Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klinika Candeo Poznań leczenie zębów

Polecane posty

Gość gość
Moze.Askodent.

Gość gość
poprawili jakosc i ceny za wizyty? napatrzyli sie na licoweczki dentystek. co widze ladnie zrobione zeby to dentysta. Po ile chodza coco glam? ja upolowalam za 55 zl, zolte ma te zeby, no to pod coco glam... ile odbilismy coco glam?

Gość gość
pod candeo, ostrzeżnie przed dr Katarzyna Juda, recepty na relanium,

Gość gość
uwaga stomatolodzy candeo niszcza zęby na wizytach gościnnych mam gdzieś, sabotuję, ile wizyt zaktywizujemy łamiąc wiertła (stare wiertarki, niezmielone glamki) itd.

Gość gość
Candeo. Seyso do dwoch tygodni. Zawyzenie kosztow leczenia oraz znizki na celebrytow. Jest jeszcze falszywa kasa zalozona na Candeo. Zakladaja na sklad na porozmienianie falszywek. Idiotyzm dzialan. Ostrzezenie.

Gość Adiiio

Mam na sprzedaż bon/ voucher o wartości 1000 zł za 700 zł. Brak ważności. 

Gość 000

Słyszałem dobre opinie o profesorze więc zdecydowałem się robić korony w Candeo. Na wizycie się okazało że większość robiła młoda lekarka a profesor tylko poprawił. Kiedy miały być korony osadzone to po ściągnięciu tymczasowych koron się okazało że oni nie dostali jeszcze pracy od technika więc musiałem czekać na fotelu przez godzinę. Kiedy już były te korony to jeszcze przez  godzinę Pani doktor pilowała mi zęby bo coś nie pasowało, potem przyszedł profesor i jeszcze próbował. Znieczulenie po tym czasie już nie działało. W końcu stwierdził profesor że muszą robić nowe wyciski i wszystko od nowa. Za taką jakość ceny są z kosmosu. Ostrzegam 

Gość anka

dla mnie candeo to był tylko wkręt  w aparacik, nie wiem