Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna cera sprawdzone sposoby

Polecane posty

Gość gość

Najlepiej domowe :)

Gość Mam ladna cere
Dieta to podstawa. Ograniczyc cukier,chemie i alko. Kosmetyki kupowac naturalne. 2x dziennie oczyszczac skore. Nie dotykac twarzy no rozniesiesz bakterie. Czesto zmieniac poszewki.

Gość gość
Semen na twarz. Koniecznie świeży

To zalezy od typu cery. ja mam mieszana, tluste czolo i nos a suhe policzki. Musze uzywac regularnie peelingow i zeli, ktore matowia cere. W moim przypadku super sie sprawdzila sie pasta do mycia twarzy carbo detox bielendy. Super redukuje sebum, wiec i matowi cere oraz skuteczne usuwa martwy naskorek. Cera jest swieza, dobrze oczyszczona. Na cere sucha trzeba natomiast wybierac dobry peeling oraz nawilzajacy krem

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam

Dwa ray tygodniu uzywam maseczek do twarzy, zauwazylam ogromna zmiane. P uzyciu cera jest poprostu piekna! Wybralam metaliczna masek z bielendy, silver detox. W jej skladzie jest aktywny wegiel, ktory doskonale oczyszcza, wchlania toksyny ze skory, natomiast cynk wspomaga proces leczenia, reguluje wydzielane sebum i pomaga zwalczac tradzik... Naprawde piekna i promienna cera :)

Gość gość
dla cery zmeczonej czy z przebarwieniami moze pomoc serum z glikolem i witamina C z bielendy, moj must have na jesien i zime

Gość Małgorzataeleven
Jeżeli chodzi o peeling twarzy to polecam wam poradnik ze strony http://www.modaikosmetyki.pl/ Moglibyśmy wykonać go samodzielnie, z produktów, które posiadamy w swojej kuchni, jednak łatwiejszym rozwiązaniem będzie wybranie się drogerii i zainwestowanie w jeden z jej preparatów. Odwiedzając taki sklep, koniecznie przejdźmy od razu do działu z produktami kierowanymi do twarzy. Nie możemy bowiem stosować na niej zwykłych peelingów do ciała, gdyż przeważnie posiadają one bardzo grube i twarde ziarna, mogące podrażnić delikatniejszą skórę.

Zalezy wszystko od rodzaju cery. Duze znaczenie ma wlasnie dieta. Dobry dobor kosmetykow to podstawa. Ja mam cere mieszana i sklonna do podraznien, dlatego nie wszystko mi sie dobrze sprawdza. obecnie zadowolona jestem z esencji w perlach z zielonej herbaty od bielendy. Jest delikatna, nie zapycha nie podraznia, na twarzy wogole nie czuc, nie lepi sie. Dobrze nawilza, dziala antybakterujnie i seboregulujaco. W efekcie koncowym cera jest rozpromieniona i pelna blasku.

Gość gość
do mojej cery sprawdzaja sie głównie kosmetyki o działaniu matującym i silnie oczyszczajacym, wiec stawiam na produkty z glinkami albo z węglem, ostatnio nawet dorwałam produkty z białym węglem z bielendy, ciekawa opcja