Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Własny ślub w 9 tyg. ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam właśnie dowiedziałam sie, że jestem w ciąży... ślub planujemy juz od 2,5 lat wszystko załatwione zaproszenia rozdane.... Boje się, że będę sie fatalnie czuć ....

Gość gość
Gratulacje ! Dziecko jest ważniejsze niż te wszystkie suknie, torty, limuzyny. Ciesz się dziewczyno zamiast przeżywać jak wypadniesz na imprezie.

Gość gość
No cóż, trzymam kciuki. Ja w dziewiątym tygodniu tylko leżałam z nudnościami.

Gość gość
Chyba Autorce nie chodziło o to, jak wypadnie, tylko czy będzie w stanie cieszyć się uroczystością, myśląc tylko, ze zaraz puśc***awia. Wiele osób czuje te wszystkie mdłości później niż w 9 tyg. Albo nawet wcale. Ja w tym czasie czułam tylko straszne zmęczenie. Myślę, że będzie dobrze, jak będziesz miała możliwość na miejscu pójść i się położyć na chwilę, a nawet spać.

Gość gość
Nie wszystkie kobiety mają dolegliwości na początku ciąży. Ja w obu praktycznie nie miałam żadnych, a od 6 miesiąca małe ciążę robiły się leżące i byłam na podtrzymaniu. Nie stresuj się za bardzo.

Gość gość
Ja czułam się super do piątego miesiąca, tak jakbym wcale w ciąży nie była, a w piątym bolał mnie brzuch i byłam w szpitalu. Powodzenia ;)

Gość gość
Ja mialam silne mdlosci i od 6 do 15 tygodnia czulam sie fatalnie, czasem nie mialam sily wstac. Ale jak musialam cis zalatwic, zajac sie dzieckiem, wyjsc do lekarza to bylo lepiej. Rozruszalam sie, zajelam glowe czym innym, przewietrzylam. Nie martw sie na zapas, moze wcale sie nie bedziesz zle czuc a nawet jesli to mysle ze dasz rade:)

Gość gość
Przypuszczam że będzie cię trzymać adrenalina, ale zbadaj się wcześniej czy nie masz np. Krwiaka ci się zdarza we wczesnej ciąży

Gość gość
Ja mialam identyczna sytuacje, tyle ze w dniu slubu bylam w 17tyg ciazy, na szczescie czulam sie super, brzuszka zero, przetanczylam cala noc i jakbysmy sie nie pochwalili wczesniej to pewnie nikt nawet by na to nie wpadl. Jedyne co, to nie mozna pic toastu :) no ale w sumie ja i tak malo pije wiec to nie problem. Zycze ci tak samo bezproblemowej ciazy!!!

Gość gość
Też mnie to spotkało:-P. Czułam się i wygladalam fatalnie ale jakoś dałam radę. W wymarzoną suknie niestety się już nie zmiescilam, kupiłam druga, krótka i wygodną, ale ogólnie fajnie bylo:)