Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niechce byc z moim facetem ale nie moge odejsc

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy 3lata razem ajest tak zle ze chcialabym odejsc ale niemoge Mamy male dziecko:( Kryzys trwa od dawna. Nie dogadujemy sie awanturujemy o wszystko. On mi dogryza jest zlosliwy ja nie pozostaje dluzna...nie spimy ze soba juz od 4msc czyli odkad urodzilam. Nie mam ochoty, hormony nadwaga itp On twierdzi ze go odrzucam i przykro mi ze nie rozumie mojego stanu. Nie kocham go. Nie chce z nim byc. Odkad zalozylam rodzine nie mam czasu na nic. Kiedy bylam sama bylo mi lepiej. Teraz nie mam nawet czasu paznokci pomalowac. Nie mam czasu cwiczyc. Nie ma.czasu na nic. Kiedy bylam.sama bylo super. Chodzilam na silownie do pracy uczylam sie angielskiego hiszpanskiego i mialam cala szafe kosmetykow i ciuchow. Teraz nie mam czasu nawet porzadnie isc na caly dzien na zakupy bo musze biec do domu bo dziecko bo obiad bo cos tam. A ja? Wszyscy sa wazni a moje potrzeby sa na koncu. Facet moj jest zlosluwy z charakteru i mi dogryza. Zawsze sie kuzwa o cos przyczepi. Moze fakt ze jest 12lat starszy o czyms mowi. Chcialabym odejsc...ale dziecko powinno miec pelna rodzine:( a pozatym nie mam gdzie isc bo moje dochody to okolo 2tys zl i nie dalabym rady za ta kase wynajac mieszkania i utrzymac na w miare normalnym poziomie siebie i dziecka. Mam ochote wyjsc z domu i nie wrocic:( jestem nieszczesliwa Niewiem jak mam dalej zyc

Gość gość
jak nie masz z nim ślubu to pół biedy gorzej jak ślubowałaś to amen w pacierzu dużo jest takich kobiet

Gość gość
Skoro z nim jestes to znaczy, ze jestes z nim szczesliwa! Prawiczek szanujacy kobiety jest gorszy od twojego meza bo on jest przynajmniej doswiadczony.

Gość gość
na kafeterię masz czas :D

Gość gość
Wybralas na chlopaka buraka masz meza buraka a dziecko na ojca buraka.

Gość przemoc w konkubinacie
Nie męża, tylko konkubenta!

Gość gość
Coś musisz wymyślić bo i tak w którymś momencie nie wytrzymasz skoro już jest źle.

Gość gość
Czyli siedzisz z facetem z braku kasy? Wiesz jak to sie nazywa?

Gość gość
Ufff jak to dobrze ze nie popelnilam tego bledu uffff uffffff uffffffff :)

Gość Facet który  wie
Chormony nadwaga i nie mam ochoty. On mnie nie rozumie. A Ty rozumiesz jego ? Zaczynij od tego a nie tylko ja i ja. Facet potrzebuje seksu a Ty masz pod górkę do sypialni. Stąd ta napięta atmosfera.

Gość gość
Po czesci Cie rozumiem bo przechodze podobna sytuacje z rownolatkiem natomiast dziecko bylo planowane przez nas oboje a teraz ja czuje sie jak samotna matka, on jak tylko ma okazje(czesto tych okazji na sile szuka) wychodzi z domu, czesto, na dlugo, koledzy wazniejsi, mowie mu, ze mnie upokarza takim zachowaniem i teraz przede wszystkim jest ojcem. Mowi,ze przesadza generalnie robi ze mnie idiotke, ze czepiam sie. Mam poczatki nerwicy przez niego. Pokazuje teraz swoja prawdziwa twarz. Mysli, ze ja sobie bez niego nie poradze i bede plakac. Nie chce aby moje dziecko bylo w tozbitej rodzonie ale jesli on niedojrzeje to ja pewnego dnia odejde. Po co mi on? Jak i tak mi nie pomaga.

Gość gość
Jest na to rada! Zostawiesz dziecko z facetem, odchodzisz i placisz 300 zl alimentow - jestes wolna jak ptak, masz czas na rozrywki, nowych facetow, mizesz wyjechac na ile chcesz i gdzie chcesz! Faceci juz dawno na ten pomysl wpadli i korzystaja z zycia - a skoro jest rownouprawnienie - to czemu oni nie moga siedziec z dziecmi za grosze?

