Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Emili06

Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Witam wszystkich usmiech.gif Otóż jestem z chłopakiem już prawie trzy lata ja mam 21 lat natomiast on 24 usmiech.gif Wyjeżdża do pracy w delegację i wraca na soboty i niedziele więc na te weekendy do niego przyjeżdżam i wszystko by było dobrze gdyby nie to że on wręcz uwielbia grać smiech.gif No ja rozumiem pograć bo nie ma tego w pracy więc musi się na weekendy wysiedzieć ale nie rozumiem po co wtedy ja mu jestem potrzebna usmiech.gif Nieraz były sytuacje typu że cały dzień się tam u nich w domu nudziłam bo on sobie zaczął grać np o 12 w dzień i kończył gdzieś w środku nocy oczko.gif Dodam że nie gra sam tylko z młodszym bratem który ma 18 lat i dają czadu na dwa laptopy to sągry typu Darkorbirt, World Of Tanks, Drakensang itp. Teraz będzie weekend majowy i umawiali się z bratem na granie bo mają jakieś Eventy w grach i premki do wykorzystania i chce mnie zaraz po pracy do siebie zabrać bo tak przyzwyczajony że mnie przywizie jestem obok a on gra no dobra ale chyba cały tydzień nie będę się na to przyglądać oczko.gif I nie żeby to że gra cały czas jezdzimy do kina na pizze filmy oglądamy ale czasami jest to nieznośne bo ja przyjeżdżam do niego a nie żeby siedzieć sama i się nudzić bo on gra :/ A teraz ten weekend majowy to się już domyślam co on będzie robił cały tydzień więc jak wy byście postąpili w takiej sytuacj ? Bo nie uśmiecha mi się siedzieć pół tygodnia i patrzeć non stop jak on gra usmiech.gif Z góry dziękuję za odpowiedzi usmiech.gif Pozdrawiam usmiech.gif

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować