Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja i głupi lęk

Polecane posty

Gość gość

Hej! Od 3 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne, ale wiecie,powiem wam szczerze, że strasznie boję się pierwszego stosunku. Może nie samego aktu stosunku płciowego, a raczej niepożądanej ciąży..Jestem w liceum i bardzo zależy mi na tym żeby je skończyć. Myślicie,że po 3 miesiącach brania tabletek+ powiem chłopakowi żeby użył prezerwatywy mam jakąś szansę na "wpadkę"? Wiem,że to głupi lęk, ale nie mam z kim o tym porozmawiać.

Gość gość
sex przedslubny jest grzechem i jak grzech sprowadza cierpienie dasz mu d**y a przestanie ciebie szanowac tak sie dzieje i staniesz sie spermowoworem i mu sie poztawisz i powiesz sex po slubie to bedzie ciebie szanował chyba ze zalezy mu na twoim ciele to zacznie wyzywac tylko musisz byc konsekwetna bo niby bedzie kochał a zacznie zdradzac czyli wezmie na przeczekanie chłop wszystko zrobi by miec sex za darmo

Gość gość
Skończ najpierw liceum. W razie ciąży jak zamierzasz utrzymać dziecko? Tabsy nie dają 100 pewności. Wystarczy choroba, antybiotyk i gotowe.

Gość gość
gość dziś Po ślubie tym bardziej przestanie szanować, jak mu da

Gość gość
gość dziś Po ślubie tym bardziej przestanie szanować, jak mu da jak dała przed slubem to inne takze dadza a po slubie po co ma szanowac xxxxxxxxxxxx i tak faktycznie sie dzieje ze powstały tysiace publikacji na ten temat ze sex przedsluby niszczy relacje