Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 tydz.ciazy plamienia a seks

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Jestem w 16 tyg.co jakis czas mam brazowe plamienia.Chodze co tydzien na usg i wszystko ok zadnych nieprawidlowosci a maluszek dobrze sie rozwija.Lekarz kazal duzo lezec i nie przemeczac sie. Maz ma caly czas ochote na seks i mu ulegam.Czy mozna uprawiac seks podczas plamien?Nie spowoduje to np.krwawien?

Gość gość
zgłupiałaś???? :O :O :O Jaki seks w tym przypadku???? :O :O :O

Gość gość
Dziwny ten twoj maz.Ja dostalam plamienia,chyba po seksie.Maz boi sie teraz ze mna kochac.Lekarz nam zabronil,maz tez juz nie chce.

Gość gość
Nie seks jest niewskazany. Spytaj lekarza, ale pewnie zaleci wstrzemiezliwosc. Ogarnijcie sie, tu chodzi o zycie waszego dziecka, chyba, ze wam nie zalezy...

Gość gość
Jak takie coś czytam to naprawdę opadają mi ręce. Seks w ciąży jest niebezpieczny i nie osxukujcie się, bo jak dostaniecie krwiaka albo się łożysko będzie odklejać to wtedy może zrozumiecie. Przykro mi, ale wygląda na to że Twój mąż nie ma szacunku do Ciebie i Dziecka a Tobie brakuje odwagi by się temu przeciwstawić. Mój mąż od razu zrozumiał, po prostu jest dojrzały psychicznie i nie darowalibysmy sobie gdyby coś się stało. Cała ciąża bez współżycia. Da się. Wystarczy bardzo mocno kochać dziecko. I żonę.

Gość gość
I jeszcze jedno, może dojść do zakażenia które będzie mogło mieć opłakane skutki.

Gość gość
czytam i nie wierzę. A tobie autorko nie wydaje się, że seks w tej sytuacji to wielkie ryzyko? Plamisz i się pieprzysz, bo mąż tak chce? :O Rozumu nie masz? Za grosz poczucia odpowiedzialności za dziecko? Z patologii jesteś? Bez wykształcenia? Bez zdolności do logicznego myślenia?

Gość gość
"Ulegam mu" wg mnie g***** cie

Gość gość
Brak slow. Kobiety leza miesiacami w szpitalu na podtrzumaniu a ty "ulegasz bo taka ma maz ochote"