Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka dentystka wyszła za kardiologa, boli mnie to, zazdroszczę

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż to nieudacznik zarabia 2700, ja 1800 jako analityk medyczny. Na nic nas nie stać. A tamci willa, Porsche, Volvo. Jak byłam na odwiedzinach to się zapalam za głowę.

Gość gość
No niestety jednym sie powodzi innym nie. Ja tez nic nie mam ale nie zazdroszcze innym. Wiesz dlaczego bo wierze ze jak w koncu sie ogarne i zrobie cos ze swoim zyciem to i mi sie uda i bedzie powodzilo. Sprobuj i Ty. Moj ze jakas firma, nowe kwalifikacje, zawalcz o awans albo sprobuj swojego faceta zmotywowac. :) A wasze zarobki i tak nie sa zle. Nie jeden by chcial tyle miec.

Gość gość
Zazdrościsz że maca i oglada piersi obcych kobiet? Phi Za żadne pieniadze bym nie zamieniła na takiego, Jeśli chcesz majętnego to celuj w handlowców, przedsiebiorców, programistów - zarabiają 10-20 razy wiecej od lekarza ktory całymi dniami jeżdzi po miastach zeby uciułać po przychodniach 10 tys. i obmacuje obce że mu potem nie staje wieczorem

Gość gość
Chyba w Twojej bajce programista ma więcej od lekarza. Lekarz nie ma 10, tylko 25 conajmniej. Nie znasz tematu widzę

Gość gość
dziś Zacznijmy od tego że chłopak wiek 25 lat po uczelni technicznej informatyka w duzym miescie ma 6 tys. zas 28 letni lekarz na rezydenturze ma niecale 2500 plus dyzury max 3500. 25 tys moze miec stary ordynator choc na ogol jest to znacznie mniej. Kierownik duzego sklepu ma 40 tys. i nie maca obcych a musi starac soe dla swojej zony. Wniosek prosty - bogaty maz tak, ale nigdy lekarz.

Gość gość
Ty wez juz zmien plyte.:-)

Gość gość
Tak sobie dalej myślcie. 3500 hahahaha mój kolega lekarz 29 lat bierze na małej miejscowości dyżury 80 zł za godzinę, przelicz razy 24 i tyle ma w dniu

Gość gość
Według danych resortu zdrowia w województwie lubelskim ordynator oddziału szpitalnego zarabia średnio10 tys. złotych, z czego 4,5 tys. zł to pensja zasadnicza.

Gość gość
Ordynatorzy z Lubelszczyzny do krezusów jednak nie należą. Lepiej zarabia się aż w 10 województwach. Prym wiedzie Wielkopolska. Tam ordynator co miesiąc inkasuje ponad 16,3 tys. złotych. Najprawdopodobniej wynika to z faktu, że brakuje tam lekarzy, a spora część wyjeżdża też do pracy za naszą zachodnią granicę. Dyrektorzy szpitali nie mają więc wyjścia i muszą proponować im wyższe zarobki. Na drugim biegunie są ordynatorzy ze Śląska. Oni zarabiają "zaledwie" 9,7 tys. zł.

Gość gość
Nieco lepiej niż średnia dla kraju zarabiają w naszym województwie także lekarze z II stopniem specjalizacji. Mogą liczyć na nieco ponad 8 tys. zł brutto przy średniej 7919 zł. Natomiast mniej zarabiają specjaliści I stopnia. Im szefowie płacą 6542 zł, a w Polsce jest to średnio 6710 zł. Najmniejsze wypłaty, co oczywiste, mają lekarze bez specjalizacji. W lubelskim to 5591 zł, w kraju 5457 zł.

Gość gość
Wg danych to może i tak, w rzeczywistości mają wille i jeżdżą Mercedesami

Gość gość
To jest tylko podstawa!!! A gdzie dyżury, poradnie, pozy? Widzę, że tu sama patologia siedzi. Lekarze, zarabiają minimum 20 000

Gość gość
Wiec nie fantazjuj tu o 25 tys. hahah Tyle to zarobi programista w zagranicznej firmie w PL, a nie zaden lekarz ktory musi biegac caly dzien po gabinetach i wpierd...ac odgrzewane pierogi z cateringu a i tak ma bandzioch jak ta lala. #W ogole na ogol lekrzae sa spasieni, caly dzien siedza w pracy to ile oni wpieprzaja 50 000 kkcal? ? Zeby sie tak spasc to bym musiala nonstop zrec i sie nie ruszac

Gość gość
W prywatnym gabinecie znajoma ma 20 000, tylko z tego ośle, tylko z prywaty. Wy chyba lekarzy nie znacie

Gość gość
To jest tylko podstawa!!! A gdzie dyżury, poradnie, pozy? Widzę, że tu sama patologia siedzi. Lekarze, zarabiają minimum 20 000 x średnio10 tys. złotych, z czego 4,5 tys. zł to pensja zasadnicza. x Naucz sie czytac osle bury lekarzu z bozej laski

Gość gość
12:44, w tej chwili wyszłas na upośledzona umysłowo

Gość gość
Hahhaha kierownik oddzialu z ktorym pracuje nie zarabia 4 tys, w wielkim miescie, klinika uniwersytecka haha, a ten bedzie pisal o 20 tys. jak facet chodzi w jednych spodniach a na wakacje jedzie w bieszczady lub na ukraine. A mlodzi zapieprzaja od 7 do 22 zeby zarobic powyzej 6 tys. hehe A ty myslisz ze do rezydentow prywatnie to sie pchaja oknami i drzwiami? heh cieeeekawe fantasto do szkolniaczka by kto widzial isc i bulic kase, jak nawet w przychodni mlodzi lekarze rodzinni odchodza bo nie maja pacjentow a pod gabinetami pustki, a ty pierd..isz farmazony o majatkach lekarzy co w tramkach zaiwaniaja po szpitau lol

Gość gość
dziś x ty sie naucz co to jest "podstawa" imbecylu