Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy słusznie jest mi przykro ze rodzina męża na nasze wesele brzydko się ubrała?

Polecane posty

Gość gość
Ale przyglupy bueheehe

Gość gość
11:16 mow za siebie, tesciowa na dlub drugiego syna ubrala sie jak nastka a ma lat 60 i 20 kilo belku (sadlo) wiec wcale nie uwazam ze koronkowa mini bylaby lepsza od stroju zakonnicy

Gość gość
ale wy tak naprawdę na serio pamiętacie kto i jak był ubrany? :D Naprawdę zwracacie na to uwagę (i tym samym przejmujecie się "co ludzie powiedzą"?)? Nie pomyliłam się zatem, macie typową wiejską mentalność.

Gość gość
10:57 I to prawi kazania ta co sama d**e obsmarowuje rodzince na forum kafeterii.:-) Mentalnosc Kalego?

Gość gość
A jak juz tak dlubiecie w tym moim temacie to wam dodam tylko tyle, ze ciocia mojego meza, ktora ma dopiero 38 lat, zrobila obore ubierajac sie w sukienke z wloczki, taka jakby swetro-sukienka. W dodatku mnostwo osob przyszlo ubranych na ciemno, czarno, po nikim nie majac zaloby, poza tym zaloba to przezytek, to dopierojest wies! Podejrzewam ze "wielkie panie" z rodziny mojego meza postanowily wygladac paskudnie tylko dlatego, ze nasze wesele nie odbywalo sie w naszym miescie a w meijscowosci gdzie znajomy ma hotel!! Co, na wsi, to mozna wygladac jak g..wno?

Gość gość
11:22 To po cos wtedy temat zalozyla?Zeby kazdy poklaskiwal ci?

Gość gość
I wlasnie uwazam ze te kobiety sa wredne i sa dziwne, bo do miasta, to sie ubraly prima sort, a na wesele ktore odbywalo sie 60 km od miasta to co, juz nie trzeba sie malowac, nie trzeba sie dobrze ubrac, nie trzeba wygladac z klasa i godziwie? WIOCHA to ich mentalnosc, a nie moja, bo czlowiek z klasa ladnie wygladal bedzie wszedzie, a nie, tylko miedzy "swoimi" Czesc mojej rodziny nie mieszka w miescie i stnaowili oni spora czesc gosci weslnych, to co, tesciowa i ciotka chcialy pokazac ze "dla wiesniakow" beda wygladac po wiesjku a nawet gorzej niz po wiejsku? Sa chamskie i wredne i taka jest prawda.

Gość gość
11:24 Kiedy "wtedy"? :/ Jakas schize masz? Przeciez chodzi mi o temat pod ktorym wlasnie sie wypowaidasz. Nie, nie chodzi o poklask bo ja sama sobie klaszcze, zauwazylam tez ze sa tu osoby ktore wiedza ze stroj swiadczy o nas samych. Jak ktos wyglada jak pastuch to niech sie nie dziwi ze beda go mieli za pastucha. Jak ktos slusznie stwierdzil-bezdomne nie sa. Do sooby ktora pisze ze mam niezla pamiec ze sie na ym koncentruje. Nie, nie koncentrowalam sie na tym, ale tych 2 osob stroj tak kolosalnie rzucal sie w oczy, ze kazdy to zapamietal. Do tego nie bawily sie tylko siedzialy jak na stypie!!! zepsuly w jakims stopniu atmosfere, bo mialy miny jak za kare. Nienawidze ich i zaluje ze przyjely zaproszenie, nie spodziewalam sie takiego czegos.

Gość gość
11:29 O jakiej schizie ty bredzisz?:-)

Gość gość
autorko jesli rzeczywiscie tak sie zle ubraly na wies, a do miasta pare lat wstecz sie odstawily to moze to swiadczyc niestety tylko i wylacznie o ich braku klasy. I braku szacunku dla ludzi z malych miejscowosci, tez tak bym to interpretowala na twoim miejscu. Maja twoja rodzine za wiesniakow? Same sa wsiurami, mentalnymi. Wspolczuje, todzina twojego meza to wlasnie mentalne wsioki :(

Gość gość
11:31 o twojej, biedne dziecko, o twojej. "To po cos wtedy temat zalozyla?" Kiedy WTEDY?? O jakie "wtedy" ci chodzi? Bo jesli o translacje z angielskiego to kulawo tlumaczysz, polgliszu. Naucz sie wypowiadac poprawnie to i o schize Cie nikt nie posadzi, biedaczyno

Gość gość
autorko kobiety w tej jego rodzinie nie maja szacunku i klasy i tyle w temacie. a wiekszosc kafeteianek reprezentuje ich poziom, co widac tu po wiekszosci topikow. Na innym forum by ci tak nie odpowiadaly, a tu siedzi plebs i wsioki w worach po kartoflach, dla ktorych pojscie na czyjs slub ubranym w polar, sweter albo pidzame to zadna potwarz. I tyle w temacie

Gość gość
Wiecie co? byłam na imprezie rodzinnej (nie ważne jakiej) i miałam spódnicę czarną ale zwiewną lekką dłuższą ,tak za kolano porozcinaną po bokach nic nie było widać! bluzkę miałam elegancką i do tego ułożyłam sama koka -zwykły klasyczny kolczyki perełki i jakaś bransoletka z pereł nie prawdziwych oczywiście mój mąż był zachwycony , no i co z tego? jak rodzinka komentowała ,,wygląda jak zadbana czterdziestka'' wściekłam się ,bo musiałam kupić i wiesz co? Później założyłam sukienkę , którą z mamą kupiłam i wtedy przy gościach ,no pewnie wyglądam na 40 lat hahaha mina gości bezcenna :D:D

Gość gość
11:33 Ale ja napisalam tylko ten jeden post z godziny 11:24.:-) Dobrze ty sie czujesz?Moze sama masz jakies schizy i rozdowjenie jazni?:-)