Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biorę lek na depresje i wcale nie czuje się szczęśliwa, chce mi się ryczeć

Polecane posty

Gość gość

wczesniej bylam non stop zestresowana, podwyzszone ciśnienie, takie napięcie w żolądku, czeste bole głowy, pociły mi sie stopy, dłonie, z trudem wytrzymywalam w autobusie, a gdy był zatłoczony to po prostu nie wsiadalam do niego i szłam pieszo, spojrzenia ludzi mnie paralizowaly, czesto myslalam o samobojstwie, ogolnie lęk, hipochondria, problemy ze snem, często płakałam... a teraz ? nie mam mysli samobojczych, jestem ogolnie wyluzowana, moglabym isc bez problemu na plaze nudystów i nei czuć zażenowania, nie czuje obrzydzenia do siebie, jem normalnie, spie normalnie ale jakos mi smutno, nie chce mi sie z domu wychodzic, jestem ciągle zmęczona, nie senna ale zmęczona fizycznie, mama zauwazyla ze ciągle wzdycham, ze wyglądam jakbym pijana była, moglabym caly dzien grac na telefonie albo pisac pierdoły na forum powinnam szukac pracy a nie chce mi sie , czy to tak działa ? depresji nie ma ale jest otumanienie, taki efekt robota co je i wydala ? naturalne sposoby w ogole mi nie pomagaly, magnezy, D3, głodówki, to byl efekt placebo wiec poszlam do lekarza... LEk który brałam wczesniej Amisulpryd nie pomogl mi wcale, teraz dostałam Tianesal

Gość gość
antydepresany nie dadzą ci szczęścia, one sprawiają że masz na wyszystko wyj****e, odcinają cię.

Gość gość
Biore od lat leki na depresję, ale inne, wiec na Twoich sie nie znam. Jedyne, co mi przychodzi do głowy, że może - jesli ustapiły objawy - należałoby zmniejszyć dawkę. Otumanienie, efekt robota, świat za szybą to może byc skutek zbyt mocnych dawek.

Gość gość
ja jak brałam antydepresanty miałam tak samo...

Gość gość
bo one tak dzialają, a nie sprawiają ze bedziesz szczęsliwa ANTYdepresant szczescie (chwilowe) to daje amfetamina albo heroina, ale nie radze tego probowac bo skonczysz szybko w grobie albo na dworcu

Gość gość
zanim powstanie depresja to ma się jakies problemy, powinnas rozwiązać te problemy bo same tabletki tego nie zrobią:) jakie masz kłopoty?:)

Gość gość
Gość powyżej dobrze napisał , nalezy rozwiązać problemy więc powinnaś teraz iść na terapię do psychologa i "przerobić" temat .

Gość gość
Nieprawda, ja nie mam problemów a mam depresję. Wraca co jakiś czas, czasami parę lat przerwy i znów...

Gość gość
SPRZEDAM PROZAC 20 MG Witam. Mam na sprzedaż dwa opakowania oryginalnego zamiennika Prozacu - PHILOZAC Fluxetine 20 mg. Lek zawiera fluoksetynę. Najpopularniejszy i jeden z najbardziej skutecznych środków na depresję, nerwicę, bulimię, zaburzenia obsesyjno-kompulsywne (ZOK). Opakowania pochodzą z zakończonej kuracji tym środkiem. Długa data ważności, 2021 CENA: 50zł/opakowanie 10 kapsułek 20mg WYSYŁKA: LIST polecony w kopercie babelkowej , nic nie widac dyskrecja zapewniona 10 zl kontakt mail skarbyafryki@interia.pl