Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adasa

Jakie dobre opony całoroczne?

Polecane posty

Gość Adasa

Chciałam zmienić opony na całoroczne. Auto Suzuki Grand Vitara. Dobrze jakby sprawdzały się w każdych warunkach. Jazda głównie w rejonie N.Sącza, Krosna, czyli góry, stąd pomysł na całoroczne. Czy ktoś mógłby coś polecić? Albo na co najbardziej zwrócić uwagę?

Gość gość
Jesteś upośledzona umysłowo od urodzenia, czy po jakimś wypadku ? x Bo nikt normalny nie założy do auta terenowego opon całorocznych, by jeździć nim w górach :P.

Gość gość
Jak cos jest do wszystkiego, to jest do niczego. Wniosek? Nie ma czegos takiego, jak: "dobre opony caloroczne". Albo caloroczne, albo dobre :p

Gość gość
gość dziś Opony całoroczne mają sens wyłącznie na terenie dużych miast i to pod warunkiem, że auto nie będzie wyjeżdżać zimą poza miasto. Sam przejechałem tą zimę na letnich, ale nawet nie wyściubiłem nosa poza miasto :).

Gość Adasa
Nie zamierzam jeździć po terenie:) A chciałam się dowiedzieć czy taki pomysł ma sens. Jak widać nie. A jakieś dobre opony możecie doradzić. Znajomy mówił mi o Geolandarach, że lepszych nie znajdę. Prawda to?

Gość DS5
Szczera prawda, gość Ci dobrze radzi więc się nie zastanawiaj bo Cię zima zastanie zanim kupisz. Opony masz wytrzymałe, robione przez dobrą firmę z dobrej mieszanki. Tylko sobie znajdź w dobrej cenie. Długo na nich powinnaś pojeździć

Gość Adasa
Sorki za milczenie. Oczywiście opony już dawno zmieniłam za namową kolegi na te Yokohamy Geolandar. Ogólnie bardzo fajnie się jeździ, a co najważniejsze szybko i sprawni hamuje nawet jak pada deszcz.

Gość milecka
jest taki sklep internetowy z oponami, nazywa się tyres inetrantional group. Tam jest mega wybór, mają chyba wszystkie opony świata :) ja tam zamawiałam już dwa razy i wszystko jest ok. więc myślę że powinnaś sobie u nich czegoś poszukać. a jak będziesz miała wątpliwości to do nich napisz, na pewno ci pomogą

Gość gość
Na zimę obowiązkowo trzeba pomyśleć o sprawdzeniu akumulatora lub zakupu nowego. Mój akumulator szwankował już od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem zakupu nowego. W końcu zebrałem się z zamówiłem akumulator do mojego auta w firmie www.batprofi.pl.

Gość gość
Zdecydowanie warto jest postawić na takie opony jak Pirelli. Najlepsza jakośc i 100% pewności ze bedziecie zadowoleni.

Gość gość
Bardzo dobrą firmą, która zajmuje się sprzedażą opon jest www.torus.com.pl Oferują opony do samochodów osobowych, dostawczych, terenowych i ciężarowych. Firma ta oferuje produkty wysokiej jakości, więc można im zaufać.

Gość gość
Uważam ze to sa jedne z lepszych opon i na pewno takich które powinno się zdecydowanie polecac. Jeśli już to z tych wszystkich opon numer jeden to https://www.oponydriver.pl/

Gość gość

Świetne są opony Paxaro, one są tak naprawdę z robione przez Continentala ale wyraźnie tańsze, co wcale nie oznacza że gorsze. Jeżdżę już któryś sezon na nich i nie żałuję. Kupuję od jakiegoś czasu opony głównie w Autoset Radom. Szybka wysyłka kurierem, jak potrzebowałem zrobić zwrot i wymianę to nie robili mi z tym pod górkę.

Ja używam opon Continental. Gwarantują bardzo dobrą jakość i przyczepność nawet w najgorszych warunkach pogodowych. Dodatkowo w atrakcyjnej cenie znajdziesz opony tego producenta w ofercie www.speedgum.com.pl.

Dzień dobry,
Zachęcam do zapoznania się z ofertą marki Uniroyal, w której na pewno każdy kierowca znajdzie odpowiedni model dla siebie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze opony gwarantowały kierowcom bezpieczeństwo i komfort jazdy. Na sezon zimowy polecam model MS plus 77 oponę stworzoną do jazdy w trudnych, zimowych warunkach.

Gdyby pojawiły się jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Konsultant marki Uniroyal

Dzień dobry,
Zachęcam do zapoznania się z ofertą marki Uniroyal, w której na pewno każdy kierowca znajdzie odpowiedni model dla siebie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze opony gwarantowały kierowcom bezpieczeństwo i komfort jazdy. Na sezon zimowy polecam model MS plus 77 oponę stworzoną do jazdy w trudnych, zimowych warunkach.

Gdyby pojawiły się jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Konsultant marki Uniroyal

Gość Pjoterr111

Jeżdżę po opony do Auto-Gum w Krakowie. Jedna z największych hurtowni z oponami. Mają niskie ceny i bardzo duży wybór. Zmiana opon i serwis ogumienia jest na miejscu.