Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy osoba która nie jest zbyt lubiana może się komuś podobać

Polecane posty

Gość gość
oczywiście że tak.

Gość gość
Możesz się komuś spodobać, np. komuś podobnemu z charakteru do Ciebie.

Gość gość
gdy wchodze do sali kobiety są zazdrosne a mężczyźni od razu usmiechają, witają, całują w rękę.

Gość gość
Współczuję Ci w takim razie, bo będziesz mieć ciężej. Ja np. zerwałam z dwoma chłopakami, bo dopiero przy znajomych wyszło, jacy są naprawdę. Jak się nie ma lud******oło, bardzo łatwo jest udawać kogoś, kim się nie jest do tylko jednej osoby. I dużo jest takich małżeństw, że "po ślubie okazał się kimś zupełnie innym, więc się rozwodzą". Jak się ma dobre otoczenie, to potrafi też naprawić związek w chwilach kryzysu.

Gość gość
cd. mialam kiedyś w pracy sytuację, że podrywał mnie jeden koleś, a jego koleżanka zawsze patrzyła wtedy ostentacyjnie potępiającym wzrokiem. Nie lubiła też mnie mniej więcej odkąd on to zaczął. Co się z czasem okazało? Chłopak miał dziewczynę w zaawansowanej ciąży, która była bardzo lubiana. Pracowała wcześniej w tym samym miejscu.

Gość gość
cd. dlatego polecam mimo autsajderstwa mieć facebooka i nie dawać się poderwać dopóki nie będziecie tam znajomymi, jeśli ma konto. Bo ja tam bym poleciała na tego chłopaka, gdybym przypadkiem nie podsłuchała rozmowy i nie obczaiła go na fejsie:P I takich ochydów jest mnóstwo, a wyglądam raczej jak szara myszka.

Gość gość
dziś burek sz,ata ma tylko swoj ryjon na fejsie jesli o to ci chodzi. nie wiem jak tam jego ciezarna suka, przezyla wyszczenienie?

Gość do gość dziś 00 16
gość dziś , skoro się umawiałaś za prezent, to bardzo źle to świadczy o Tobie...

Gość gość
udawalam ze mi sie podoba zeby mi 4 stawial i tak mi juz zostalo z facetami, zeby cos tam ugrac albo lepsze traktowanie :) kobieta jak ma atuty musi z nich korzystac :)

Gość gość
Do ******** jak najbardziej .

Gość gość
14:31 Teraz co druga się tak umawia. Co lepsza suka to daje za kase. Za darmo zostały przeciętniary i pasztety.