Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dlugo trwaja romanse

Polecane posty

Gość gość
Mnie też to dziwi. Że smsy znalazła i wyciągi z częstości rozmów to wiem na pewno. Ale dlaczego się z nim wobec tego nie rozeszła tego nie wiem.Ja bym na jej miejscu pogonila takiego męża. On nadal romansuje W domu żona, dwoje dzieci, poza domem kochanka i tyle. Ale kochanka nadal zakochana.

Gość gość
Trzeba być skończonym zerem, zeby warować przy żonatym przez tyle lat tylko po to, aby on wpadł raz na jakiś czas na szybkie bzykanko

Gość gość
To samo jej powiedziałam ale grzecznie. To się obrazlila

Gość gość
Może gdybyś powiedziała dosadnie, toby w końcu coś dotarło do pustego łba

Gość gość
Bałam się, że ją uraze.W końcu to koleżanka.

Gość gość
Mięta do kochanka przeszła mi po dwóch latach. Wcześniej byłam bardzo za nim. Zbliżyłam się na nowo do męża i będziemy mieli dziecko.

Gość gość
Nie chciałabym mieć takiej koleżanki. Obawiałabym się, ze ludzie będą mnie kojarzyć z jej łajdactwem

Gość gość
Mnie zastanawia na serio dlaczego ona się godzi na takie coś.

Gość gość
Jeśli w przeciągu paru miesięcy od rozpoczęcia romansu facet albo babka nie zakłada sprawy rozwodowej, to znaczy że to ma być tylko romans.Ile potrwa, to nie wiadomo,jedni się otrząsną po roku inni tkwią w tym parę lat. Osobiscie nie znam przypadku, aby był rozwod i ślub z kochanka, ale może to się zdarza w małym procencie. Zwykle małżonek zostaje jednak z żoną. Może z wygody albo z przyzwyczajenia, bo nie z miłości. Ale kochanki przecież też nie kocha, inaczej już dawno by się z nią ożenił. A przynajmniej rozwód by wziął z żoną.

Gość gość
U mnie trwał 9 miesięcy. To ja byłem kochankiem, ona ma rodzinę. Wpadliśmy przez smsy, później trochę jeszcze mieliśmy kontakt, ale już nie było się jak spotykać, bo nie miała już tej swobody i skończyliśmy to. Jenak, kiedy trwał ten romans, to bardziej była ze mną niż z mężem, mieliśmy codzienny kontakt i spotykaliśmy się do czterech razy w tygodniu, no i często wspólne wyjazdy na dzień lub dwa. Za bardzo się "rozluzniliśmy" no i wpadliśmy. Szkoda.

Gość gość
Różnie, romans zarówno może trwać miesiąc jak i 10 lat czy więcej