Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pmarkotka

A taki swiety niby

Polecane posty

Gość pmarkotka

Jak juz wspominalam wczesniej mialam maly incydent z kolezanka jestem mezatka od pieciu ..Wracajac do kolezanki pocalowala mnie nigdy nie przyszlo mindo glowy cos takiego ale zaczelam miec ochote na Nia straszna wrecz a za razem czulam sie glupio bardzo zle ..Moj maz pobozny swiety I stanowczy zabronil mi nawet myslec o seksie z Nia .. Zreszta relacja wyglada z nim tak on moze mnie piescic oralnie ja jego nie Bo tak Robia d*******.A ja jestem zona i nie ..Ale po glebszej klutni dzis cos mnie tknelo i mysle popatrze w laptopie moze faktycznie to ja mam fanaberie i zglupialam ..Z uwagi na to ze kozystal z domowego wzielam jego sluzbowy ..i co odkrylam ze Ma konto na SexAmore..I co teraz jak to odebrac ???? Jestem atrakcyjna i mysle ze nie brakowalo by mu Nic oby tylko chcial jezeli chodzi o sex..Jak to odebrac co o tym myslec ..??

Gość gość
To, że każdy świętoszek, ma duuuuuuuuuuużo na uszami :D Pewnie tam ma panny od robienia loda ;)

Gość gość
Nuda w związku przychodzi ukradkiem i całkiem nieoczekiwanie. Jeśli nie dbamy o to co mamy, to nawet naj naj naj lepsze rzeczy jakie mamy w sobie nam zbrzydna.... Tak już z nami jest. Może być tak, że mało rozmawiacie o sobie.... Czar prysł...I.....Jest kłopot....

Gość pmarkotka
Nie jestem ani ja ani on osoba ktora bywa bezkompromisowa ..Te jego Kary na sex dla mnie to juz w ogóle porażka ..

Gość gość30
pmarkotka znajdz sobie prawdziwego meskiego faceta i nie mysl o nim moge sie polecic mam 30 lat swietnie zbudowany i moj zawod tez tajemniczy i meski jestem po czesci jak Polski Bond

Gość pmarkotka
gość30, Ja nie szukam polskiego Bonda tylko mysle ze ktos mi poprostu podpowie co o tym myśleć ..Nie wiem czego on na tych portalach szuka szuka jak gdyby chcial po części miał by to w domu poprostu szok ..i te zj****e kary na seks zaczynam myśleć ze moze spal z jaks panna przypadkowa zlapal cos ..i sie boi przyznać ..Ale z drogiej strony on zawsze mówi ze brzydzi sie zdrada ..Nie wiem jestem głupia ..

Gość gość
do garow wredne zboczone baby