Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez sie zgadzacie ze niekoniecznie ladna ma branie,a taka kozak i hop do przodu?

Polecane posty

Gość gość

Mam taki przyklad w otoczeniu. Ta kobieta jest sama, ale caly czas chwali sie ilu miala facetow. Dzis ma 65 lat. Widzialam jej fotki stare z dAWNYCH lat i to prawda. A ani ladna, ani nawet przecietna ne jest z wygladu. ale za to ma taki charakter ze tu przykozaczy, tam sie wepchnie, krzykliwa, bardzo egoistyczna, zwraca na siebie uwage, musi wszedzie sie odezwac. W efekcie jak ktory zdesperowany to bral co sie nawinelo. Jakos zaden jej o reke nie poprosil. Ba, nawet zaden ne chcal z nia byc na dluzej niz kilka nocy. Zauwazylyscie ze niekoniecznie tylko te ladne maja branie?

Gość gość
im bardziej krzykliwa tym większe kompleksy

Gość gość
Ano, tyle że moje doświadczenie przypomina mi przykłady, gdy takie potrafiły się znakomicie urządzić, przytrzymać taką partię że mają domy, samochody, nie pracują itd.

Gość gość
17:19 ja znam raczej takie ciche i niepozorne dziewczyny, ktore to spotkalo.

Gość gość
jezzzuuuu wiem, kiedys juz pisalas o tym temat i chodzi o Twoja tesciowa y- ja mysle, ze trzeba miec powazne problemy ze soba, zeby spedzac czas na mysleniu o tym, kiedy z kim i dlaczego spala tesciowa...

Gość gość
Też to chciałam napisać:D

Gość gość
Ehe. Bylo to

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
19:00 fakt inspiracja byla tesciowa ale ja cos takiego zauwazylam w odniesieniu do wielu kobiet ktore znam a nie do tesciowej. Chore jestescie ze tak sledziicie wszystkie wpisy i u kazdego weszycie choroby. Jak bardzo trzeba nie miec zycia by co chwiila siedziec na tym forum i kojarzyc podobne do siebie tematy? No-life

Gość gość
No sorry, ale to było całkiem niedawno, a my tu jesteśmy na biezaco ☺

Gość gość
Autorko ale zakładałaś już tu kiedyś taki topik :O

Gość gość
Dziewczyny nie ma się czym chwalić ale oznacza to że tworzymy tu stałą ekipę ludzi :O

Gość gość
Przeważnie ta piękna jest pusta w środku

Gość gość
Co za bzdury. Też wierzyłam w te brednie jak byłam młoda i głupia i ciężko się sparzyłam na tych durnych mitach wymyślonych na siłe przez ludzi rozpaczliwie szukających sprawiedliwości, niestety jest to kompletna bzdura, jest totalna ruletka jak chodzi o połączenie urody i charakteru, może być każda kombinacja: piękny i pusty, brzydki i wartościowy, piękny i wartościowy, brzydki i o ciężkim charakterze. Ktoś myśląc tym tokiem może myśleć że znajdzie sobie brzydką osobe do towarzystwa licząc że bedzie do rany przyłóż a tu zaskoczenie. Ktoś okazuje się beznadziejny