Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ja_przejrzal_na_oczy

żona mnie zdradzała, chcę wiedzieć w jak i ile razy, ale czy to normalne ?

Polecane posty

Gość ja_przejrzal_na_oczy

Nie wierzę żonie bo mnie zdradzała dwukrotnie, raz gdy byliśmy w związku, drugi raz już po ślubie, nigdy sama się do tego nie przyznała, chcę jej wybaczyć. Teraz jej wierzę ale tylko w życiu na bieżąco, chciałbym wiedzieć jak się odbywały zdrady, ale w te bajki które mi opowiada nie wierzę, bo mówi że były tylko macanki, ze w zasadzie nic nie było, nie uwierzę w te brednie, a chciałbym znać prawdę, strasznie mnie to męczy, ale potrzebuję zaufania żony, że jeśli mi powie wszystko wtedy jej przebaczę, a teraz to ja czuję barierę nieszczerości i nie mogę jej przebaczyć. Myślę o rewanżu wtedy też zachowam to w tajemnicy, będzie wtedy równowaga.Czy rewanż się sprawdza, czy prowadzi do całkowitej destrukcji związku, dodam, że mam większy temperament od żony, jestem często niezaspokojony i męczy mnie niedobór sexu, jednak do tej pory umiałem powstrzymać się od sexu, robiłem to dla niej, ale teraz skoro wyszły na jaw jej zdrady, myślę że moje poświęcenie było zbędne, mam wielką ochotę popróbować innych kobiet i znaleźć zaspokojenie swoich potrzeb które żona spełnia zbyt rzadko. Kochałem żonę bardzo, ale teraz już nie jest to takie oczywiste, legływ gruzach moje ideały. Co o tym sądzicie ? Jak się pozbierać i nie dać się znów oszukać

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować