Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie chce się kochać!!

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem trochę ponad rok. Od początku związku zauważyłam, że on jakoś specjalnie do mnie nie lgnie. Pierwszy raz z nim był nijaki. Kolejne to samo. Szybko, bez pieszczot i byle jak. Potrafi bić mnie po rekach jak próbuje go dotknąć w miejsca intymne. Ciągle mówi iż mu się nie chce. Seks jest raz na 2/3 tyg z mojej inicjatywy. Czuję się jakbym go wykorzystywala. Siłownia, codzienne strojenie się, bieganie w bieliźnie i bez niej nie daje nic. Zawsze miałam powodzenie. W poprzednim zwiazku prawie nie wychodzilam z łóżka. A tu... Przyznam, iż zrobiłam błąd, otóż krzyczałam na niego. W nerwach potrafiłam krzyknąć, iż pójdę zaspokoić się z innym skoro on mnie nie chce. Po tych kłótniach on zawsze mówi, że chce się rozstać. Że nie może być z kimś kto go zdradzi w przyszłości. Bo dla niego seks nie jest ważny. Kocham go i nie mam pomysłu na to, jak naprawić te relacje i czy w ogóle warto.

Gość gość
Byłam w podobnej sytuacji. Mimo, że facet był fajny odpusciłam. Mamy sie dobrze czuc przy facecie, a nie jak wyzyskiwaczki seksu

Gość gość
Mój też jest fajny. Tylko ja czuję się przy nim nieatrakcyjna. Po tych kłótniach zaczął mówić iż, mam się za niewiadomo kogo, jaka to jestem za**Ista, a nie jestem. Dogryza mi, jest złośliwy. Tym bardziej, iż zauważył że kręcą się wokół mnie faceci. Mowi żebym do nich szła, wykorzystają mnie na raz i rzuca. Totalna Dziecinada..

Gość gość
Nie chce ci tutaj doradzać względem swoich doswiadczen, ale warto sie zastanowic czy aby na pewno ma to sens. Wiesz, fajny facet może tylko kumplem, jednak od partnera wymaga sie troche wiecej.

Gość gość
szukaj innego faceta

Gość gość
Autorko ty sie lecz u psychiatry to nie jest normalne ze chcesz co chwile seksu.

Gość gość
Mam taki temperament, że mogłabym to robić codziennie. A robie raz na 2 tyg przez 10 min. Szybko i byle jak. Co w tym jest chorego?

Gość gość
To nie chore, to normalne :). Szukam takie jak Ty.