Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 32 lata nie mam meza i dzieci rodzina postawila na mnie juz krzyzyk

Polecane posty

Gość gość

mam 32 lata nie mam meza i dzieci rodzina postawila na mnie juz krzyzyk

Gość gość
Ja mam 38, partnera (ślubu nie planujemy), bez dzieci i rodzinie to zwisa... zmień rodzinę ;)

Gość gość
Fajna rodzina ;) a mam 33 i jestem rozwódką z niepełnosprawnym dzieckiem, zamienimy się?;)

Gość gość
chociaz masz partnera, a u mnie sie nie zanosi:o nie jestem atrakcyjna

Gość gość
Bo wy wszyscy myslicie ze zwiazek dzidzius i kredycik to taki miod.. o tak ha ha Jesli ktos uzaleznia swe szczescie od 2 osoby to sory....

Gość gość
lepsza samotna starosc i zdanie na łaske obcych ludzi, ktorzy maja cię gdzies

Gość gość
pytanie z innej beczki: to co robisz na forum o macierzynstwie ???? :)

Gość gość
zale sie;(

Gość gość
Co się martwisz. Ja miałam 35 lat jak wychodziłam za mąż, a 37 lat jak urodziłam córcię. Męża poznałam jakiś rok przed ślubem. Rodzina też postawiłam na mnie krzyżyk i liczyła,że będę starą ciotką, która zajmować się będzie matką i finansować rodzinę. A teraz słyszę, że jak to mogłam założyć rodzinę i żyć dla rodziny, a nie dla nich. Najlepiej odseparuj się od takich ludzi, bo wykończą Cię.

Gość gość
Moja tez ;-) a ja zrobilam im dowc***i w wieku 39 lat wyszlam za maz (facet 7 lat mlodszy), 41 - urodzilam synka, 3 lata pozniej nasze dochody z mezem siegaly 25 000zl . mc :P

Gość gość
co za durne ludzie, szczęście od narobienia dzieci, czy wy na tym świecie nie macie innych przyjemności

Gość gość
Jak jest się bogata singielką w wielkim miejscie dobrze zarabiająca to mozna życ jak sie jest zwyklym szarym polaczkiem z najnizsza krajową i jeszcze na dodatek mieszkanką małego miasta/wsi to staropanienstwo nie wyglada ciekawie, rodzina robi z ciebie niankę dla swoich dzieci, opiekunke dla rodziców na starosc- a tobie nikt na starosc nie pomoze!

Gość gość
10.23 a co to jest "polaczek" :O ?

Gość gość
Nie przejmuj się opinią rodziny, tylko mysl nad SWOIM szczęsciem. poza tym teraz czasy sie zmienily i 32 latka to jeszcze mloda kobieta, szczegolnie w duzych miastach jest wiele singielek w tym wieku i nikt nie postrzega tego jakoś dziwnie, po prostu mamy inne czasy niż 20 lat temu i moze oni tego nie widzą, patrzą jak to było za ich czasów gdzie 25 latka juz powinna mieć męza

Gość Bc459
Mam tak samo tylko 40 lat :P Już kompletnie postawili na mnie krzyżyk A ponieważ jestem już starą starą panna, mogę dziwaczyc, być zgryzliwa, oraz robić co chce. Co nie ukrywam ma plusy. Byle do emerytury, a potem jakoś zleci.:P

co to jest krzyżyk, będą Cię chcieli ustrzelić? czego byś chciała, czym jesteś w stanie zainteresować na rodzinnych spotkaniach? niestety, nie jesteś już dzieckiem, więc naturalne jest, że chcą akceptować Cię w kolejnej roli. to nie jest nic zaściankowego:D to jest naturalne. nie znaczy, że musisz ulec, ale postaw się w ich roli. dorosła osoba musi porzucić złudzenia, w dorosłym życiu każdy ma rolę. jeśli nie chcesz jej przyjąć, musisz się choć częściowo wypisać.

