Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IDEAŁ FACETA ZGADZACIE SIĘ ???

Polecane posty

Gość gość
ona wygląda jak dyskotekowa obciągara te wary :O tipsiarski styl, make up

Gość gość
zazdrość d**e ściska :P oddałbym wszystko aby mi obcignęła ale niesetty nie spełniam kryteriów ... :(

Gość gość
Gdybym była facetem to nie byłabym zainteresowana tą dziewczyną, nie wiem kim ona jest (chyba jakaś znana blogerka ?), ale bije od niej negatywna energia, jest sztuczna, plastikowa, odpychająca, nie lubię takich ludzi, drażnią mnie, w ogóle nie jest nauturalna, kobieca, kojarzy mi się ze zblazowanymi słoikami warszawskimi, takie które przyjechały do miasta, bywały tu i tam, zmieniły wygląd a teraz są ĘĄ

Gość gość
ale jest zadbana a nie jak moja brzydka stara zołza :P

Gość gość
a co kobieta ma do zaoferowania facetowi oprócz ciała; dlaczego ją hejtujecie; ja mam w tyłku jej osobowość ale ciałko ma ładne :P

Gość gość
Pustak ciągnie do pustaka. :P

Gość gość
tak mówią brzydkie pustaki :P

Gość gość
debile !!! mi chodziło o jej wymagania wobec faceta !!! a nie że ona jest ideałem ...

Gość gość
Zabolało pustaku? Jaranie się vlogerką to typowe pustactwo. Ja lubię tylko dziewczyny, które znam osobiście, ale dla ciebie żywa kobieta to matrix. ;D

Gość gość
odezwał się nerd komputerowy z masturbuje się podczas grania w lara crfot tumbraider

Gość gość
Olfaktoria dużo przeszła w życiu, pochodzi z rodziny patologicznej, gdzie ojciec był alkoholikiem. Nic dziwnego, że szuka mężczyzny, którzy będzie się umiał kobietą zająć, będzie kulturalny, ogarnięty, zaradny. Każda kobieta chciałaby, by facet się nią zaopiekował, tylko się wstydzą przyznać, bo większość facetów temu nie sprosta i zostaną nawyzywane.