Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kołbuc jak tam na "obserwacji"?

Polecane posty

Gość gość

długo będziesz siedział w wariatkowie?

Gość gość
to co, przyznasz się wreszcie, że jesteś świrem i trzymają cię w psychiatryku? bo na kafe nikt nie ma wątpliwości że jesteś czubkiem :classic_cool:

12:17 nie jestem czubkiem co wg ciebie jestem czubkiem a gość od gołej doopy kału stolca nagich fot i gwałcenia dzieci wg ciebie jest normalny i super tak czemu jak oni piszą o stolcu to są wg ciebie normalni? a ja nie pisze o stolcu kale nie daje fot na kafe a jestem czubkiem?a oni nie? PS ja byłem tylko z powodu depresji i załamania psychicznego w psychiatryku nie mam żadnej schizofrenii ani nie słyszę głosów nie jestem wariatem nie jestem niebezpieczny...

Gość gość
jesteś czubem

Gość gość
też, ale ty jesteś najbardziej wk*****ający zresztą gołą doope to ty wklejałes i też to wiadomo, więc nie ściemniaj teraz bo nikt ci nie uwierzy

Gość gość
Kołbuc, a z jakiego powodu byłeś w psychiatryku? Z powodu obsesji na punkcie Namysłowa i innych miast?

Gość gość
przecież on p*****lnięty zwyczajnie jest

Gość gość
jesteś j*******y i każdy dzień twoich wpisów na kafe to potwierdza

Czyli wg was jak ja nikogo nie obrażając pisze o miastach to jestem w**********y tak a osoby od gołej doopy kału stolca nagich fot i gwałcenia dzieci to są wg ciebie super i bardziej normalni tak? Czyli jesteś taki sam jak ty i za kogo ty się uważasz co? Spójrz lepiej na siebie głupku kim tu jesteś i ile razy mam ci to powtarzać że to nie ja daje foty gołej doopy chyba lepiej wiem od ciebie

Gość gość
kołbuc jesteś świrem jak ci wymienieni przez ciebie i dlatego idealnie do kafe pasujesz a to że masz nasrane we łbie to pokazujesz pisząc NON-STOP o jakichś dziurach, które nikogo nie obchodzą. Nikt tego nie robi, bo normalni ludzie mają ciekawsze rzeczy do roboty

O dziurach które nikogo nie obchodzą? Tak od kiedy miasto wojewódzkie opole czyli historyczna stolica górnego Śląska (nie wiedziałeś tego nieuku) jest wg ciebie dziurą a byłeś kiedyś w Opolu? Nie nigdy tam nie byłeś nie znasz miasta nie wiesz jak dużo rzeczy opole oferuje w tym najlepsze międzynarodowe festiwale i targi występy koncerty wg ciebie Opole to dziura tak? Jak możesz pisać cos o mieście którego nie znasz i nigdy tam nie byłeś ja ci milion dwa razy powtarzam że Opole nie jest dziurą ani zadoopiem PS jest bogatsze niż Wrocław głupku

Wg ciebie Opole to dziura przecież ma opolskie konfrontacje teatralne goszczace najlepsze spektakle teatralne z Polski i to najważniejszy festiwal teatralny w Polsce czy międzynarodowy festiwal perkusyjny drum fest czy ogólnopolski festiwal teatrów lalek a legendarny festiwal polskiej piosenki a to że teatr lalki i aktora to jeden z najlepszych teatrów w polsce a to że w Opolu jest coraz więcej biurowców a festiwal animacji koncerty wystawy międzynarodowe targi a najbardziej nowoczesne muzeum w Polsce to wg ciebie się nie liczy? Wg ciebie Opole to i tak dziura?