Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pmarkotka

Moze ktos cos doradzi ??

Polecane posty

Gość pmarkotka

Zaczne od tego ze ..jestem mezatka 5 lat..Pisalam Tu juz o tym ze moj maz nie chce spelniac moich fantazji nawet nie moge mu zrobic dobrze oralnie ..bo zona nie powinna itd wyklad moralnosci ..A chodzilo o to ze chcialam uprawiac sex z kolezanka ..Wiem ze to glupie I wogole ale rozmawiam z nim o tym ..oczywiscie afera awantura egzorcyzmy..No ale moj wspanialy maz ma brzydkie tajemnice niechcacy znalazlam w laptopie dowody na to ze Portal Sex Amore jest mu swietnie znany ..No i nie mowiec mu ze wiem napisalam do niego jako ktos zupelnie inny,No i opowiadal mi jak to on po hotelach jezdzi itd ..Poprosilam go oczywiscie o zdiecie jego zeby sie upewnic ze to on ..No i chuj z nim ale on chcial zdiecie moje buzi itd buzie z neta sciagnelam z jakies tam smiesznej strony amatorek ale zdiecia inne byly moje czyli piersi itd..On nie poznal wogole ze to ja ..ciekawe gdzie patrzyl jak mnie bzykal ale to jeszcze Nic oczywiscie mi poslodzil on nie wie ze to ja i umowil sie ze mna w hotelu na seks on kolega no i ja ..Jako Inna osoba ..W pierwszej chwili pomyslalam rozwod mi kaze w krok patrzec kary na sex jakies wymysla a Sam ******.A taki swiety przykladny itd..Ale to by bylo zbyt piekne Rozwod Kara musi byc adekwatna do czynu ..I mysle ze powinien gorzko zaplacic mi za to ..Moze podsuniecie mi pomysl jak to rozegrac?? ..co kilka glow to nie jedna ..Dodam tylko ze nie zamierzam sie szmacic bo nie jestem jego miara szanuje sie ..Moze ktos mi cos doradzi madrego ??

Gość gość
idz sie leczyc zboczona lesbo

Gość gość
Przede wszystkim wez świadka, który zaświadczy o tym na Twoja korzyść i na pewno udokumentuj to czyli zachowaj korespondencje i jesli mialabys nagranie video i glosu to puscisz go w skarpetkach:) maz nalezy do pis-u? Bo tak jakos z opisu idealnie pasuje:)

Gość pmarkotka
Posluchaj k***a pustelniku j****y ..Do lesby to mi daleko ..

Gość gość
Umów się z nim, aby mieć dowód w sądzie do rozwodu albo kochaj się z koleżanka jak chciała§ i nie mów mu nic, szkoda że nie znasz snaku loda z polewą w ustach którą można połknąć :)

Gość gość
Autorko nie odpowiadaj tym idiotom, tym zyja:)

Gość pmarkotka
No ja wydrukowalam to ze on pisal niby jako no do ten kobiety ze jezdzi ze z kolega I umawiaja sie ze Jest singlem ale ma stalo partnerke niby do wyra ..Chodzilo mu o mnie oczywiscie ..Ale mi nie chodzi o puszczanie go w skarpetkach ..Kasa to nie wszystko tylko o utarcie mu nosa tak ze nigdy juz zadnej kobiecie nie zrobi takiego numeru

Gość pmarkotka
Nie nie ja mam zasady napewno nie zemszcze sie lecac do wyra innego czy kolezanki ..bo to bylo by egoizmem I ale sie bym z tym czula Bo jednak to moj maz I cos takiego to zdrada ..A ja chce miec czyste sumienie do rozwodu ..powiedziec sobie w lustrze ze nie zrobilam Nic zeby to spieprzyc ..

Gość gość
Wiec to nagraj i zlap go na goracym uczynku, najlepiej jak wchodzi do pokoju w hotelu...tylko lepiej by bylo podstawic jakas laske, ktora by go pobajerowala i nagrywala wszystko co mowi zanim znajdze sie w pokoju.

Gość pmarkotka
Ciekawe jaka mial by mine swinia jedna ..Dowody mam juz jakies ale chce mu tak dac popalic ze mnie popamieta rozwod swoja droga ale jak go rozumu nauczyc

Gość gość
do garow wredna babo

Podobno zemsta jest przywilejem bogów,czyli władców.Myślisz,ze jego cokolwiek to obejdzie? Ty dla niego jesteś nikim,poza seksem i pewnie służącą w domu. Po prostu rozwiedź sie,puszczając go właśnie w skarpetkach,bo tylko to go naprawdę zaboli.Resztę ma bez Ciebie.Smutna prawda,ale po co się masz oszukiwać???

Gość gość
Podstaw mu laske i go rozpal dobrze zeby byl tak napalony, ze.nie cofnie sie przed niczym, nagraj dzwiek jak sie spotkaja noech ona wprowadzi go do pokoju hotelowego, a Ty spokojnie czekaj w srodku...uwierz.mi bedzie zbieral szczeke z podlogi...

Gość gość
o******** mu powinnas ladacznico

Gość pmarkotka
Akurat ja to go juz kijem przez szmate nie dotkne ..Brzydzi mnie chuj ..kto to wie co on w gebie mielil..No wiesz ja nie jestem typem kobiety ktora siedzi w garach I Meza za jaja trzyma ..Ja zawsze bylam szczera I nigdy Nic nie ukrywalam.. A on taki niby swiety w domu no k***a Franciszkanin ..zona to swietosc I Te gadki o moralnosci i tym podobne..Mamusia go jak by mogla swietym uczynila ..Nie nie tak nie bedzie napewno

Gość gość
Pisalem Ci juz w innym temacie, ze na rekach bym Cie nosil gdybys chciala kobiety, trojkata i eksperymentow w lozku ale zyjemy w ciemnogrodzie gdzie takich jak ja czy Ty spotyka ostracyzm...Twoj maz idiota to najlepszy przyklad...swietoszka Moliera przypomina:)

Gość pmarkotka
No napewno spotka go Kara ..Pisales gosc ?? Tam kilka osob gosc..pisalo ale wiem pamietam ze pisales

Gość gość
Szkoda, ze Cie nie spotkalem wczesniej mysle,ze moglibysmy znalezc wspolny jezyk:)

Gość gość
Spróbuj poszukać tzw. testerek wierności. Jeśli nie wiesz lub nie masz sposobu na zdobycie dowodów, to one zrobią to za ciebie. Trochę to kosztuje, ale za to wszystko masz podane na tacy. Zdjęcia, filmy itd. Inna droga to spróbować nagrać samemu, ale może być trudniej. A tak w ogóle... Żona chce trójkąta z kobietą, a facet udaje świętego... Jak tu ktoś już napisał - na rękach bym Cię nosił jakbyś mi zaproponowała coś takiego.