Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO BIEDOTA ROBI DZIECI???

Polecane posty

Gość gość
Sami egoisci nie myslacy perspektywicznie. Ktos musi rodzic dzieci a jak takie nowobogackie feministyczne glaby nie chca to robi to ktos inny. Ktos tu mysli ze jak zarabia srednia krajowa to juz jest inteligencja haha moze ktos zarabia malo ale to autor jest patolem w wiekszym stopniu.

Gość gość
a co mnie obchodzą inne polaczki!!! ja dbam o siebie i rodzine i tyle reszte mam w d***e; swołocz to by chciała równać każdego w dół...

Gość gość
ja poprostu dążę do doskonałości i wydaje mi się że każdy odpowiedzialny rodzic również chciałby zapewnić dziecko najlepsze warunki; i nie chodzi mi tu o to żeby dziacak miał co ubrać , gdzie spać czy co jesć bo to oczywiste; ale też aby miał dostę do edukacji, kultury,czy chociażby medycyna na wysokim, prywatnym poziomie. A nie jak niektórzy robią dzieci a potem płaczo że na ferie nie mają , że na lekarza nie stać , że książki dorgie :P

Gość gość
autorze tematu jesteś p******y !!!

Gość mistyl
bo takie dzieci są w dorosłym życiu najbardziej zaradne,potrafią się dzielić itd dzieci którym wszystko podano na tacy,są niedojdami

Gość gość
gość wczoraj ''bo nie rozumiem; jeśli ktoś jeszcze bez dziecka zasuwa w marnie płatnej i niewdzięcznej pracy, a do tego nie ma szans na podniesie swoich kwafilikacji aby znależć lepszą pracę ( bo mu się niechce, no nie ma czasu, bo jest głupi) to po co robi jeszcze bachora??? potem latajo do tych mopsó, sropsów, caritasów i płaczo źle im tak źle; a najgorsze że nie dośc że sam i sobie nie zapewnili przyszłości to jeszcze i te ich bachory trwają w bezradności.'' sposób twojego pisania budzi wątpliwości co do twojej inteligencji i skończonych uniwersytetach więc nie krytykuj

Gość gość
pisza brzydko żebyśta zroumieli moj przekaz :P

Gość gość
Po prostu pisze się osobno ty doskonalcze. Doskonal się dalej. Jak zrobisz dzieci, to na pewno będziesz płakał i nie dlatego, że nie masz na wycieczkę dla nich, czy ferie.

Gość gość
no płacze to ja codziennie jak widze patologie :O

Gość gość
Nic dziwnego. Każdy przynajmniej raz dziennie zagląda w lustro.

Gość gość
ja przynajmniej mam lustro :D

Gość gość
Jak wszyscy. W złotych ramach? Sprzedaj. Patologia zniknie.

Gość gość
jeśli tylko patologia robi dzieci, to wszyscy jesteśmy patusy, a największy ten osioł, co pisze jak gimbus i nieby jakieś oszczędnosci ma, co, tatuś patus dał piątaka na lody żebyś poszedł do sklepu a on se twoja matkę przeleci? i stąd ta nienawiść do dzieci?

Gość gość
mam nienawiśc do polaczków biedaczków !!! czy do was nieudacznicy życiowy :P

Gość prawi 114
Ktoś musi dzieci robić inaczej by polska wymarła.. A dlaczego robią dzieci ? Bo im się nudzi , nie mają zajęc , ich życie jest gównem, a dzieci to rozrywka od marnego żywota

Gość prawi 114
poza tym tutaj nie chodzi raczej tylko o biede finansową. .Bo niektórzy mają kase jak michał wiesniewski , ale jego dzieci również szczęsliwe nie są.... Zyją bez ojca tylko z matkami To nie jest tak ze wystarczy kasa do robienia dzieci, tutaj chodzi o coś więcej..Dlatego ze ludzie z pieniedzmi tez mogą być fatalnymi rodzicami.. Ludzi nie można tak segregować ..

Gość gość
Kolorowi rozmnażają się w zastraszającym tempie, jak karaluchy lub szczury. Ich powinniśmy powstrzymać.

