Gość gość Napisano Grudzień 20, 2019 Jeśli chodzi o centrum Gdańska to ja w ramach firmowej konferencji ze szkoleniem nocowałem na Placu Solidarności w hotelu Gryf i byłem zadowolony. Blisko dworca, blisko centrum więc faktycznie można łatwo wszędzie się dostać, wydaje mi się ze to sensowna propozycja dla firm, ale również turyści powinni być zadowoleni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borysiak Tomek Napisano Styczeń 7, 2020 Pytaliście o nocleg w Ełku, ja zawsze śpię http://kndesign.pl/miejsce-do-spania-w-elku/ bardzo schludnie to mi wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 24, 2020 Byłam na weekend w Hotelu Bończa w Szczecinie Ciekawy obiekt z płynącą rzeką pod hotelem, pierwszy raz widziałam taki obrazek. Bardzo fajne miejsce na wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarysiaTete 0 Napisano Sierpień 26, 2020 Również polecam hotel Mercure w Piotrkowie, świetna obsługa i wysoki standard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackgrzywa 4 Napisano Sierpień 27, 2020 a zwracacie uwagę na to czy hotel przyjmuje bon turystyczny 500+? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano 16 Maj Apartamenty pod Łysicą w Świętokrzyskim mają świetną ofertę z podgrzewanym basenem, zjeżdzalnią i jacuzzi, a dla najmłodszych plac zabaw, blisko spływy kajakowe czy zamek w Chęcinach. Można sobie odpocząć na łonie natury i solidnie się naładować. Zostawiam wam ich stornę apartamentylysica.pl/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoczek 0 Napisano 3 Lipiec Ciekawą ofertę noclegową, ale również informacje o atrakcjach turystycznych w okolicy znajdziesz na meteor-turystyka.pl/. Bardzo praktyczne rozwiązanie, które pozwala na kompleksowe zaplanowanie wyjazdu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masertiger1 0 Napisano 27 Listopad Jeśli szukacie fajnych tekstyliów hotelowych, to polecam Horecatex https://www.horecatex.pl/ To specjaliści w wytwarzaniu tekstyliów dla branży hotelarskiej, oferujący produkty spełniające najwyższe standardy jakości oraz świadczący usługi na najwyższym poziomie Dzięki swojemu doświadczeniu, innowacyjnemu podejściu i zaangażowaniu w branżę, firma idealnie dopasowuje się do potrzeb nawet najbardziej wymagających klientów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach