŁ chce zwalić się komuś na łeb i żyć na jego koszt. Angielski i niemiecki zna biegle, a zdania po polsku napisać poprawnie nie potrafi. Jak ktoś nie ma kłopotów, to niech ją sobie zaimportuje :P.

Gość gość
Dobrze ją podsumowała.

Gość gość
I JAK TAM ? KTO JA ZAPROSI ?

Gość gość
Uważaj bo cie do burdelu sprzedadzą

Gość gość
A ty myślisz, że gdzie ta absolwentka wyższej uczelni pracuje obecnie :P ?