Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płacze po przeczytaniu wszystkich tematów minetkowych,

Polecane posty

Gość gość

bo NIGDY TEGO NIE DOŚWIADCZYŁAM. Eh.. szkoda gadać, to chyba kobiecy kryzys "wieku średniego" - choć stara nie jestem , mi się udziela. Na serio mam 30 lat, jestem w wieloletnim zwiazku i NIGDY TEGO NIE MIAŁAM ! Tłumiłam to po prostu w sobie. Kiedyś chciałam, ale spotkałam się z odmową, trochę zabolało, ale nie brałam tego do siebie, przestałam nalegać. Co innego może jakbym miała w tym jakieś doświadczenie, ale ja nawet nie spróbowałam nigdy wiec sądziłam, że mi to nie potrzebne. Ale teraz czuję że mi odbija. Poszukuję nowych wrażeń, bodźców (nie tylko w sferze intymnej) Rozmyślanie o minetce zaczęło się u mnie, po babskim wieczorku przy winie. Każda koleżanka tego doświadczyła i to lubiła, ich partnerzy też. Potem zaczęłam przeszukiwać chyba wszystkie fora na ten temat i załamałam się. Czuję się strasznie przez to. Czuję się wybrakowana, brudna, niedowartosciowana - bo mój facet dawno temu dał mi do zrozumienia, że on tego nie lubi... i idąc tym tokiem brzydzi sie mnie...

Gość gość
Twój facet to idiota.

Gość gość
Wszystko wygląda na to że chyba masz racje

Gość gość
Autorko napisz do mnie. ;-) niebieskooki-80@wp.pl

Gość gość
Nie płacz, wszystko przed tobą, tylko musisz z nim porozmawiać, a jak nie to zmień faceta, bo minetka to tylko wierzchołek góry lodowej najwyraźniej. Nie jesteś wybrakowana itd.. tylko WYJĄTKOWA. Pomyśl sobie ile facetów marzy żeby dać tak piękne doświadczenie kobiecie, która nigdy tego z nikim nie robiła. :)

Jejciu jak można odmówić minteki!? :O mam 24 lata i sprawny języczek jeśli chcesz dam Ci tę rozkosz! i spełnię Twoje fantazję skoro Twój mąż jest idiotą! albo gejem o.O to trzeba Ci pomóc ;) 62491845 <--- GG ;)

Gość gość
tez nie bylam porzadnie w......na

Gość gość
do garow wredne baby

Gość gość
Potwierdzam, twój facet to idiota... TOTALNY IDIOTA. A jeśli aż tak cię to dręczy, to zmień faceta, albo w ostateczności umów się z kimś na samą minetkę i będziesz wiedziała wreszcie jak to jest, tylko gorzej jeśli ci się to bardzo spodoba.

Gość gość
Twój facet nie wie co dobre, a skoro brzydzi się ciała swojej kobiety, to i wasz seks musi być tragiczny.

Gość gość
Ja szukam koleżanki której mógłbym od czasu do czasu wylizać cipkę, więc być może mógłbym być do twojej dyspozycji.

O rany julek! Dziewczyno! Weź się w garść i kopnij w cztery litery takiego pajaca. Z facetem, który nie ma ochoty na wylizanie cipki jest definitywnie coś bardzo, ale to bardzo nie tak. Musi mieć bardzo mocno pochrzanioną sferę erotyczną. Niczego nie bierz, dziewczyno, do siebie, tylko szukaj faceta z prawdziwego zdarzenia, a niedojdę olej czym prędzej.

Gość gość
Mam nadzieję że to jednak prowokacja... Przytulam 🌻 To musi być prowokacja !

Gość Niebieska   sukienka
Niekoniecznie prowokacja. Jest sporo takich kobiet, ktore nigdy nie zaznaly minetki tak samo jak cala masa mężczyzn, którym partnerki nie robią lodzika.