Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namowa na zdrade kontrolowana

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Jestem zapewne typowym facetem z nietypowymi fantazjami.. Jesteśmy małżeństwem z 7 letnim stażem.. Zwykłym nie wyróżniającym się małżeństwem.. Zona nie ma zbyt dużego libido.. Raz na dwa tygodnie zwykły seks.. Choć już podczas seksu bardzo się rozkręca na codzień zwykła szara myszka.. Ja natomiast mam fantazje o tzw cuckold. Bardzo podnieca mnie myśl seksu zony z kochankiem.. Dlaczego nie wiem.. Chciałem się dowiedzieć jak emocjonalnie odbierają to kobiety.. Chętnie bym chciał jej to powiedzieć ale panicznie boje się jej reakcji.. Owszem może się zgodzić ale równie dobrze może spakować mi walizkę.. Może okiem kobiety coś pod powiecie? Proszę wstrzymać się od negatywnych komentarzy, zdaje sobie sprawę ze dla wielu może być to oburzajace.. Tak wiem, nie musicie pisać..

Gość gość
Ja bym była za, ale to wymaga otwartości z partnerem, rozmowy, zrozumienia. Żadna z moich koleżanek raczej by sie nie zgodziła.

Gość gość
Nawet niewiesz ilu facetów to ma są ich tysiące a jeszcze nie słyszałem żeby któraś z dam była niezadowolona kwestia przekonania na ten 1raz powodzenia ja jestem po

Gość gość15
Umnie odwrotnie to ja na mawiam meza ...bo sam rady niedaje ...

Gość gość
Wobec tego jak można zainicjować Choć by na zbliżającej się majowce , gdzie jak wiadomo będzie luzniejsza atmosfera i grono znajomych ? Tj. Jak oczami kobiety najlepiej rozpocząć "podchody"

gość dziś ..."Dlaczego nie wiem".. x Ja wiem, jesteś popaprany. ;) O co w tym wszystkim chodzi a jak zwykle o dowartościowanie się. Idę o zakład , że skrzywdziłbyś swoją żonę z niskim libido, gdybyś dowiedział się że regularnie pieprzy się z kolegą z pracy, bez twojej wiedzy zboku.

Gość nopis
Ten ,,Nowy w mieście"hejtuje wszędzie i na każdy temat,to na pewno szczur z Torunia.

Gość gość
Tak to ten szczur. :-)

Gość gość
To były wilk jest

Gość gość
20.47 wszystkich od zbokow nazywasz dlaczego może ty jesteś z bokiem! Co do zdrady kontrolowanej powinien być partner zawsze przy każdym badaniu cipki by oswoić się z obecnością obcego faceta w swerze intymnej a masz prawo do obecności partnera podczas badań czy porodów.