Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj kto pójdzie do spowiedzi i komuni temu zostanie darowana

Polecane posty

Gość gość

kara jaka teraz go spotyka za grzechy jakie popełnił w przeszlosci. Co to oznacza .Dzisiaj jest dzień Milosierdzia Bożego tydzień po Wielkanocy raz w roku. Jeżeli teraz na ziemi czyli w życiu doczesnym nie układa ci się Twoje życie się skomplikowalo popełnilas błędy życiowe w przeszłości wiadomo ze tylko z braku przestrzegania 10 przykazań to dzisiaj idziesz do spowiedzi i komuni i masz darowana KARE.Wina ci pozostaje ale Kara zostaje ci zdjęta. Czyli od jutra zmienia się Twoje życie na dobre oczywiscie nie możesz dalej grzeszyc. To naprawdę działa

Gość gość
tj odwrotne od zwykłej spowiedzi gdzie grzech zostaje ci dopuszczony ale skutki grzechu pozostają czyli karę ponosisz dalsze konsekwencje grzechu

Gość akimuszki123
A ja pójdę na rowerek.

Gość gość
np jeżeli dziewczyna łamie 6 przykazanie i sypia z facetem zachodzi w ciążę lub łapie chorobę dróg płciowych idzie do spowiedzi to grzech ma odpuszczony ale skutki grzechu ponosi czyli karę za grzechy wy daje na leki dziecko nie ma ojca żyje jej się ciężko wpada w depresję. Wiec dzisiaj szoruje do spowiedzi wyznaje te grzechy idzie do komuni i od jutra otrzymuje Miłosierdzie Boże zostaje zdjęta kara życie zaczyna jej się ukladac oczywiście musi pozostać bez grzechu żyć wg 10 przykazan

Gość gość
A ja nigdzie nie wychodzę, ani mi się śni. Ugotuje obiad i na dzisiaj to tyle. Kompletnie nic mi się nie chce,nie mam siły ani energii za grosz.

Gość gość
Jestes nienormalny /nienormalna zrazasz takimi tematami do wiary. Kolejna wierzaca majaca sie za lepszego czlowieka od innych. Bog zna moje serce.

Gość gość
wszystkie problemy jakie człowiek ma na ziemi są skutkami popełnionych grzechów przez człowieka w przeszłości i nie ma tutaj ze ktoś jest bez grzechu nawet ksieza i papież spowiada się co 14 dni

Gość gość
kto był i zrobił tak?