Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie wyrzucać podpaski jeśli nocuje u przyszłej teściowej i chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Moja przyszła teściowa kobieta 55 lat bizneswoman nie wygląda na swój wiek Jej mąż starszy o 5 lat ale wyglądają bardzo młodo mają firmę... Ja się czuje czasem głupio bo są naprawdę bogaci... Ja jestem normalna nigdy u nas się nie przelewalo. Mój chłopak jestem z nim dość długo ma 4 braci, zdarzyła się sytuacja ze będę u nich przesiadywac przez 3 dni. Wszystko było by super ale...mam okres dom wszystko super, łazienka naprawdę fajna ale nie ma kosza :( jest jeden ale to przez domen takie czarne pudło na kółkach i jeden pod zalewem w kuchni. Przecież zużytych podpasek ani tamponow w torebce trzymać nie będę, do kosza a łazienka jest spora odległość mimo że dom jest duży jest 3 łazienki z czego jedna jest rodziców, jedna braci bo mają ze tak powiem oddzielne skrzydło, a jedna jest nasza natomiast kuchnia połączona z jadalnią a potem jest salon. Żeby wejść do kuchni musze przez to wszystko przejść. A jak wiadomo gośc***ełno w domu, nawet praca teścia zobowiązana jest aby wejść do domu i przestawić to co ma..ale to nie o tym. W torebce trzymać przez 3 dni no masakra :( głupio mi jak np w jadalni jakaś ciotka z kimś tam a ja z podpaska w ręku. Niby problem banalny ale dla mnie trudny... Poradźcie coś :( Nie nadaje się chyba do tej rodziny nie te progi. Pomijając pytanie mam 22 lata on 26

Gość gość
Nie wiem jak w łazience może nie być kosza? Nawet głupie patyczki higieniczne czy płatki kosmetyczne nosiłaby do kuchni? Albo do sedesu wrzuca:) hm nie przewidziała może kobieta że te młodsze mogą mieć taki dylemat.

Gość gość
Ja trzymam w torebce. Nikt ze znajomych nie ma kosza w lazience. Mam specjalna kosmetyczke i folie na to :(

Gość gość
ja też nie mam kosza w łazience,jak mam coś do wyrzucenia to wyrzucam w kuchni do kosza

Gość gość
dyskretnie zapaku w przyniesiony w domu papier i filie i w zacisnietej pięści przenies do kuchni. Przeciez Ci nikt nie powie "pokaż, jakie smieci niesiesz" :)

Gość gość
folię, znaczy, nie filię :)

Gość gość
Przez okno.

Gość gość
ja p*****le do smieci jaki masz problem, to chyba normalne że kobieta ma okres, skąd ty sie urwałaś z choinki???mamy 21 wiek!!!

Gość gość
Do kibla weż nożyczki, potnij na kawałki spuść w kolzecie, nożyczki umyj.

Gość gość
Ciekawe jak te kobiety radzily sobie,gdy podpasek nie bylo w ogole.A tu wielki problem aby podpaske zawinieta w papier do kibla wyrzucic.

Gość gość
16:23 A tu wielki problem aby podpaske zawinieta w papier do kibla wyrzucic. x Chyba cię poraziło! wrzucić podpaskę do kibla, nie masz wyobraźni czy po prostu nie myślisz?

Gość gość
Zapakuj w papier toaletowy i do jakiegoś woreczka, który będziesz mieć w torebce. Później za jakiś czas idź wyrzucić tam, gdzie jest to możliwe. A facetowi swojemu zwróc uwagę, może ma w swoim pokoju mały kosz na śmieci? W końcu chyba czasem wyrzuca jakieś kartki czy śmieci z temperówki. Jak nie ma, to mu kup. Niech trzyma pod biurkiem. Ja zawsze chodzę z moją wielką torbą do toalety i mam gdzieś, jak to wygląda. Noszę ją, bo zawsze mam tam dezodorant, szczotkę, perfumy, kosmetyczkę ze szminką, cieniami :D żeby w razi czego można było poprawić. Jeżeli będziesz tam na kilka dni, to myślę, że noszenie ze sobą małej torebki, którą będziesz mieć normalnie przy sobie, nie będzie jakoś dziwnie wyglądać. A jakby ktoś się czepiał to przecież masz prawo "przypudrować nosek" :). No i telefon i chusteczki też musisz do czegoś wsadzić, więc mała torebka nie będzie wyglądać dziwnie.

