Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 maxpruszynski

monte kaszka

Polecane posty

Go艣膰 maxpruszynski

witam dosta艂em sie do kapmani monte kszka na trnd. jest to super kampani, dzieciaki zadowolone, kaszka delikatna w smaku nie za s艂odka, tylko jeden problem to brak mozliwosc dostania produktu do testowania.po wielu pr贸bach w koncu sie uda艂o i jestem mega zadowolony.polecam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tklys
#kaszkazmleczkiem, podpisuj臋 si臋 pod has艂em "艣niadanie proste jak kaszka z mleczkiem" pysznie, zdrowo i natychmiast :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ilona890000
Zgadzam si臋! Monte kaszka to pyszny deser. Nie tylko dla maluch贸w ale i dla du偶ych. 呕a艂uj臋 tylko, 偶e s膮 to tak ma艂e opakowania ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paffendorf Zasadzony w
Anus pe艂en kaszki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arek1985
o tak. Monte kaszka jest przepyszna. Szkoda, ze opakowanie takie malutkie, ale i tak ch臋tnie zajadam. Moje dzieciaki r贸wnie偶. Idealna jako przek膮ska w ci膮gu dnia. i z powodzeniem zast臋puje wszelkie s艂odko艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agabin1
Monta kaszka to pyszny deserek nie tylko dla maluch贸w. Deser nie jest za s艂odki. Tylko troszk臋 ma艂e opakowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkasiolek
Zgadzam si臋.Fajne po艂膮czenie,kaszka nie psuje smaku.Idealny deser, przek膮ska.Kubeczek troch臋 za ma艂y :) Zgodz臋 si臋 r贸wnie偶, 偶e Monte kaszka jest trudno dost臋pna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sky_diving
testuje monte kaszke r贸wnie偶. zdecydowanie moje smaki, wszyscy m贸wi膮, 偶e ma艂y kubeczek i trzeba by by艂o zje艣膰 2 czy 3 藕eby sie zadowoli膰, niemniej s膮 przepyszne i dla mnie strza艂 w 10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 djbarc10
nieco drogi interes, ale niesamowicie smaczny, dla dzieci i dla doros艂ych, uwielbiam trnd i ka偶demu szczerze polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mamaOska
najlepsza kaszka jak膮 jad艂am ja i moje dziecko do tej pory! Dwie warstwy-mleczna i czekoladowo-orzechowa rozp艂ywaj膮 si臋 w ustach...nie tylko dzieci j膮 uwielbiaj膮-codziennie zabieram do pracy w torebce jako przek膮sk臋;) polecam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rutelka
Monte jak zwykle stan臋艂o na wysoko艣ci zadania!Wasza Monte Kaszka jest wy艣mienita:)))))))))))))))))))))Odk膮d pami臋tam uwielbiam smak Monte,a teraz kaszka,kt贸r膮 z przyjemno艣ci膮 wcinaj膮 nie tylko dzieciaki ale i doro艣li.Polecam z ca艂ego serca,bo nie do艣膰,偶e smacznie to zdrowo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poscher
Kaszk臋 Monte mam mo偶liwo艣膰 testowania - ja i moi znajomi, dzi臋ki trnd. To przepyszne po艂膮czenie kaszki manny z czekolad膮 i orzechami. To lekki pyszny deser po偶ywny, smaczny, syc膮cy, idealny zar贸wno na 艣niadanie jak i na podwieczorek czy deser. Kaszka Monte jest delikatna i cudownie rozp艂ywa si臋 w ustach.#kaszkazmleczkiem #dlaLasucha

Udost臋pnij ten post

Moje dziecko jak si臋 do nich dosiad艂o to musia艂am zabezpiecza膰 pozosta艂e do rozdania dla znajomych, 偶eby nie znikn臋艂y ;-) Zreszt膮 moja babcia -85 lat te偶 wsun臋艂a kilka na jeden raz ;-)

Udost臋pnij ten post

Moje dziecko jak si臋 do nich dosiad艂o to musia艂am zabezpiecza膰 pozosta艂e do rozdania dla znajomych, 偶eby nie znikn臋艂y ;-) Zreszt膮 moja babcia -85 lat te偶 wsun臋艂a kilka na jeden raz ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Monte w nowej wersji: kaszka. Lekki, po偶ywny deser lub dodatek do 艣niadania. Kaszka dobrze komponuje si臋 z dwiema warstwami: mleczn膮 i czekoladowo - orzechow膮. Zadowoli ka偶dego fana klasycznego Monte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lekki a zarazem pozywny deserek. pyszny smak zamkniety w malym kubeczku, ktory kazdy z przyjemnoscia oproznia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja r贸wnie偶 testowa艂am. Znajomi i rodzina mile zaskoczeni. Fajny projekt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 snajper22
Przyznam, 偶e wcze艣niej nie mia艂em okazji spr贸bowa膰 kaszki monte, wi臋c si臋gn膮艂em po ni膮 z "pewn膮 doz膮 nie艣mia艂o艣ci". Produkt spe艂nia oczekiwania, ma艂e pakowanie jest jednocze艣nie syc膮ce, idealnie sprawdzi si臋 jako 艣niadanie czy przek膮ska. Smak pozostaje ten znany z innych produkt贸w monte, wi臋c jak kto艣 pr贸bowa艂 monte wcze艣niej, to kaszka go nie zawiedzie. A jak kto艣 nie pr贸bowa艂, to musi to zrobi膰 jak najszybciej:)

Udost臋pnij ten post