Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxc11

Spóźniający się okres

Polecane posty

Witam. Wiem, nie jesteście lekarzami, proszę Was tylko o opinie, czy nie panikuję za bardzo:* Miesiączki mam różne, nieregularne, jednak nie spóźniają się o więcej niż 5 dni. Od ostatniej miesiączki kochałam się z chłopakiem 4 razy, prezerwatywa ani nie pękła, ani nie zsunęła się.. raz ocieraliśmy się o siebie, jednak wydaję mi się, że nie dotknął mnie w te miejsca, na pewno nie wszedł ani na milimetr, ewentualnie mógł dotknąć wargi sromowe, potem włożył ale już z prezerwatywą, dochodzi w środku, prawdopodobnie 2 razy robiliśmy to podczas dni płodnych, teraz mam zacząć brać tabletki i czekam na okres i właśnie tutaj, miałam dostać w środę, jest piątek wieczór i nic.. wydaję mi się, że od wczoraj pobolewa mnie lewa pierś kiedy ścisnę, tak to nie mam żadnych objawów, znaczy wydaje mi się,że godzinę temu poblewał mnie brzuch jakiś czas,ale wydaję mi się,że sobie wmawiam, we wtorek byłam u ginekologa z tabletkami, zbadała mnie, powiedziała, że mam "ładną pochwę" ale czy w razie czego za wcześnie żeby zauważyła ciąże, prawda? od ostatniego okresu mija 32 dzień. Mogę was prosić o opinię?

Gość gość
"kobieto z bagażem życiowym" Ty sobie wyparz mózg w roztworze solnym, jeśli Ci tak pomaga. Jak nie pasuje Ci pytanie, po prostu omiń.. nie rozumiem po co zaczynać kłótnie i głupie gadanie, mimo wszystko życzę Ci, że ktoś na poważnie kiedyś potraktuje Twoje problemy, bardzo proszę zaprzestać komentowania, bo myślę, że to bez sensu.

Gość gość
Mogę liczyć na POWAŻNĄ odpowiedź? jeśli bawi kogoś to pytanie to proszę, po prostu przemilczcie i omińcie

Gość gość
a jaki miałaś najdłuższy cykl w ciągu ostatniego roku? Jesli masz nieregularne to gin mowil ze się patrzy w stosunku do najdłuższego. Według mnie w ciąży nie jesteś a na opóźnienie okresu ma wpływ wiele czynników Tak ze stres.

Gość gość
Zrób test.

Gość gość
Wiesz coo,miałam wszystko zapisane w telefonie i teraz miałam go zepsutego więc wszystko mi się usunęło, wydaje mi się, że jakoś 34dni, bardzo dziękuję za odpowiedź i poświęcony czas

Gość gość
w takim razie zrób za 2 dni test dla swojego spokoju ale nie sądzę żebyś mogła zajść w ciążę.