Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa każe się wozić

Polecane posty

Gość gość

Mój problem polega na tym, że wkurza mnie, że teściowa każe mojemu mężowi się wozić. Nigdy nawet nie zaproponowała, że zwróci za paliwo. Do tego żeby ją zawieźć, mąż bierze mój samochód bo on swojego nie ma, a teściowa dobrze wie, że samochód jest mój. Do tego mamy 3 miesięczne dziecko i nie na rękę jest mi jak mąż znika na 2h żeby ją gdzieś zawieźć (zwłaszcza, że często jest zmęczony po pracy). Dodam, że teściowa ma jeszcze jednego syna który ma samochód i nie ma dzieci, ale jemu nigdy tyłka nie truje. Dziś na przykład mąż musi jechać 15 km po nią a potem zawieźć ją 40km w jedną strone a na wieczór po nią wrócić. A samochód mam sportowy i dużo pali więc przywiezienie jej i zawiezienie to 100 zł. Jak chce do wnuka przyjechać to też każe po siebie przyjechać 15 km i potem odwieźć co daje 60 km. Dajcie znać czy też tak macie? Bo nie wiem co z tym fantem zrobić.

Gość gość
wyrachowana egoistka.gdyby to byla twoja mama to tez bys za paliwo chciala?

Gość gość
gość dziś wyrachowana egoistka.gdyby to byla twoja mama to tez bys za paliwo chciala? X Moja mama nie jest tak bezczelna jak teściowa.

Gość gość
jak już ją przyzwyczailiście, że wozicie, to teraz juz nic nie da się zrobic. Ewentualnie ustalić, że będziecie ja wozić co drugi raz (na zmiane z drugim synem), ale foch na pewno będzie. Ale do Waszego dziecka to już bedziecie ja musieli przywozic i odwozić.

Gość gość
mam to samo, teściowa mieszka z córką trochę niepełnosprawną intelektualnie, córka ma męża i dwójkę dzieci i wymagają od mojego męża wożenia do kościoła, do lekarza, po zakupy ,wszedzie , wydzwaniają jak po taksówkę ,nawet każą się zawieść w niedziele 80 km w jedną stronę do rodziny i że ma za godz być gotowy .Jak go opieprzam i nie pozwalam to stałam sie ich wrogiem i jestem ta zła, teściowa mnie nie znosi bo uważa że jej syn -mój maz powinien sprawować nad nimi opiekę.

Gość gość
A jaki to problem,,popsuć " auto? Nie ma,zepsuło się i narazie stoi bo nie stać nas na naprawę.

Gość gość
Moja teściowa, to mi za benzynę zwracała.

Gość gość
Sportowy samochod hahaha Mirafiori ? Idiotka Swoja d**e drogo wozisz a tesciowej zalujesz? Wstyd

Gość gość
Moją teściową, to zawsze woziłem na cmentarz i pytałem się czy w jedną stronę. Nigdy nie zrozumiała aluzji. W końcu nie ja ją zawiozłem na cmentarz w jedną stronę.

Gość gość
Nie chvialabym takiej synowej

Gość gość
13:10 dobre:)

Gość gość
Nie musicie po mnie tak jechać że teściowej kasy żałuję. Jestem na macierzyńskim i mam 80% wynagrodzenia, do tego mój syn choruje i na leki wydaję 600 zł miesięcznie więc 200 zł miesięcznie na paliwo dla teściowej to dla mnie dużo za dużo. Teściowa wnukowi nawet zabawki kupić nie potrafi.

Gość gość
To po co ci auto ktore tyle pali? Skoro cie nie stac

Gość gość
gość dziś Nie chvialabym takiej synowej X Również nie chcę być synową która sponsoruje przejazdy teściowej. Ma syna z samochodem to niech ją wozi a nie na synowej żeruje

Gość gość
gość dziś To po co ci auto ktore tyle pali? Skoro cie nie stac X Stać mnie ale nie mam ochoty nikogo sponsorować

Gość gość
U mnie jest to samo. Mogłaby zapytać czy oddać za paliwo, ale nie, to jest typ osoby która lubi tylko brać.

Gość gość
Teściowa święta krowa

Gość gość
Odstawić auto do warsztatu i po sprawie. I za każdym razem mowilabym, że się popsuło.

Gość gość
wiesz moja matka mi ubliżała gdy byłam w ciązy(przez 9m-cy nie zapytała się jak się czuje) trafiłam przez z nią do szpitala , gdy urodziłam i byłam 7 dni w szpitalu to 2 razy odzwoniła do mnie (2 km miała do szpital mieszkamy w gdańsku)oczywiście nie odwiedziła mnie, siostrę która rodziła4 m-ce później odwiedziła. na terenie szkoły wulgarnie się zachowywała , moja córka 3 dni płakała po tym zdarzeniu siostra tylko ją dopingowała aby tak się zachowywała- zadzwoń do niej i jej powiedz o swoich problemach 514-669-080

Gość gość
moja teściowa to jezdzi na moim zaganiaczu 🖐️

Gość gość
20:37 A po polsku się nie dało napisać? Nic nie rozumiem

Gość gość
Z benzynkę zwracać a za opiekę nad bachorem to już raczej nie wypada płacić,przeciez to babcia:):):) to się należy jak psu bud

Przeciez jest twoją rodziną. Z pewnoscia tez tobie pomaga w roznych sprawach.

Mialam wspaniala tesciowa i wszedzie bym ja zawiozła. To nie bylby dla mnie problem

Gość gość
Dzień dobry! Duża stacja telewizyjna przygotowuje program o relacjach synowych i teściowych. Nie możecie się dogadać? Kłócicie się? Macie sprzeczne opinie co do wychowywania dzieci czy prowadzenia domu? Jeśli chcesz wystąpić w programie i zarobić pieniądze, wyślij zgłoszenie (opis rodziny - imiona, wiek, miejsce zamieszkania, nr telefonu, zdjęcie i opis problemu) na adres: programtv.produkcja@gmail.com