Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szymek84

zamontowanie podsłuchu

Polecane posty

Mój problem polega na tym, że w mojej firmie chyba mam trolla, który sprzedaje info o sposobach działania firmy firmie konkurencyjnej. Więc postanowiłem, że założę podsłuch w pomieszczeniach, w których przebywają pracownicy. Jak to zrobić, żeby było legalne?

Gość gość
To se ne da pane Havranek :P.

Gość JasiekJohny
A Twoi pracownicy mają umowy o poufności? Bo jeśli tak to taki podsłuch będzie "legalny" bo jest zamontowany w celu sprawdzenia czy doszło do przestępstwa i kto je popełnił to jedna sprawa. A druga, że możesz zawsze skorzystać z usług prywatnego detektywa.

Gość gość
Żeby było legalne, to instalujesz podsłuch i informujesz o tym pracowników, najlepiej na piśmie.

Gość majkazz
ale przeciez jak poinformuje pracowników to taki podsłuch się na nic nie przyda bo ten kto sprzedaje informacje konkurencji bedzie uważniejszy. logiczne...

Gość Mateo320
zamontuj podsłuch dla własnej informacji. po co dawać się robić w ch** skoro można sprawdzić kto i jakie informacje z firmy podaje dalej. teraz są takie rzeczy, że tak naprawdę wszedzie można taki podsłuch ukryć. poszukaj na pewno coś będzie odpowiedniego.

Gość gość
Warto postawić na detektywa. On wykryje co się dzieje w firmie. Bardzo dobry w tych sprawach jest detektyw Rudnicki - http://detektywrudnicki.pl/. Warto sprawdzić.

Gość zxdew
ale jak zacznie się kręcić nowa osoba w firmie to się ogarną pracownicy. tym bardziej, ze nie potrzebujemy nikogo nowego. już lepiej sprawdzić ich tak jak pisali wyżej podsłuchem. teraz są tak poukrywane, ze nawet w gniazdku możesz mieć. :D

Gość Trysiaa
A jak się ktoś ogarnie, ze jest podsłuch? Co wtedy? Ja to nie wiem nie znam się na tych nowinkach technologicznych. Ale można też spróbować sprzeda komuś fałszywe informacje, tylko no jak nie ma jednego podejrzanego to moze być cięzko.

Gość gośmik
Ja bym stawiał na detektywa. Powiesz, ze to nowy pracownik, on się wmiesza w tłum i jakimś podstępem wyciągnie informacje. Może to się sprawdzi u Ciebie. A jeżeli chodzi o detektywów to http://www.spyshop.pl/content/prywatny-detektyw-63 ci robią robotę. I działają na terenie całej Polski. Powodzenia w szukaniu kreta.

Gość koleswewrgfb
zwolnij wszystkich hahaha

Gość gość
Generalnie inwigilacja i szpiegostwo nigdy nie wydają się dobrymi pomysłami to znaczy ja nie jestem za tym, natomiast z detektywów mogę polecić całym sercem detektywa Rudnickiego. To profesjonalista, który świadczy bardzo szeroki zakres usług swoim klienom. Jest też prywatnie bardzo miły, otwarty i ciepły. Aż chce się powierzać mu swoje problemy.

Gość gość
nie ma problemu z wynajęciem detektywa niekoniecznie w/wymieniony,nie po drodze detektyw rozpracuje delikwenta i po sprawie

Gość gość
Pan Paweł Rudnicki to bardzo kompetentny fachowiec, który na najwyższym poziomie i z wielkim zaangażowaniem przeprowadza czynności, których się podejmuje w ramach usług detektywistycznych. Posiada wrodzoną intuicję i zawsze kieruje się sprawiedliwą oceną sytuacji i faktów. Byłam sceptycznie nastawiona do takiej usługi. Po kontakcie z Panem Pawłem mogę z pewnością GORĄCO polecić wszystkim, którzy czują potrzebę zatrudnienia PRAWDZIWEGO FACHOWCA!

Gość gość
Jeżeli podejrzewasz, że pracujesz z nieuczciwymi ludźmi. Zgłoś się do detektywa Rudnickiego, który przeprowadzi wywiad w firmie i pomoże rozwiązać twój problem. Serdecznie polecam jego usługi

Gość gość
Super agencją do takich tematów jes detektyw Paweł Rudnicki przy jego dyskrecji nikt się nie zorientuje, że coś jest nie tak. Serdecznie polecam jego usługi

Gość gość
Jeżeli pracownicy mają podpisany dokument o poufności to jak najbardziej będzie to legalne, a żeby nie narobić lipy zalecam ze skorzystania pomocy detektywa , U uważam , że detektyw zrobi to dyskretnie i bez podejrzeń, polecam usługi detektywa Rudnickiego, Ten człowiek pomoże zrealizować tobie twoje zamiary