Jesli ktos uzaleznia swe szczescie od 2 osoby to sory.... x a gdzie w temacie jest mowa o szczęściu, szczęście to sprawa intymna, wewnętrzna, którą czujesz tylko Ty, nie możesz się tym podzielić ani nic. mowa o uporzadkowaniu swej pozycji społecznej. dzięki oddawaniu społeczności daniny

Gość gość
To znaczy, że jeżeli rodzina będzie ja chciała widzieć w roli kosmonautki to już ma zaczać sprawdzać połaczenia na Przyladek Canaveral ? :D Co za bzdura. Otoczenie ma kierować życiem człowieka ? I co to znaczy 'wypisać się' ? Z czego ? Chyba z tej rodziny pastuchów.

Gość gość
Ja jak mialam 35 lat to poznalam mojego meza, 36 i 39 jak urodzily sie nasze dzieci. I ciesze sie ze to sie tak pozno stalo.

Gość gość
Ja też mam problemy z rodziną. Mam 33 lata, jestem lekarzem, dobrze, że mnie dużo w domu nie ma, bo teksty o kawalerze mnie odbijają :)

Gość gość
W życiu nie wychodzcie za lekarzy, bo oni zdradzają żony z pielęgniarkami.

Gość gość
22:01 To ja podobnie, poznałam faceta dopiero w wieku 34 lat, ale po dwóch latach mnie rzucił. Ale moja historia źle się skończyła, bo nikogo potem już nie poznałam. Dzieci też nie mam.czasem się zastanawiam, jak to się moglo stać.

Gość gość
Lepiej wychodzić za kasjerka z Biedronki :) polecam

Gość gość
U nas na kasie same kobiety,

Gość gość
Kasjerka i lekarz, proszę Was, to mezalians. Lekarze zarabiają i do 30 000

Gość gość
dziś co za durne ludzie, szczęście od narobienia dzieci, czy wy na tym świecie nie macie innych przyjemności xxx A żebyś wiedziała, szczęście, ale posiadania a nie narobienia dzieci. Żebyś wiedziała, że moje dziecko daje mi szczęście. I owszem mam inne przyjemności, hobby, wakacje, bo to, że ma się dzieci niczego nie przekreśla. A ty wyzywasz ludzi tylko dlatego, że ktoś żyje lub chce żyć inaczej niż ty, a skoro wyzywasz to jednak ci czegoś brakuje. Ja mogę spojrzeć na ciebie tylko z politowaniem...

Gość gość
32 lata mialam jak sie rozwiodlam z mezem alkoholikiem, a 34 jak urodzilam pierwsze dziecko :-) jestem w szczęśliwym związku,wiec....wszystko przed Toba autorko :-),powodzenia!

Gość gość
Autorko. Moja siostra, ze sporą nadwagą, i przeciętną urodą, rozwiodła się w wieku 31 lat, 3 lata później ponownie wyszła za mąż. urodziła dziecko mając 36 lat. jeszcze masz szansę :)

Gość gość
Co ty odwalasz. Masz po prostu fobię społeczna. Idz podejść do faceta który się podoba powiedz mu co czujesz i już! Poja...ny jest ten świat i tak naprawdę najważniejsze rzeczy dzieją sie z d...py!!! Ku...wa mój kolega z głosem pedałka znalazł super laska mówiąc do niej tak ... z d...py na ulicy powiedział jej po prostu ze zakochał się nad życie i ze jej już nie odpuści! I co? Od roku są razem!!! A ja co??? Robiłem tak jak ty kombinacje ominacje rozmowy o d...pie marynie ,miałem fajne koleżanki przed lata niestety nie byłem konkretny i co z tego mam? cały ch..j teraz po latach!

Gość gość
32 lata?Młoda jesteś. W Twoim wieku poznałam pewnego mężczyznę, ot tak, nawet nie wiedziałam, że będzie z tego związek. Wiec wszystko przed tobą. Naprawdę 32 lata to jeszcze emozesz kogoś poznać i 3 dzieci urodzić.