Gość gość
A nie masz kogoś aby zostawić dziecko na parę godzin i sobie wyjść? Na zakupy do kosmetyczki? Ważny jest czas dla siebie. Moim zdaniem przytłacza Cię nadmiar obowiązków. Tylko, że problem jest także w tym, że z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nawet nie ma czego ratować. Napisałaś, że już go nie kochasz. Moim zdaniem większą krzywdę wyrządzisz i sobie i dziecku tkwiąc w tym związku.

Gość gość
Do faceta ktory wie: Ty zlamasie, pochodz w ciazy pozmagaj sie z dolegliwosciami tyle miesiecy a pozniej urodz dziecko niech cie rozetna na zywca pozniej zszyja i wtedy taki w pologu gdzie krew leje sie strumiebiami szwy ciagna ,okropny bol pomysl o seksie. Matka nie nauczyla cie szacunku do kobiet zakalo spoleczenstwa pluje na ciebie. Albo nie szkoda sliny!!!

Gość Buhahahha
Prowokacja. 2 tyś zarobków i pełna szafa kosmetyków, ciuchów, do tego siłka, angielski i hiszpański? Błagam

Gość gość
Rzuć tego star**** jak mogłaś sie związać z facetem starszym o 12 lat?

Gość gość
Jak bylam sama zarabialam placilam tylko za wynajem stancji 400zl i reszte mialam na dla siebie Angielskiego uczylam sie w domu hiszpanskiego 100zl miesiecznie no i silownia 100zl 500zl wydawalam na jedzenie i reszte na ciuchy Czesto pracowalam w soboty i czasem nadgodziny dlatego gdzies 2,5tys mialam. Teraz mam 1900macierzynskiego i wiekszosc idzie na pieluchy mleko cjuchy dla malego lekarzy a ja na siebie ledwo wydaje 200zl I niech ktos nie sugeruje ze jestem pasozytem ale mam za malo kasy by na odpowiednim poziomie utrzymac siebie dziecko i placic za zlobek:( jestem w sytuacji bez wyjscia

Gość gość
Natlok obowiazkow mnie przytlacza. Siedze do 19 sama z dzieckiem. Wszystko robie sama w biegu...bo maly wrzeszczy i oczekuje ciaglej uwagi:( Jak sie drzemnie to sprzatam i robie obiad. Tylko w niedziele mam troche czasu dla siebie bo ojciec zajmie sie chwile dzieckiem i nie musze w biegu za przeproszeniem robic kupy

Gość gość
Jak bylam sama bylam szczesliwa. Teraz jest ciezko...moje potrzeby sa na koncu. Nue umiem z nim rozmawiac. Ogolem jest dobry ale juz mam dosc wrzasku w tym domu. Drzemy sie na siebie o kazda pierdołe. ale niechce z nim byc nie kocham go i dusze sie w tym zwiazku. Popelnilam blad...:( wiem

Gość gość
Przykro to stwierdzic ale narazie musisz z nim byc...

Gość gość
Problemem nie jest sam facet.. po prostu nie jestes gotowa na dziecko.. i to w kazdym stopniu.. po prostu facet jest jedyna osoba na ktora mozesz sie wyladowac.. tak szczerze myslisz ze on chce z toba byc skoro taki jest?? Jest z toba z laski dla dziecka... pytanie a jak z nim rozstaniesz sie to myslisz ze dziecko nie bedzie chcialo jesc?? Jak mozesz dziecko dac mamie daj je i teraz i odpocznij.. a dwa jesli on sie z toba nie kocha 4 miesiace to na 100procent cie zdradza.. chcesz ardy prosze.. badz mila z kilka dni wymaluj sie zrob mu loda i porozmawiaj z nim dokladniw tak po lodzie powiedz.. kochanie jestem przytlocaona ciaza, niw akceptuje sie.. wiem ze to ciezkie dla ciebie ale musisz mnie zrozumiec.. pomc mi troche, poswiecic sie.. tak jak ja przed chwila dla ciebie robiac ci lodzika.. tak to troche smieszne jednak musisz byc mily dla mnie bo inaczej mozemy sie odddalic a ja potrzebuje czas dla siebje zeby chocby pocwicayc, sobaczysz tobie tez wyjdzie na dobre jak bede ładna.. i jak bedzie mily to luz a jak nie to wiesz dwie rzeczy.. po 1 jest z toba z laski ale ma kochankw, chodzi na d******,ogolnie cie zdradza.. nikt normalny bez sexu nie wytrzyma tyle.. i 2 rzecz wiesz ze ma cie gdzies i musisz sie rozstac jak bedziesz wydolna finansowo itd.. choc lepiej rob zeby sie nie okazalo ze musisz odejsc bo nagle 5tysiecy zarabiac nie bedziesz i kto zechce babe z dzieckiem ktora problemy wypisuje na kafe?? I zastanow sie.. bez niego tez nie bedziesz miec czasu bo dziecko dalej bedzie dzieckiem

