Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ON, facet po 40 mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość
Większość mówi o sobie jestem ładna. Tyle że wcale nie jest, w najlepszym przypadku jest ale w makijażu ;) On się dowartosciowuj****awi Tobą. .chce żebyś za nim biegała. Nie myśl, ze jest niesmialy. To wygląda na zabawę.

Gość gość
Nawet przez myśl mi nie przeszło że jest nieśmiały bo po prostu nie jest. Być może się bawi.

Gość gość
sądzę że on poprostu traktuje ciebie jako niezobowiązująca znajomość, znajdzie kogoś to zniknie z dnia na dzień

Gość gość
Zniknąć to nie zniknie, najwyżej nie będziemy ze sobą gadać.

Gość gość
W każdym bądź razie powinno dotrzeć do ciebie że nie wiąże on przyszłości z Tobą

Gość gość
Oczywiście biorę taka opcję pod uwagę.

Gość gość
"przedziale wiekowym i intelektualnym. " panienki narzekającej na kafe, że je 40latek nie chce. komedia :classic_cool:

Gość gość
burek juz by byl impotentem? ...

Gość gość
gej na 500%

Gość gość
a to wiek decyduje ze się kogos chce ,ciekawe

Gość gość
wiek jest ważnym aspektem

Gość gość
Ma żonę i dzieci ? Jak nie ma to już jest stary i lubi wolność. Woli równolatki.

Gość gość
ale nie sprawia że się kogoś zachce,od zachcenia sa inne czynniki ,inaczej byłoby obojętne kogo się wybiera byle był w skali wiekowej ,nie mówię o zabawie tylko o czymś więcej

Gość gość
ma żonę, 5 dzieciorów, kochankę, utrzymankę i jedną jebankę :D

Gość gość
taki facet to j***e wszystko co nie ucieka na dzrewo :D

Gość gość
Dokładnie. Przeszpieguj jego fejsa to się dowiesz :D ma wszystkie wsiury cichodajki i nastolatki w znajomych. Po co? :D domyśl się.

Gość gość
bo jesteś ku/rwą która czepia się starych żonatych dziadów. żaden młodszy i wolny cie nie chce że tak nisko upadłaś?

Gość gość
Autorka nic nie wspominała , że żonaty z dziećmi :P

Gość gość
Ma cię w doopie. Jak tu wyżej piszą, jak facet 40letni nie jest żonaty to znaczy , że k*****arz.

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
gość dziś Ma cię w doopie. Jak tu wyżej piszą, jak facet 40letni nie jest żonaty to znaczy , że k*****arz. xx xx analogicznie, samotna kobieta to d****a? gratuluje rozumowania

Gość gość
Kobieta wystarczy że nie jest do końca atrakcyjna i powodzenia nie ma, natomiast facet może być trochę ładniejszy od diabla i jak chce się ożenić to się ożeni.

Gość gość
To ciekawe skąd tyłu kawalerów, zarzekqjacych, że nie mogą sobie znaleźć partnerki

Gość gość
18:03 dokładnie

Gość gość
Może rzeczywiście ma żonę?

Gość gość
Stary k*****arz , z kim ty się zadajesz.

Gość gość
szacunku troche, jaki k****arz?

Gość gość
Ja tez zastanawiałam się czemu facet 40 mnie chce i nie chce i doszłam do wniosku, iż chodzi o to, że jest zbyt zawistny i zazdrosny, nie może ścierpieć tego, że kobieta czasem wie wiele rzeczy lepiej i lepiej je robi, poza tym wyczuwa u mnie cwaniactwo, że jestem rownie przebiegła co on i to sprawia, że się mnie jakby boi, że obawia się, że go wyroluję oraz, że będę go zdradzać, czyli w skroci odrzucenia. poza tym uwaza zapewne, że jestem niezdecydowana, że niby go chcę, ale nie rzucam się w ramiona i nie latam za nim tylko kusze, wiec jakbym sie bawiła, czyli jestem smarkulą, dzieckiem, ktore nie dojrzało do związku. Ale to jest jego spojrzenie na sprawy, bo wydaje mu sie, że jest starszy to i madrzejszy i dojrzalszy. No i niech tak mysli, zreszta jak nie chce to niech spada - w koncu jestem smarkula, wiec moge znalezc lepszego, łaski nie robi.

Gość gość
gość dziś I tak może być w moim przypadku, tym bardziej że wykształceniem go przewyższam, znaczy za 3 lata... Plus ewentualna żona na horyzoncie...

Gość gość
dziecko nie dostało lizaka o które nie chce nawet poprosic