Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2017 Czy jest szansa mając 27 lat znaleźć męża na portalu randkowym?Jest to możliwe?Serio pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 9 Lipiec Oki tu nie ma wpisów więc jak usuną nic nie przepadnie... Taki filmik wrzuciła dzisiaj Pepsi Eliot i jak to ona chwytliwy tytuł... a jaka zawartość jeszcze nie wiem... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 9 Lipiec Jeśli jesteś ładna zaistniej w wirtualu jeśli mniej postaw na real... podryw na siłowni będzie ok. tak w skrócie i nie zapominaj o wibrowaniu energią żony. .) 10 miejsc gdzie można szukać: kurs pierwszej pomocy, siłownia, ale nie modna z selfie lustrem, u przyjaciół na domówkach gdzie przychodzą niesparowani, biblioteka, hobby, sklepy specjalistyczne, w pracy ale nie swojej... na trasie spaceru, sytuacje kryzysowe - pomoc w nagłej potrzebie, wszędzie tam gdzie można być sobą Myślałam, że będzie całkiem do pośmiania, ale w sumie całkiem sensowne porady. .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 50 Napisano czwartek o 15:34 Moja siostra znalazła męża na portalu randkowym, mając dwadzieściakilka lat. Oni są razem już od kilku lat. Wychodzi więc na to, że da się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nesiaczek 0 Napisano 12 godzin temu Oczywiście, że to możliwe, ale pytanie, czy Ci to przeznaczone... Ja wierzę w przeznaczenie, ale to już temat na inną dyskusję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach