Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćJola

Mój mąż mnie podgląda

Polecane posty

Gość gośćJola

Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa. Ja chcę się podzielić takim problemem. Chodzi o to, że mąż mnie podgląda, np gdy biorę prysznic lub golę intymne miejsca. Dziwi mnie to bo przecież nie zamykam się w łazience i może wchodzić kiedy tylko chce. Nie wiem czy to jest normalne? Być może też któraś z was miała takie doświadczenie. Jak żeście zareagowały?

Gość gość
Zboczeniec! Na policję go!

Gość gośćJola
Dlaczego zaraz zboczeniec? Może to taki fetysz? Gdy go o to zapytałam to się zmieszał.

Gość mia100wy
faktycznie, sytuacja jest bardzo dziwna , wezwanie Policji na miejsce zdarzenia jest absolutnie obowiązkowe i zrozumiałe , Dyzio zapewne otrzyma mandat w wysokości co najmniej 500 PLN a jeżeli nie zapłaci mandatu to zostanie sprawa skierowana do Sądu ale jak opowiadają moi koledzy to kobieta po prysznicu normalnie się rozkłada luźno na materacu i facet bierze do ręki nożyczki przygotowane i tnie te kłaki na vaginie równo i dokładnie a po chwili idzie do roboty depilator i facet dokładnie te kłaki na vaginie wywala na zero , po chwili , kobieta się przewraca na drugą stronę , czyli nogi rozwala i pokazuje duupę facetowi a facet znowu pokornie z jej duupy wywala wszystkie kłaki , po tej depilacji to jeszcze nie koniec, teraz będzie farbowanie włosów na głowie kobiety i już farba jest w naczyniu naszykowana w łazience zaczynają farbować kłaki kobiety , masz wytrzymać 10 minut z zamkniętymi oczami powiedział Dyzio i sprawdzę, czy masz dokładnie wygoloną vaginę , masz teraz leżeć i nie marudzić , powiedział Dyzio na weekend masz wyglądać pięknie i nie zapomnij jutro wskoczyć w pończochy - podkreślił Dyzio !