Gość gość
Ps autorlo.. 99procent kobiet tutaj to stare babska albo grube samotne pasztety.. normalne kobiety zajmuja sie zyciem.. inne maja 3 razy gorsze zyfie niz ty i daja porady toksyczne.. nie sluchaj ich.. zrob jak wyzej.. eozmowa itd lodzik.. a dsiecko i tak bd zajmowac twoj czas.. ps.. do tych co mowia ze ma meza buraka.. ocenilyscie go tak o po paru zdaniach to ja ocenie kobiety ktore go ocenily tak z latwoscia.. jestescie grubym pasztetami ktory wsadzic moga jedyniw sobie kanapke a ich jedyna ambicja zyciowa to zjesc

Gość gość
Do 11 45 w sumie masz racje. Mysle ze jeszcze mnie nie zdradza...ale co ja mam zrobic. Zmuszac sie? Zle.sie czuje libido jest zerowe... Bardziej chodzi o to ze o nie docenia to co robie. A ma codziemmie inny obiad zakupy zrobione kolacje i wysprzatane na blysk. Nawet sama z dzieckiem bedac mialabym mniej roboty bo np obiad czy sprzatanoe po jego psie odeszlo by mi. We wrzesniu chce isc do szkoly Mysle ze po tym dostane ze 2,5tys na reke. Narazie musze z nim byc...

Gość gość
2,5tysiaca wiosny nie czyni.. mieszkanie itd... ale zastanow sie czy inny facet kiedys nie bedzie taki sam albo gorszy.. Ja cie rozumie ale sluchanie porad kobiet typu.. ja mam lepszego albo znajdziesz lepszego to takie.. hmmm Nigdy nie masz pewnosci czy ona ma lepszego i czy takiego znajdziesz. Czasem faceci sa mili 10lat a potem zdrady,bija pija., roznie bywa.. Wiesz to zabrzmi smiesznie ale on moze tez po prostu walić.. Dla niego tez moze jest ciezko.. bo tu zgrublas bo libido spadlo.. ja jestem facetem i wiesz zauwazykem jedno po starszyxh kolega itd.. to z nami tak jest.. Facet moze mowic ze nie chce sexu albo ojeju zono ty znowu chcesz.. ale w glebi duszy sie cjeszy ze ja kreci.. twoj spadek libido moze zle dzialac.. gdyz moze on mysli , a on juz mnie nie chce, chciala tylko dziecko, zostalem wykorzystany. Ja wiem to brzmi komicznie.. ale i faceci i kobiety maja komiczne mysli tylko z kobietami latwiej bo kobieta to napisze czy powie.. a facet bedzie chodzil mruczal.. to tak jest.. ten problem opisalas dosc szcatkowo.. ale pamietaj skoro pracuje, nie pije to musi cie kochac jako kobiete czy matke waszegi dziecka ale kocha.. moze gow pracy denerwuja.. jest roznie.. Moze chcialby lodzika ale glupio mu powiedziec.. moze przykro mu ze znow sie klocicie ale glupia duma nie pozwala mu ustapic... Wiesz moja droga... pewnie ze istnieje opcja.. zdradza cie i koniec.. jest z laski i d**ek bo faceci dupki ale taka droga myslenie jak wiekszosc kobiet ktore tutaj pisza nic sie nie rozwiaze.. one same gdyby je ktos tak okreslil ze np wszystkie sa takie same, zawsze im cos nie pasuje itd bylyby zle.. zaryzukuj badz mila, zrob loda.. sorry ze uparlem sie przy lodzie no ale jak libido masz male to sex... hmm lepiej zrob loda i powiedz mu.. sluchaj czy my musimy sie rozstac zeby pogadac ze soba normalnie?? Zalezy mi na tobie nawet jak jestem opryskliwa... wiem ze tobie tez.. Po prostu ty jako facet nie rozumiesz ze ciaza dla kohiety to cos pieknego ale i wiele lekow.. chcialabym wygladac jak przed ciaza q nawet nie mam kiedy pocwiczyc itd... wiesz jak oleje cie cieplym moczem to bedziesz wiedziec ze predzej czy pozniej musisz szukac innego czy zajac sie soba.. a jak sie przejmie i ucieszy lodem rozmowa ,zmieni troche to bedziesz zadowolona z siebie.. czasem jak ci dogryzie np.. o idzie grubaska odpowiedz.. ale twoja.. albo nie napinaj sie.. tak w smiech troche... moglabys porozmawiac czemu sie nie chce kochac ale lepiej zrob loda i schudnij.. robmy lody a co raz sie zyje..OCZYWISCIE JAK BEDZIE MILY..NAUCZ GO ZE WARTO BYC MILYM!! PRZYPOMNIJ MU.. sexem zajmij sie jak schudniesz gdyz jak teraz bedziesz go pytac to co ma ci odpowiedziec,. Ze nie jestes tak atrakcyjna jak kiedys.. i jeszcze jedno.. faceci bo ciazach kobiet czesto traktuja przez jakis czas ****ardziej jak mamy niz kobiety ale to nie twoja wina. Trzeba porozmawiac.. a nq libido ma wplyw dieta sen itd a najwazniejsze.. sama musisz czuc sie ze jestes ladna czyli schudnac bo tak bedziesz myslec.. aa pewnie widzi jakie mam rozstepy itd.... a znalezienie innego faceta.. moze byc gorszy albo 10lat lepszy a potem bic pic miec kochanke.. a bycie sama jest okej.. ale jak stracisz parce albo cos,, zawsze to 2 osoba pomoze.. oczywiscie.. uwzglednij co napisalem wvzesniej bo jak bedziesz kila starac sie np miesiac,, wykrzesasz z siebie resztki sil na lody bycie mila i on cie oleje to jako facet mowie ci.. wtedy bedziesz pewna ze po ptakach i nawet bedac stara singielka bedziesz wiedziec.. ze i tak z nim juz byc sie nie dalo.. oczywiscie ni kowie ze bd singielka.. ps..Myslisz ze te panie mowiace tu zostaw go.. a przegralas zycie.. to kne wygralynzycie, siedza na kafe.. i odpedzaja meza tylko bo tak je pragnie.. czy odpedzaja kanapki :--) pozdrawiam