Gość prawi 114
nie chciałbym miec dzieci z bogatą dziewczyną która jest pasztetem wygląda jak Grycanka wolałbym z biedną która wygląda jak miranda kerr .. wiec to co sprawia ze chcemy miec dzieci to druga osoba ,nie praca .. Wiec nawet jesli jestem biedny , ale mam z******tą dziewczyne , to bede chciał miec z nia dziecko ale jak trafie na paszteta , chocby byla milarderką , to ją oleje , dam kosza na tym polega caly sekret..

Gość prawi 114
jesli trafie na laskę na która sram , to dzieci z nia nie będe chciał mieć proste.. I zadne pieniadze jej nie pomogą ..

Gość gość
to chyba oczywiste że kobieta musi nas pociągać fizycznie; ale ja nie o tym k***a temat założyłem... widzę, że część mnie opatrznie zrozumiała (może przez dosadną retorykę); słowem zdecydować się na dzieci trzeba być człowiekiem odpowiedzialnym, z odrobiną pokory

Gość gość
kończ waść wstydu oszczędź - autor tematu to napisał

Gość gość
Wszystko jedno ile kto zarabia. Jak wystarczająco, aby wychować samodzielnie dzieci, bez zasiłków. , ani bez finansowania przez rodziców, to niech ma dzieci ile chce. Jeżeli zaś nie ma za co tych dzieci nakarmić, ubrać, nie może dać im własnego kąta, cóż, dzieci nie powinien mieć, bo najzwyczajniej nie da rady z ich utrzymaniem. A robienie sobie dzieci na zasadzie jakoś to będzie i nigdy nie ma dobrego czasu na dzieci, to skrajna nieodpowiedzialnosc i lekkomyslnosc.

Gość gość
racja gościu wyżej :)

Gość gość
G*wno was to obchodzi i tak jesteś autorze od patoli.

Gość gość
No coz bezmyślnych nie brakuje. A potem dajcie pieniądze, bo dzieci nie mają co jeść. Patologia to stan umysłu, co poradzisz.

Gość gość
patologia nie jest stanem umysłu jest to nauka o chorobach albo stan chorobowy, w ogólniejszym znaczeniu nieprawidłowość (również w odniesieniu do nauk społecznych). Można tak określić nieprawidłowe zjawiska występujące w życiu społecznym. Dzieci... Decydując się na dziecko trzeba przede wszystkim zadać sobie pytanie czy stać mnie na odpowiedzialność. Pieniądze raz są , raz ich nie ma. Jeśli nie czujesz, że będziesz w stanie dać z siebie wszystko i nie żądać nic w zamian, będziesz być może dobrym rodzicem, a Twoje dziecko będzie szczęśliwe. Jak nie chcesz rezygnować z niczego, boisz się o figurę, rozstępy, wypadanie włosów daj sobie spokój, bo skrzywdzisz dziecko, siebie , męża i diabli wiedzą kogo jeszcze. Pragnienie dziecka kiedyś pojawi się jak grom z jasnego nieba, albo...nie.

Gość gość
Jak chcesz dziecka, ale nie masz pracy, partner nie ma pracy, albo macie pracę niepewna, nie macie wykstalcenia, mieszkacie u twoich rodziców, albo u jego i oni was utrzymują, no szaleństwem jest aby się decydować na dzieci.

Gość gość
nie chciałbym miec dzieci z bogatą dziewczyną która jest pasztetem wygląda jak Grycanka wolałbym z biedną która wygląda jak miranda kerr .. Księżniczki są najgorsze. Wiesz mi, że lepiej z grubą niż z chudą, ładną i biedną.

Gość gość
" ale nie masz pracy, partner nie ma pracy". Jak długo zamierzcie żyć na garnuszku rodziców? Szaleństwo? Może. W każdym szaleństwie jest metoda. Kto to powiedział? Jeśli nie potraficie siebie utrzymać, nie jesteście dorośli. Co tu mówić o dziecku? Sami jesteście dziećmi.