Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxpruszynski

monte kaszka

Polecane posty

Gość maxpruszynski

witam dostałem sie do kapmani monte kszka na trnd. jest to super kampani, dzieciaki zadowolone, kaszka delikatna w smaku nie za słodka, tylko jeden problem to brak mozliwosc dostania produktu do testowania.po wielu próbach w koncu sie udało i jestem mega zadowolony.polecam

Gość tklys
#kaszkazmleczkiem, podpisuję się pod hasłem "śniadanie proste jak kaszka z mleczkiem" pysznie, zdrowo i natychmiast :)

Gość Ilona890000
Zgadzam się! Monte kaszka to pyszny deser. Nie tylko dla maluchów ale i dla dużych. Żałuję tylko, że są to tak małe opakowania ;)

Gość Paffendorf Zasadzony w
Anus pełen kaszki

Gość Arek1985
o tak. Monte kaszka jest przepyszna. Szkoda, ze opakowanie takie malutkie, ale i tak chętnie zajadam. Moje dzieciaki również. Idealna jako przekąska w ciągu dnia. i z powodzeniem zastępuje wszelkie słodkości.

Gość Agabin1
Monta kaszka to pyszny deserek nie tylko dla maluchów. Deser nie jest za słodki. Tylko troszkę małe opakowanie.

Gość kkasiolek
Zgadzam się.Fajne połączenie,kaszka nie psuje smaku.Idealny deser, przekąska.Kubeczek trochę za mały :) Zgodzę się również, że Monte kaszka jest trudno dostępna.

Gość sky_diving
testuje monte kaszke również. zdecydowanie moje smaki, wszyscy mówią, że mały kubeczek i trzeba by było zjeść 2 czy 3 źeby sie zadowolić, niemniej są przepyszne i dla mnie strzał w 10

Gość djbarc10
nieco drogi interes, ale niesamowicie smaczny, dla dzieci i dla dorosłych, uwielbiam trnd i każdemu szczerze polecam.

Gość mamaOska
najlepsza kaszka jaką jadłam ja i moje dziecko do tej pory! Dwie warstwy-mleczna i czekoladowo-orzechowa rozpływają się w ustach...nie tylko dzieci ją uwielbiają-codziennie zabieram do pracy w torebce jako przekąskę;) polecam:)

Gość rutelka
Monte jak zwykle stanęło na wysokości zadania!Wasza Monte Kaszka jest wyśmienita:)))))))))))))))))))))Odkąd pamiętam uwielbiam smak Monte,a teraz kaszka,którą z przyjemnością wcinają nie tylko dzieciaki ale i dorośli.Polecam z całego serca,bo nie dość,że smacznie to zdrowo!

Gość poscher
Kaszkę Monte mam możliwość testowania - ja i moi znajomi, dzięki trnd. To przepyszne połączenie kaszki manny z czekoladą i orzechami. To lekki pyszny deser pożywny, smaczny, sycący, idealny zarówno na śniadanie jak i na podwieczorek czy deser. Kaszka Monte jest delikatna i cudownie rozpływa się w ustach.#kaszkazmleczkiem #dlaLasucha

Moje dziecko jak się do nich dosiadło to musiałam zabezpieczać pozostałe do rozdania dla znajomych, żeby nie zniknęły ;-) Zresztą moja babcia -85 lat też wsunęła kilka na jeden raz ;-)

Moje dziecko jak się do nich dosiadło to musiałam zabezpieczać pozostałe do rozdania dla znajomych, żeby nie zniknęły ;-) Zresztą moja babcia -85 lat też wsunęła kilka na jeden raz ;-)

Gość gość
Monte w nowej wersji: kaszka. Lekki, pożywny deser lub dodatek do śniadania. Kaszka dobrze komponuje się z dwiema warstwami: mleczną i czekoladowo - orzechową. Zadowoli każdego fana klasycznego Monte.

Gość gość
lekki a zarazem pozywny deserek. pyszny smak zamkniety w malym kubeczku, ktory kazdy z przyjemnoscia oproznia:)

Gość gość
Ja również testowałam. Znajomi i rodzina mile zaskoczeni. Fajny projekt

Gość snajper22
Przyznam, że wcześniej nie miałem okazji spróbować kaszki monte, więc sięgnąłem po nią z "pewną dozą nieśmiałości". Produkt spełnia oczekiwania, małe pakowanie jest jednocześnie sycące, idealnie sprawdzi się jako śniadanie czy przekąska. Smak pozostaje ten znany z innych produktów monte, więc jak ktoś próbował monte wcześniej, to kaszka go nie zawiedzie. A jak ktoś nie próbował, to musi to zrobić jak najszybciej:)