Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mi powiedział,ze chce sie na pożegnanie przespać z byłą

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem, ktory nie do konca rozstał sie z byłą...Mieszkali razem jakis czas. Znam ja , fajna dobra i sympatyczna laska. On mowi mi,ze jej nie kocha, byl z nia z braku laku,ale ona nie potrafi sie z tym pogodzic,ze on chce odejsc.ciagle placze i ma depresje. Ja usunelam sie w cien, chcialam zeby w koncu wybrał.przestalam sie z nim kontaktować, odsunełam sie... a on mi dzis napisal smsa "chce z nia to zrobic ostatni raz na pożegnanie" wasze komentarze...bo ja wysiadam w tym momencie.

Gość gość
ale Ty mu chyba nie dasz dopy na pożegnanie, bo innego wyjścia z durniem nie ma

Gość gość
Czy ty bardzo głowę upadlas?? Kopnij go w zad!!!! Miej godność, dziewczyno!

Gość gość
stara milosc nie rdzewieje a po 2 widac ze jestes milosniczka przechodzonych facetow no i najwazniejsze znowu lamanie 6 przykazania to nie pozostaje bez konsekwencji

Gość gość
Najpierw stwierdzilam,ze zartuje. Potem sprostował,ze to ona mu taką propozycje złozyla.Ze sie pogodzila z odejsciem,ale chce go poczuć ostatni raz.Jemu jest jej żal. Powiedzialam,ze nadal uwazam,ze zartuje i nie chce na ten temat rozmawiac.

Gość gość
Staneło na tym,ze powiedział"spokojnie nic sie nie denerwuj, ok"? Wiecej sie nie odzywam, nie wiem komu wierzyc.On mówi,ze mnie kocha i chce ze mną byc a napisał mi to bo "chce byc ze mną szczery"

Gość gość
On z Niej sie nie wyleczył..miej godnosc i honor dziewczyno...powiedział tak ze to Ona Mu złozyła propozycje zebys nie robiła Mu jazdy..cwaniak chce ciągnąć dwie sroki za cipki..sorry za ogon miało być

Gość gość
To jest chore. Nie licz na to, że ten typ będzie Ci kiedykolwiek wierny. Odwróć sytuację. Jesteś z nim w związku, ale na pożegnanie chcesz uprawiać seks ze swoim byłym, żeby nie było mu przykro. To jest tak absurdalne, że wyczuwam po prostu prowo :)

Gość gość
Mówil mi,ze jej nie kocha dawno, nie pociaga go tak jak ja. Nigdy nie byl w niej zakochany,ale ona ujeła go swoją miloscią do niego. Ja to wszystko rozumiem,ze ciezko z kimś zerwac. Tylko po co mi to napisał.....po co? Chce byc szczery???CHyba kpi

Gość gość
Wiem,że ona bierze go na litośc. On jej nie kocha i jest mu jej żal. Nie wiem jak to przełknąć:( to co napisał i powiedział.

Gość gość
A ty dalej starasz się go tłumaczyć. Po prostu napisz, że się zgadzasz i tyle. Tylko potem nie zaśmiecaj forum płaczliwymi tematami, że on Cię zdradza, że sypia z byłą i innymi.

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
Pewnie, że prowo, ale całkiem zabawne jak dla mnie :D

Gość gość
Czuje,ze on to wczoraj z nią zrobił...to nie provo. Nie wiem ..ja sama tez tak kiedys faceta kochałam...za bardzo,ze tracilam godnosc,choc zabic sie nie probowałam.Ona go tym szantazowala,ze jak odejdzie to ona chyba umrze...ze sobie cos zrobi. Ja chcialabym z nim byc, ale nie kosztem tej dziewczyny.:(

Gość gość
Niedobrze mi :o

Gość gość
Skoro taka zakochana to teraz zaczna sie szantaze , ze jest z nim w ciazy . Takie dziewczyny moga tak zrobic .

Gość gośćut
to może zróbcie to we troje... to byłaby taka faza przejściowa... takie oficjalne przekazanie... no i mogłabyś się czegoś nauczyć...

