Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Przeterminowany krem do depilacji

Polecane posty

Użyłam do depilacji łiły kremu, który został otworzony rok temu. Na opakowaniu jest, ze trzeba zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia. Niby data przydatności jest do 2018, ale... :o Mam nadzieję, ze nic się nie stanie

Gość gość
jasne ze ci sie nic nie stanie ja brałem przeterminowany 3 lata ibuprom i żyje, co mialoby mu się stać w opakowaniu i blistrze ?

minęły 4 godziny i nic się nie stało więc chyba ok :) Strzyżenie łiły i nóg po zimie jest bardzo długotrwałym i meczacym procesem 😴 :classic_cool: a zima w tym roku bardzo długo trwa :o

Gość gość
Jak przeterminowany krem nie zmienił zapachu i konsystencji to nic ci się nie powinno stać. Najwyżej jak jakaś wysypka wyskoczy, wtedy wapno sobie wypijesz i zejdzie ☺

Gość gość
Gdyby był po terminie ważności podanym na opakowaniu, to raczej bym go wyrzuciła, ale skoro termin jeszcze nie minął, tylko jest 6 miesięcy po otwarciu poduktu to nie miałabym żadnych oporów. Teraz na rynku jest tak dużo kremów do depilacji, że można wypróbować też coś nowego, np. krem do depilacji z olejkiem rózanym od Bielendy z serii Vanity.