Gość gość
Połóż w ciepłym miejscu np za grzejnikiem lub na żyrandolu za 3 dni wyschnie to włożysz do torebki i wyrzucisz na mieście

Ciekawe jak te kobiety radzily sobie,gdy podpasek nie bylo w ogole.A tu wielki problem aby podpaske zawinieta w papier do kibla wyrzucic. x robiło się podpaski z waty na przykład za prl. takie akcje słyszałam. nie rozumiem, jak pokolenie moich dziadków i rodziców w ogóle przeżyło prl, przynajmniej ta część, która nie miała w rodzinie osoby z partii. choćby skład tych past. ten symboliczny papier toaletowy. k****, te sk***ysyny kazali Polakom stać w kolejkach parogodzinnych po papier i ocet a ci zamiast zmyć ich krwią te ulice przedłużyli im żywot w epoce post Bolkowej.

Gość gość
Mialam tak samo

Gość gość
brokeninside87 dziś masz troche wypatrzone info o prl. nie trzeba było mieć rodziny w partii żeby dostać to i owo, ludzie sobie radzili metodami wymiany - pielęgnarki, lekarze, salowe itd, mieli dostęp do środków higienicznych i sporo wynosili, potem były wymianki z sasiadami, znajomymi czy rodziną, na inne produkty co oni posiadali. I świat się fajnie kręcił, bo było wesoło, a dzięki takiej wspólpracy ludzie mieli kontakt i spotkania. Pooglądaj "alternatywy4" tam w 99% jest pokazane to jak było naprawdę. I mimo braku takich luksusów jak dziś, to ludzie byli szczęśliwsi.

Gość gość
16:26 Chodzilo o smietnik,nie kibel,ze w sensie wc.Chryste!

gość wczoraj - k***a, zawsze się trafi taka jedna co woli komunę niż "kapitalizm" mimo tego, że w Polsce nie było ani jednego ani drugiego. i darmowe wczasy. nie, dla mnie podpaska jak mi się przymusowo leje z cipki co miesiąc to nie jest luksus, o który należałoby żebrać i znajomych lekarzy, nosz k***a:O

Gość gość
Ja kiedyś miałam podobny problem z podpaskami,za pierwszym razem robiłam dokładnie tak jak większość chowałam je po prostu w torebce i wyrzucałm przy najbliższej okazji do kosza na ulicy.

Gość gość
up

Gość gość
Aja bym po prostu zapytala mamę chłopaka,gdzie mogę wyrzucić zuzytą podpaskę.Żaden wstyd

Gość gość
jak mozna nie miec kosza w lazience. A papier toaletowy maja?

Gość alinat
Uwierz mi można kosza nie mieć, nie wszystkim jest tam potrzebny. Jak mieszkają w bloku to wyrzuć do toalety i już, no ale jak w domu jakimiś to zawiń w torebkę i zabierz, wyrzuć gdzieś do napotkanego śmietnika. A najlepiej kurde zanieś do kuchni zapytaj o kosz i już co za problem no.

Gość gość
Ale macie problem,no ja nie mogę!!! wstydzicie się,że jesteście kobietami i okres macie??? żeby do torebki swojej wkładać zużyte podpaski,to też jakaś paranoja!!! przecież to śmierdzi!!! a zaraz włożycie tam batona czy bułkę, jesteście obrzydliwe,ble!!!!!!! normalnie w ręku i wynieść do kosza,tak jak ktoś wcześniej napisał,że nikt nie będzie się was pytał,jakie śmieci niesiecie

Gość gość
Ja mam kosz w łazience, ale i tak z niego nikt nie korzysta. Podpaski lub tampony, patyczki wyrzucam do kosza w kuchni. A waciki do kibelka. Moim zdaniem powinnaś normalnie zawinąć podpaske lub tampon w papier toaletowy i wyrzucić do kosza. Przecież nie będą zaglądać co wyrzucilas.

Gość gość
Musisz zjadać .