Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mi powiedział,ze chce sie na pożegnanie przespać z byłą

Polecane posty

Gość gość
Nie gniewam sie za szczerość.Do pięknosci nie naleze ale on mówil mi ,ze mu sie bardzo podobam,ze jestem sliczna,ze kocha mnie i nie chce mnie stracic,ze go kręce jednoczesnie jego "była" wysyłala mi sms,ze "Bartek był u mnie, spędzilismy ze sobą wieczór, było pieknie" i wiele innych smsów,On kazał mi w to nie wierzyć,kłocilismy sie o to. Czy takie sytuacje sie zdarzają,ze "była" nie odpuszcza i walczy o faceta chocby nie wiem co?

Gość gość
Kocha ją? To po co przy kumplu mówił inaczej? On nie chce z nią sypiać tylko raz na pozegnanie, ona go o to prosi. Ona mu wmawia,ze z czasem on ją pokocha i będą szczesliwi, zeby dał jej szanse. Zniknełam.Nie kontaktuje sie z nim od kilku dni. Co ma byc to będzie

Gość gość
Co z tego, że nie jesteś typową pięknością? Czy z tego powodu pozwolisz się tak traktować? Nie kocha byłej, ale nie kocha też Ciebie. Szanuj się dziewczyno.

Gość gość
To nie prowo ? sa tak głupiutkie panny jak autorka ? Ilez to dziewczę moze mieć lat ? 14?

Gość gość
Rzygłam ... przez ciebie! Szkoda serniczka, domowy na brownie, dobry był.

Gość gość
Naprawdę chcesz być z kimś takim? :D wspolczuje

Gość gość
Tez to przerabialam. On Cie nie kocha.przyjmij to!

Gość gość
Witam Dzis dzwonił, nie poruszał tematu, wogóle uważam,ze chyba chciał mnie tylko lekko sprawdzic jak ja na to zareaguje Odpowiedzialam mu,ze nie chce by z nią to robił, nawet jak bierze go na litosc i wiecej do tematu nie wracam. I nie wrócil. Jutro sie widzimy na majówce...ale tez uwazam,ze słowa nic nie znaczą.Licza sie czyny. Ja mam wieczne problemy z cerą, blizny, czasami 2 dni z domu nie wychodze, rozmawialam z nim o tym, czasami nawet z nim odwołalam randke... A on mi powiedział,ze jemu to nie przeszkadza,bo kocha, akceptuje i wyglad nie jest na 1 miejscu. I to mnie przekonało,ze on mnie kocha...wiem, naiwne. Ale tak pomyślałam. Ze go ta cera nie odstraszyła

Gość gość
Przed nim miałam 2 randkowiczów, ktorzy jednak jak patrzyli na mnie to błądzili wzrokiem po mojej twarzy,widzieli niedoskonalosci pod podkladem...dało sie to odczuć. On tak nie zrobił. Ale to chyba za mało,zebym poczuła,ze mnie kocha?

Gość gość
On może coś do ciebie czuje...ale nie kocha cie. Moze go tylko podniecasz, pociagasz, a tamta nie.?

Gość gość
dziecko,ile ty masz lat? piszesz bardzo infantylnie.

Gość gość
swoje lata mam mimo iz trądzik nie daje mi spokoju. wiem,ze jak facet kocha to sie poswięca Ale ja na prawde uwierzyłam mu,ze jak mi tak powiedział,ze mnie kocha

Gość gość
Powiem Ci tak, facet który kocha NIGDY NIE POSZEDŁBY DO WYRA Z INNA. Po prostu. A poza tym co to za metoda pchac się w relacje z gościem który starych spraw nie uporzadkowal. Przestań biadolic o swojej cerze bo będziesz zawsze chwytac się pierwszego lepszego fagasa który będzie Cie urabial jak będzie chciał. Poza tym i o n i ta laskato jakas niedojrzała patola emocjonalna.

Gość gość
Wiesz co jest najbardziej przykre... że Ty go tak doskonale tłumaczysz i rozumiesz... on jej nie kocha ale musi to zrobić bo ona go prosi, bo on ma dobre serce i mu jej szkoda. Och ach... a komu Ciebie jest szkoda? Gdzie w tym wszystkim Ty jesteś? Już sama taka propozycja ze strony faceta jest jakby dal Ci w morde.

Gość gość
Słowa,słowa...lecą jak baloniki do góry i nic nie znaczą. "Po czynach ich poznacie" (cyt.).

Gość gość
Ja z nim jeszcze nie spalam...chcialam zeby najpierw poukladal z nia wszystko.

Gość gość
Będę z nim, bo jako jedyny nie brzydzi się mojej cery. Może być z byłą, poniżać , autorka nie ma godności. Kompleksy, kompleksy, kompleksy...To jest miłość!! Romea i Julii

Gość gość
Nauczyłam sie z tym życ, ale kto nie miał trądziku ten nie wie o co chodzi. On to zauwazył, ja wspomniałam, a on zapewniał,ze jemu to nie przeszkadza bo kocha mnie taką jaka jestem. Z figurą wszystko ok, nie jestem strzępkiem kompleksów

Gość gość
Gimnazjalistko,no słabo piszesz to prowo.

Gość gość
Zaraz będzie, że on jednak ją bzyknął na do widzenia, a potem ona zaszła w ciążę i koło się toczy...

Gość gość
Ja mam problemy z cerą i kompletnie Cię nie rozumiem. Wolałabym już być sama.

Gość gość
Ooo,prowo się toczy ....

Gość gość
Tez tak mysle,ze oni sypiali. Ona zaszła w ciaze, a teraz zeby sie nie wydalo to sie przyznał,ze ze sobą śpia albo chce sie przespac Ona chciała go zlapać na dziecko i tyle Ale facet chyba tez wie jak sie zabezpieczyc