Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Standardy prowadzenia się

Czy porządna singielka powinna być absynentką seksualną?

Polecane posty

Gość Standardy prowadzenia się

Ja uważam, że tak.

Gość jasne ze powinna
byc

Gość gość
Ja też uważam, że tak, ale myślę też, że porządny singiel zachowuje się tak samo :)

Gość gość
Wszystko zale kogo szukasz. Jestem za tym by kobiety mogly byc rozwiazle ale mowily o tym wprost bo na porzadnego mezczyzne zasluguja porzadne kobiety i odwrotnie. Chcesz porzadnego mezczyzne to zachowuj sie tak by byc dla niego odpowiednia kandydatka na zwiazek.

Gość gość
u mnie to nawet nie jest kwestia "porządności". Nie potrafiłabym pojsc do lozka z kims kogo nie kocham.

Gość dzisiaj nie dosc ze
dziewczyny uprawiaja seks bez zwiazku, to jeszcze nie krepuja sie praktykowac go w wulgarnym i wyuazdanym wydaniu

Gość gość
No to chyba oczywiste

Gość gość
A potem dziwia sie czemu mezczyzni zachowuja sie tak a nie inaczej w stosunku do nich. Czemu jedni seks bez zobowiazan a inni calkowicie odpuszczaja sobie kobiety.

Gość jak singielka uprawia
seks, to juz jej tylko pozostanie uprawianie seksu, ale wlasnie bez zwiazku. na zwiazek taka nie zasluguje.

Gość gość
Jesli spotyka koniotrzepow to bedzie abstynentka seksualna. Porzadna singielka seksi sie tylko z macho ciachem:(

Gość gość
gość wczoraj u mnie to nawet nie jest kwestia "porządności". Nie potrafiłabym pojsc do lozka z kims kogo nie kocham. x Dokładnie. Żyję w celibacie nie dlatego, że "muszę być porządna/nie wypada", ale po prostu dlatego, że nie mam najmniejszej ochoty na seks z przypadkowym facetem. Jak można w ogóle rozebrać się przed kimś obcym/kolegą, dotykać go, itp. brrrr. Mnie az obrzydzenie bierze.

Gość gość
no właśnie, seks jest obrzydliwy, trzeba żyć w cnocie.

Gość gość
Ja nie mogłabym uprawiać seksu tym bardziej z osobą, którą kocham, bo to wypaczenie uczuć. Właśnie osoby, które robią to bez związku podchodzą do tego tak, jak trzeba, bo w związku to takie zapychanie czasu, gdy miłość mija, a bez związku to fizjologia i popęd, czyli to, co robi każde zwierzę, a w związku to już coś nie tak, bo jak sie kocha, to się traktuje poważnie.

Gość gość
Nie musi być abstynentką . Jeśli ma ochotę na seks to czemu nie :) ? Nie jest z nikim , nikogo nie zdradza - zaspokaja swoje potrzeby nic w tym złego nie ma. Denerwują mnie podwójne standardy Facet singiel może a nawet powinien korzystać z seksu z wieloma i to jest ok. Ale kobieta to musi być porządna i nie może uprawiać seksu dla zabawy. Możesz zostać przez kogoś brzydko nazwana ,ale musisz zdecydować czy dopasowujesz się do narzuconych ci ról i zachowań czy postępujesz w zgodzie ze sobą :) Zadowalasz innych i jesteś "porządna" lecz niezaspokojona czy może robisz co chcesz i jesteś w końcu usatysfakcjonowana !!!