Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie mnie nienawidzą

Polecane posty

Gość gość

W dzieciństwie dużo mówiłem teraz wcale się nie odzywam. W szkole na podwórku czy w każdym innym miejscu mnie nie lubili. Gdy poszedłem na imprezę do kogoś czy w podstawówce czy w liceum ludzie sugerowali mi żebym sobie poszedł że mnie tu nie chcą nieważne czy z kimś rozmawiałem czy siedziałem w kącie i nic nie mówiłem. Pewnego razu dowiedziałem się że doszło już do tego że ludzie wstydzą się przy mnie pić alkoholu i czują się niezręcznie. W tej chwili mam 20 lat 0 znajomych o dziewczynie nie ma mowy ludzie się źle przy mnie czują wiec mogę sobie pomarzyć. Leczę się u psychintry bo od tego wszystakiego choruje na depresję. Nie wiem już co mam zrobić z czego wynika ta nienawiść ludzi do mojej osoby

Gość gość
pluj na ludzi

Gość gość
Wiesz nie chce mi się wierzyć żeby calutki świat cie nienawidził . Powiem ci ; ja jestem kobieta o seksownych ksztaltach przez co kobiety mnie nie lubia , wiecznie obgaduja i takie tam a faceci sa przy mnie skrepowani . Mimo to poznalam kilka osob ktore nie patrza na moj wyglad tylko to jaka jestem .

Nie chcę Cię martwić, ale w gruncie rzeczy ludzi interesuje tylko jedno: oni sami. Nie łudź się, że obchodzisz ich do tego stopnia, by Ciebie nienawidzili. A zatem głowa do góry: świat jest piękny!

Gość gość
Przeanalizuj swoje zachowanie najlepiej z pomocą psychologa. Może on Ci powie jak Cię odbiera i podsunie sugestie dot.zachowania?