Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birruu

komputery, informatyka

Polecane posty

Gość Birruu

Jestem zielona w temacie. Siedem lat temu dostałam nowy laptop SAMSUNG. Nie wiem gdzie został kupiony ani za ile. Nie wiem czy system który został wgrany jest piracki czy nie. Co mogę zrobić żeby był szybszy? Czy jest coś takiego jak wgranie systemu od nowa, sformatowanie? Czy warto to robić u takiego starego laptopa czy lepiej kupić nowy? Ile taka operacja kosztuje mniej więcej? Jeżeli chodzi o samodzielne automatyczne czyszczenie dysku, defragmentacja, przywracanie systemu itp itd to było robione regularnie.

Gość gość
Musisz się nauczyć o drzewach binarnych na początek.

Gość gość
Czy jest coś takiego jak wgranie systemu od nowa, sformatowanie? - oj zielona :P - oczywiście że jest, wchodzisz w ustawienia i klikasz w opcje - resetowanie=przywracanie ustawień fabrycznych z ponownym wgraniem systemu operacyjnego. Trwa to około 5 godzin.

Gość gość
Później wgra się wirus i będzie musiała do lekarza chodzić, lepiej niech zaniesie laptopa komuś, kto się na tym zna.

Gość gość
gość dziś Później wgra się wirus i będzie musiała do lekarza chodzić, lepiej niech zaniesie laptopa komuś, kto się na tym zna. xxxxxx wirusa to masz ty

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
Może twój komputer ma ptasią grypę?

Gość gość
11:08 - fajnie

Gość gość
Ja wymieniam swój komputer co 4 miesiące

Gość gość
Bogatym to fajnie, majo kasę na nowe lapki i ajfony, a ja męczę się ze swoim używanym już 12 lat.

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.