Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ON, facet po 40 mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość
19:50 Na szacunek trzeba sobie ZAPRACOWAĆ. No ale niektorzy nie wiedza co to znaczy.

Gość gość
Polki to są strasznie puste i próżne. Lale myślą, że skoro mają o sobie takie dobre zdanie, to facet musi za nią latać. A tu zlewka i królewna z drewna obrażona.

Gość gość
Mnie też nie chce facet. Ma 50 lat ja 26.Mega mi się podoba. Wstydzi się mnie. Być może jest impotentem. Poczatkowo mnie podrywał ale gdy ja już wykazalam zainteresowanie tak jakby się wycofał. Stwierdził że nie mozemy być razem bo jest za stary

Gość gość
Nie chciał gówniary i tyle.

Gość gość
dziś Podbijam

Gość gość
dziś ...pusta :D

Gość gość
dziś [14:02 ...pusta :D

Gość gość
Wy też :P

Gość gość
wczoraj perfekcyjny argument.

Gość gość
Przede wszystkim powinnas się upewnić czy jest sam czy ma żonę ewentualnie dzieci. Bo jeśli ma żonę to masz odpowiedź na to czemu zachowuje się ,,jakby chcial ale coś go blokowało"tym czymś może być żona. Nie chce jej być może zdradzić, mimo że może mieć na Ciebie ochotę i gdyby tak było nie radziłabym Ci go kusić sobą tylko ewidentnie dać sobie spokój bo nawet jeśli ją rzuciłby dla Ciebie to za jakiś czas gdy już się nasyci Tobą, poczuje wyrzuty sumienia i bez ogródek zwali na Ciebie wine że przez Ciebie rozwalilo sie jego małżeństwo i wróci do żony. Jednak nie musi tak być ale może. Możliwe też jest to że jest samotny ale blokuje go różnica wieku między wami..bo jestes znacznie od niego młodsza, i nawet jak go pociągasz fizycznie to może myśleć że więcej od Ciebie przeżył, bardziej zna życie, wie czego chce, a Ty młoda to że szukasz emocji, zabawy, przygód no i może być uprzedzony właśnie przez wewnętrzne przekonania że jak młoda dziewczyna to głupiutka, albo zauważa to że że się Ci bardzo podoba, może dajesz mu to za mocno odczuć przez co nie czuje potrzeby zdobywania Cie czy zniechęcasz go tym i nie czuje chęci brnąć w to gdy sama podajesz mu się na srebrnej tacy. Takie moim zdaniem warianty najbardziej pasują. Też jestem młoda, mam 24 lata i trwałam w relacji z 44 latkiem jakieś dwa lata, były uczucia itd także coś doświadczenia pod tym względem mam. Ale cóż, dałam sobie z nim spokój, nie ze względu na różnice wieku bo jej praktycznie wcale nie odczuwałam mimo że może niektórym ciężko w to uwierzyć ale tak było. Czasem czułam się dojrzalsza od niego, bardziej poważniejsza życiowo. Rozpadło się bo inicjatywa była głównie z mojej strony, on jedynie zabiegał gdy ja miałam już dość i chcialam skończyć wszystko..miałam dosyć tego egoistycznego podejścia do relacji ze mną, i tych gierek. Jego wiecznej potrzebie adrenaliny by ruszył głową. Trudno, ale nie jest nastolatkiem bym mogla sobie pozwolić z nim na tracenie czasu na takie gierki, zerwałam kontakt parę dni temu całkowicie i nie mam zamiaru już w to brnąć. Dałam sobie całkiem spokój

Gość gość
bo faceci starsi już wiedzą że wszystkie kobiety są jednakowe, w głowie im tylko kasa, podziw u innych, duże c***je i perwersje w łóżku, zdradzanie, dramaty itp. a facet tylko chce spokojnie cyce pomacać młódki, ale nie będzie brnąć w to wszystko tym kosztem. ma za 100zł. prostytutki do wyboru do koloru

Gość gość
Autorko, co oznacza, że odstawia taniec godowy? Jak to wygląda ?

Gość gość
mnie to tylko zastanawia co mlode dziewczyny widza w facetach 20,30 lat starszych

Gość gość
Jak to psycholodzy mówią: widzą w nich burka którego nie mialy w wieku dojrzewania

Gość gość
Widzą dojrzałych atrakcyjnych mężczyzn a nie dzieciuchy.

Gość gość
Mnie też ciekawi jak wygląda ten "taniec godowy" :)

Gość gość
Jbmnt525@wp.pl wchodzisz jeszcze na pocztę?

Gość gość
up

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć, co on myśli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nie wierzę w takie rzeczy.

Gość gość
I znów powtarza się historia. Zachowuje jakby chciał a nie mógł. Delikatnie mnie dotyka...pięknie się uśmiecha...

Gość gość
Gej. Mówię z doświadczenia. Dobrze się kamufluja

Gość gość
Nie interesuje mnie zajęty chlop

Gość mania 32
Myślicie, że chłop 40 letni chce się z wami wiązać ? On chce sobie ewentualnie podupczyć :-D :-D może ma żonę albo jakąś babe i to go trochę blokuje.

Gość gośćmen
Młode chłopaczki na widok ładnej laski zachowują się jak leszczyki na widok smakowitego robaczka. Faceci po 40 są jak stare karpie. Wiedzą jaki pyszny jest robaczek, ale znają też to uczucie, kiedy haczyk wbija się w podniebienie.

Gość gość
Nie lubię karpi traci mulem je byle co i jest synonimem biedy.

Gość gość
Autorko znam to z wlasnego doswiadczenia.Ma kogos na boku,a dla niego jestes tylko na lawce rezerwowych kobiet.Wlasnie zerwalam taka chora znajomosc ktora wygladala dokladnie jak opisujesz.

Gość gość
mania 32 no pewnie wolą stare próchna po 30 hahaha :D

Gość gość
2017.05.29 to ja jestem ewentualnie tą na boku... Niedługo znów się z nim zobaczę...