Emili06 0 Napisano Kwiecień 29, 2017 Witam wszystkich usmiech.gif Otóż jestem z chłopakiem już prawie trzy lata ja mam 21 lat natomiast on 24 usmiech.gif Wyjeżdża do pracy w delegację i wraca na soboty i niedziele więc na te weekendy do niego przyjeżdżam i wszystko by było dobrze gdyby nie to że on wręcz uwielbia grać smiech.gif No ja rozumiem pograć bo nie ma tego w pracy więc musi się na weekendy wysiedzieć ale nie rozumiem po co wtedy ja mu jestem potrzebna usmiech.gif Nieraz były sytuacje typu że cały dzień się tam u nich w domu nudziłam bo on sobie zaczął grać np o 12 w dzień i kończył gdzieś w środku nocy oczko.gif Dodam że nie gra sam tylko z młodszym bratem który ma 18 lat i dają czadu na dwa laptopy to sągry typu Darkorbirt, World Of Tanks, Drakensang itp. Teraz będzie weekend majowy i umawiali się z bratem na granie bo mają jakieś Eventy w grach i premki do wykorzystania i chce mnie zaraz po pracy do siebie zabrać bo tak przyzwyczajony że mnie przywizie jestem obok a on gra no dobra ale chyba cały tydzień nie będę się na to przyglądać oczko.gif I nie żeby to że gra cały czas jezdzimy do kina na pizze filmy oglądamy ale czasami jest to nieznośne bo ja przyjeżdżam do niego a nie żeby siedzieć sama i się nudzić bo on gra :/ A teraz ten weekend majowy to się już domyślam co on będzie robił cały tydzień więc jak wy byście postąpili w takiej sytuacj ? Bo nie uśmiecha mi się siedzieć pół tygodnia i patrzeć non stop jak on gra usmiech.gif Z góry dziękuję za odpowiedzi usmiech.gif Pozdrawiam usmiech.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach