Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni czy ZAWSZE rozszerzaja wam sie zrenice

Polecane posty

Gość gość

Przy kobiecie która wam się podoba??

Gość gość
A w pomieszczeniu średnio oswietlonym?

Gość gość
to jest proces bezwarunkowy. nad tym się nie panuje. dotyczy to obu płci. kurczą się gdy się kogoś nie lubi.

Gość gość
A takie normalnej wielkości Plus oznaki zainteresowania na holu przy średnim oswietleniu oznaczaja ze facet udaje zainteresowanie?:>

Gość gość
ja pierdole jak mozna takie cos zauwazyc. trzeba by sie wpatrywac facetowi w oczy nieruchomo, a po co tak robic. zeby wyjsc na psycho?

Gość gość
to jest najprostszy i najpewniejszy wyznacznik zainteresowania drugą osobą. dziś widziałam taką sytuację. dziewczyna ok 24 lata nakręcona na maxa przez faceta 41lat. źrenice jak spodki prawie wyłaziły za tęczówki, nie można powiedzieć że coś brała bo była w pracy. choćby nie wiem jak się zapierała wiem że on jej się podoba, miedzy innymi z tego względu że on tak działa na większość babek. źrenice nigdy nie kłamią. ;)

Gość gość
trzeba byc powalonym by obserwowac czyjes zrenice. wtf

Gość gość
To prawda że się rozszerzają jak cos/ktoś nam się podoba ale z drugiej strony ja prawie zawsze mam wielkie źrenice. Nie wiem dlaczego...może dlatego że kiedyś leczyłam oczy z malego zeza i nie raz mialam zapuszczane krople?.po nich zaczely sie powiekszac

Gość gość
mi tylko w zyciu przy burku powiekszaly sie zrenice, cyce, pochwa i anus, tak na mnie dzialal. co godz musialam zmieniac majtki z mokrosci :)

Gość gość
oczy są oknami serca. ludzie nie zdają sobie sprawy jak wiele mówią oczami. ja uwielbiam obserwować ludzkie oczy bo wiem z nich więcej niż ze słów. za to swoje zakrywam okularami bo nie chcę trafić na kogoś takiego jak ja ;)

Gość gość
mam fotochromy i przekrwione galki od kompa. gowno se mozesz z nich wyczytac. moja cipka by ci wiecej powiedziala jakbys w nia patrzyl jak szpak w pis.ssde