Gość gość
połowa z was jak urodzi to facet zaczyna być dla was gooownem, właściwie potrzebny jest tylko do przynoszenia kasy do domu, no jeszcze lepiej żeby po pracy pozapeerdalał przy dziecku a królewna "se skoczy" do kosmetyczki. Szacuje że połowie z was po porodzie coś się przestawia pod deklem.

Gość gość
Widzisz jakie tu kobiety.. 300zl alimentow itd.. a ajk stracisz prace.. a on znajdzie lepsza.. to zostana ci alimety zasilek i wsio?? Te kobiety sa tak toksyczne ze az szok... pisza pochodz sibie w ciazy chamie itd.. takie zachowania biora wie z tego ze sa grube maja komp,eksy. Mezowie ich olewaja, zdradzajai one tylko tu moga pokazac ze jest inaczej.. a w zyciu sa same albo maz ma je gdzies... tez nie wszystkie wiadomo.. ale zobacz roznice w wypowiedzi tych toksycznych kobiet a np moich wypowiedziach... Najpierw powiedza ci alimenty 300zl parcuj same jak starcisz parce zasilkk... a potem napiszesz nie masz kasy zasilek itd.. napiszaa.. aaa a moglas sie uczyc.. albo aa moglas dzieci nie robic albo aaaa moglas se strzelic w łeb albo aaaaa moglasz mezem byc,, teraz juz bedziesz same.. to sa toksyczne krówki.. normalna kobieta z problemami czy bez wypowiada sie napewno mniej agresywnie.. bo ma w d***e to co ktos pisze albo chce porozmawiac a nie wyzywac.. pozdro od Viktora dla autorki

Gość gość
I pamietaj.. po psie sprzatac nie bd i obiad dla samego dziecka to godzinw dziennie.. a zawsze moze zastosowac sie do tego co pisalem wczesniej.. NAUCZ MEZA ZE WARTO BYC DOBRYM.. a sam bedzie gotowal;--) czy chocby psa ogarnie.. Kopf Hoch

Gość gość
gościu z 12:28 mam nadzieję że myśli w twojej głowie nie przebiegają równie składnie jak sposób formułowania twoich zdań bo byłby to nieludzki dramat.

Gość gość
A ja mysle ze masz ciekawsze zajecie niz moja skladnia gdyz bylby to dramat zyciowo w z toba w roli glownej ;-)

Gość gość
Trudno bede musiala zagryzc zeby i udawac ze wszystko ok dla dobra dziecka. Za bledy trzeba placic Aha i facet chce seksu ale ja nie chce...