Gość gość
On ją poznał rok temu. Ma 27 lat, chcial sie ustatkowac, pojawila sie ona. Swoją milosc niespełnioną przezył dawno,ale stwierdził,ze moze juz warto zwiazac sie z kims nie z wielkiej milosci bo on juz nie wierzyl,ze sie zakocha w kims ze wzajemnoscią Ale spotkał mnie....i stało sie. Tamta dziwczyna ma prawo o niego walczyc, zakochana,,,wspominał o slubie... A ja teraz sie odsunelam...niech on to sam przemysli.

Gość gość
hahahah poplakalam sie ze smiechu ale faceci sa mistrzami ciagniecia dwoch srok za ogon

Gość gość
Nie, to nie tak. On chce sie z nią rozstac bo nie jest w niej zakochany, mówil,ze on nie umialby tak zyc, z kobietą, ktorej nie kocha jednak/. Chce byc ze mną... Co mam zrobic w tej sytuacji:(

Gość gośćtu
Taa...niby jej nie kocha,ale seksik na pa pa to ma ochotę.ja takiego faceta bym nie chciała.nie zdziwiłabym się, gdyby Cię zdradzal jeśli bylibyscie razem.sorry ale dla mnie to taka męska wersja d*******i

Gość gość
Jutro sie z nim widze..idziemy do znajomych na kawę, moze grill. A moze to tylko przywiązanie, żal mu jej... To mam mu nie wierzyć jak mówi,ze jej nie kocha?

Gość gość
Ale jesteś naiwna dziewczyno :) Aż mi Ciebie żal..

Gość gość
Zaraz cdn......Ona jest w ciąży i tak prowo sie toczy :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Ale ona wie,ze on jej nie kocha, bo kiedys odebrala mój telefon jak do niego dzwonilam, on sie wydarł do słuchawki do "byłej" :Nie kocham cie (długa historia i za duzo pisania) Ona wie,ze on jej nie kocha ale nie umie sie pogodzic z tym,ze chciał z nią byc a teraz juz nie,ze jest jej winien to co obiecał Dziewczyny co robic...dac mu szanse?

Gość gość
to uważacie,ze ona jest w ciąży?????

Gość gość
a moim zdaniem, on chce cie do siebie zniechecic. On nie chce z nią zerwac.Boi sie byc tym złym. Jak mozna tak powiedziec osobie, ktora sie kocha?ze chce sie przespac z byłą ostatni raz?/??

Gość gość
Przy swoim kumplu jasno powiedzial,ze nie kocha byłej, nic do niej nie czuje,nie chce z nią byc. Kumpel mu radzil jak najszybciej z nia zerwac, bo bedzie jeszcze gorzej. Sama slyszałam w słuchawce,ze on jej nie kocha. Ona sle mu smsy,ze go kocha,ze o nim mysli nawet jak on o niej nie.Chce z nim by c mimo iż wie,ze on jej nie kocha, tak jak ona jego. A mój facet jej odpowiedział"Ale ja nie umiem tak żyć" nie wiem komu już wierzyć:(

Gość gość
Liczą się czyny, a nie słowa. Sorry za szczerość, ale gdybyś mu się bardzo podobała to wolałby nie ryzykować. Facet próbuje być cwany. Chce mieć 2 dziewczyny z "braku laku" zamiast 1.

Gość gość
Kobieto ogarnij sie@! on kocha was obie i was obie chce pieprz... a ren tekst ze ona mu zaproponowala...razem chcieli..a powiedzial Ci bo jeat szczery zebys wuedziala ze sypiaja ze,soba..i wiesz co..bedzue tak..ze oni to beda robic..ty bedziesz,wiedzuec..i zgadzac sie bo przeciez,ci zal tej dzuewczyny..a on nie bedzue czul sie winny temu ze sypia tez,z tamta bo przeciez Ci powiedzial... paranoja...,czy ty jestes az tak glupia?? wez mniej swoj honor i zniknij z jego zycia to moja rada..