Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2017 Witam, jakiś czas temu spotkałem na swojej drodze dziewczynę, jako że czasem razem wracamy z pracy, to więc postanowiłem zagadać, była to dość luźna rozmowa, "spotkaliśmy" się w ten sposób jeszcze ze dwa razy, po czym nie widywałem jej już, postanowiłem więc poszukać jej na fb, jako że pochodzi z mojego miasta nie było to problemem, wysłałem jej zaproszenie, ona je zaakceptowała. Niestety zamiast poczekać na następne spotkanie twarzą w twarz, postanowiłem że zrobię najgorszą z możliwych rzeczy i podbiję do niej na fb i od razu przejdę do sedna (jak dzieciak), wiem że jest rzeczywiście zajętą osobą (praca, szkoła) więc pomyślałem że odbywające się w naszym mieście występy w najbliższych dniach będą dobrą okazją do spotkania, niestety odpisała że pracuję, chwilę jeszcze popisaliśmy ale jako że nie chciałem być namolny i jej wystraszyć nie proponowałem innego terminu (ona zresztą tego też nie zasugerowała), od 2 dni z nią nie piszę i zastanawiam się czy to dobre posunięcie by poczekać aż znów ją spotkam i spróbować czy może brnąć już w tego fb, czy w ogóle taka cisza z mojej strony jest ok? Nie zniechęci jej o ile już tak nie jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach