Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak delikatnie odmówić przyjazdu do szwagierki z powodu duchów w ich domu

Polecane posty

Gość gość

Całkiem serio piszę. Siostra męża znowu zaprasza by przyjechać ale naprawdę boimy się tam jechać bo tam ewidentnie straszy. Oni sami o tym wiedzą i mówią ale twierdzą że to nie szkodliwe. Ale ja po ostatnich przejściach naprawdę nie chcę tam jechać. Jak jej przegadać żeby się nie obraziła

Gość gość
"Przepraszamy, ale nie przyjedziemy do was bo schizujemy gdy myślimy o duchach w waszym domu, chcemy się z wami spotkać więc zapraszamy do nas"

Gość gość
Ale co takiego się tam dzieje że uważasz że tam straszy?

Gość gość
ewidentnie słychać czyjeś kroki, szmery i nawet widać postacie. Np w środku nocy obudziłam się i widziałam postać która patrzyła na nas, z resztą męża obudziłam i też to widział. Ma się też często poczucie czyjeś obecności. Kupili stary dom i dobrze wiedzą że mają lokatorów

Gość gość
koleżanka z godziny 10:25 napisała Ci jak możesz to zrobić, ale skopiuje skoro nie widzisz: "Przepraszamy, ale nie przyjedziemy do was bo schizujemy gdy myślimy o duchach w waszym domu, chcemy się z wami spotkać więc zapraszamy do nas"

Gość gość
Napisz jej że poprostu nie czujecie się u nich dobrze i tyle albo że macie jakieś inne plany na ten czas