Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poronilam co teraz

Polecane posty

Gość gość

Witam bylam w 14 tyg ciazy tak wychodzi z obliczen. Nie bylam jeszcze u lekarza wiec nie mam karty ciazy przedwczoraj mialam silne skurcze krwawienie wyplynelo ze mnie pare skrzepow jakies tkanki i wlasnie pecherzyk plodowy . Pojechałam na pogotowie gdzie chcieli mnie polozyc niestety ze wzgledu na dwoje dzieci w domu mie moglam tego zrobic . Bol juz jest delikatny ale ciagle krwawie . Nie wiem czy musze jeszcze jechac do szpitala czy sama sie oczyszcze? Dodam ze zapach jeat nieprzyjemny . Nie mam tez pojecia co moglo byc.powodem poronienia.

Gość gość
Ty tak na powaznie,ze od czasu zajscia w ciaze ani razu nie bylas u lekarza ginekologa????I dlaczego nie zostalas na pogotowiu?Zdrowie i zycie ci niemile skoro masz dwoje dzieci?Zamiast teraz jechac jeszcze raz na pogotowie to na kafe siedzisz i biadolisz.Jak mozna byc tak bezmyslnym?

Gość gość
Wątpię ze w 14 tc sama się macica oczyści. Skombinuj opiekę do starszych dzieci i zgłoś się do szpitala ,nie ma z tym żartów żeby się nie wdalo zakażenie. Współczuję .

Gość gość
do szpitala

Gość gość
Dzis byłam rowniez na pogotowiu nie ma lekarza ginekologa wiec i tak dopiero jutro by mnie ktos zbadal . Nie wiem czy musze jechac tam kolejny raz czy wszystko bedzie w porzadku Tak nie bylam u lekarza wiem to moja bezmyslnosc ale mialam duzo problemow i wciaz odwlekalam

Gość gość
A gdzie tatus dzieci?Przeciez z powietrza nie wziely sie.Jak mozna nie dbac o swoje zdrowie i wypisac sie ze szpitala po czyms takim?Jaka z ciebie matka,skoro nie myslisz o tym,ze jak tobie cos sie stanie to co bedzie z dziecmi?

Gość gość
Maz jest za granica i tez nalega zebym poszla ale ja bardziej boje sie jakies skrobanki i wciaz mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Choc teraz juz boje sie ze moze byc jakies zakazenie

Gość gość
a gdzie ojciec dzieci ? dlaczego nie zajmie sie dziecmi ?

Gość gość
Nie goraczkuje wstaje chodze czuje sie dobrze dlatego nie chcialam zostac tam.

Gość gość
Boze,kobieto,co ty za bzdury opowiadasz????Zamiast isc z tym do lekarza to ty masz nadzieje,ze moze bedzie dobrze i samo wszystko przejdzie????Jak mozna byc tak skrajnie nieodpowiedzialnym?

Gość gość
to niech przyjedzie . Czy on jest tylko od zapładniania i wysyłania kasy ? jak czytam ten temat to az sie chce powiedzieć " 500 + robi swoje "

Gość gość
Jest w pracy za granicą

Gość gość
Troche nie chce mi sie wierzyc w to wszystko co pisze autorka bo chyba az tak bezmyslnych ludzi nie ma,zwlaszcza jezeli jest to juz matka dwojki dzieci.

Gość gość
Tu nie chodzi o 500+ ani o starsze dzieci . Jestem kobieta silna od zawsze nigdy z niczym nie chodzilam do lekarza czy szpitala procz porodu oczywiscie . Dlatego tak bardzo odwlekam to ale mysle ze po waszych komentarzach jutro pojade ze skierowaniem ktore dostałam

Gość gość
Kobieto masz dwójke dzieci i nie rozumiesz że w 14 tygodniu jest już duże dziecko i bys je zobaczyła?

Gość gość
Poza tym ty powinnaś być od razu u lekarza a w ogóle powinnaś już być co najmniej po dwóch wizytach. Chyba coś klamiesz

Gość gość
Jak dla mnie to autorka wcale moze nie jechac do tego szpitala skoro jeszcze wielce zastanawia sie.Dostanie jakis powiklan,zakazenia i dopiero wtedy wyladuje w szpitalu na dlugo.A co wtedy z dziecmi?O tym juz nie pomyslala.

Gość gość
A jednak to prawda. Nie docieralo do mnie to ze moze sie cos stac , jakies zakazenie czy cos... pojade jutro do szpitala , nie chce zeby ktos tam patrzyl na mnie ze juz po wszystkim i przyjechalam nie potrzebnie. Ludzie potrafia być nie mili zwłaszcza w tym szpitalu

Gość gość
Taaa... Chuj ze zdrowiem, ważniejsze żeby się w szpitalu źle nie popatrzyli

Gość gość
To chyba jakies prowo,w dodatku kiepskie.Kobieta,matka dwojki dzieci pisze,ze bedac w trzeciej ciazy (w 14 tygodniu,jak sobie sama obliczyla),nie byla w ogole u lekarza ginekologa aby zbadac sie?To bedac w tamtych,dwoch ciazach tez nie byla ani razu u lekarza?Jeszcze zachowuje sie jak rozhisteryzowana mala dziewczynka,ze nie chce isc do szpitala po poronieniu.Nie wiem czy na swiecie sa takie glupie kobiety.

Gość gość
Czy to naprawde tak niebezpieczne? Czy tylko straszycie? Mam podobną sytuację

Gość gość
Autorko, ten twój ostatni wpis jest żałosny. Chyba ktoś się podszyl bo nie wierzę aż.

Gość gość
poronilam w 14tc, wydalilam to wszystko co mowisz, po wszyskim czyszczenie i antybiotyk. powiedzieli ze w tym tyg. ZAWSZE cos zostanie

Gość gość
Może rozwinąć się zakażenie,w 14TC macica sama się nie oczyści.A z drugiej strony do tej pory nie byłaś u lekarza?

Gość gość
W takim razie jutro rano jade na pogotowie. Zawsze bylam silna niezalezna nie lubilam jak ktos mi pomaga pewnie z tego wyniklo to ze nie chce jechac tam jesli nie ma powodu. Mialam nadzieje ze bedzie dobrze ale troche sie wystraszylam

Gość gość
Nie. Rozchorowaly sie dzieci maz pojechał doszly inne problemy i tak zwlekalam z tym w ciąż zawsze qazniejsze bylo dla mnie zdrowie dzieci niz moje .

Gość gość
Nie,no,ten ostatni wpis autorki to troche rece opadaja.Trzeba byc totalnym bezmozgowiem aby choc przez chwile nie pomyslec,ze taka sytuacja zagraza nie tylko zdrowiu,ale nawet i zyciu.Kompletny brak wyobrazni.Jestem ciekawa,na jakiej podstawie autorka stwierdzila,ze nic jej nie bedzie.Lekarzem jest?Chociaz tutaj nie trzeba nawet medycyny zadnej konczyc.Wystarczy odrobina wyobrazni.

Gość gość
17:30 A jakby nie daj Boze,wystapily jakies powazniejsze powiklania i nawet zgon???Czego absolutnie nie zycze.To "fajne" zycie mialaby te dzieciaki bez matki.Zastanow sie co w ogole piszesz za bzdury.

Gość gość
W 14 tyg masakra

Gość gość
Oj dajcie już kobiecie spokój