Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

43 cm w bicepsie

A chuj wam w oko wy polskie suki

Polecane posty

Gość gość
Masz za duże wymagania biceps, jesteś karłowaty, biedny i mało inteligentny a szukasz laski modelki.NIe Twój target.

Gość gość
Swojego ch_ja to ty możesz tylko do puszki z sardynkami włożyć :P. Ten sam rozmiar i twardość :P.

Karłowaty to jest twój intelekt.Z moim jest wszystko ok.Wykladów tutaj nie będę robił bo kto widzial by profesor wykladał w chlewie? To nie miejsce by rozmawiać o fizyce kwantowej...

Gość gość
Generalnie ja bym takiego niezadbanego, zarościętego i nieokrzesanego troglodyty palcem nie tknęła. Stawiam na intelekt. A biceps nawet nie zna znaczenia tego słowa :) dużo chce nic nie dając w zamian.

Gość gość
Profesor???Hahaha!Dowcip 2017 roku!:-)

Gość gość
To ile masz wzrostu?

Gość 43 cm w_bicepsie
154cm Napoleon też był niski

Gość gość
Widzę że chcesz skończyć jak Napoleon. W odosobnieniu do końca życia.

Gość 43cm w bicepsie
Ja chcę tylko wylizać pod pachami kobietę, która nie myła się od miesiąca. Mniam mniam jakiem świnia :D.

Generalnie ja bym takiego niezadbanego, zarościętego i nieokrzesanego troglodyty palcem nie tknęła. Stawiam na intelekt. A biceps nawet nie zna znaczenia tego słowa usmiech.gif dużo chce nic nie dając w zamian. X Niezadbany bo nie chodzi do kosmetyczki? Bo nie depiluje ciała? Jakbym wydepilował (czego nie zrobię bo uważam za zbędne) to posypały by się gromy że niemęski- co oczywiście by mi zwisalo tylko opisuje wasze zachowanie tutaj.:o Nic od was nie chcę.Od kobiety też bym nie chciał by mnie niańczyła, tylko sam bym chciał dla niej jak najlepiej. Ale co wy tam możecie wiedzieć. ..

Gość gość
Kobieta średniego wzrostu np. 165 cm. plus szpilki 11cm ( ja takie lubię ) na duże wyjście to razem 176cm, więc facet MUSI mieć minimum 185cm. Mój ma 182 ale jest bardzo inteligentny i go mocno kocham. I jest tak ładnie umięśniony, że nawet w szpilkach wyglądam przy nim filigranowo. Do Ciebie biceps pasuje 22lataprzegrywu- ten sam poziom rynsztokowego prostactwa. Ty kurd**el,ona niska kulka :D powodzenia. Aha zapomniałam ona leci na kase a Ty na garnuszku u mamusi. Mam nadzieję,że zginiesz bezpotomnie,takich genów nie można powielać

Gość gość
Wiemy, że jesteś świnią z charakteru i wyglądu, a kretynem pod względem intelektualnym :P. Te wiadomości są dla nas wystarczające :P.

Gość gość
Deperacie...szukasz wśród tych grubasek kobiety? :o

A mnie tam zdanie 99 % bab nie obchodzi zupełnie.Koncentruje się na pojedynczych osobach a reszta nieważna.Tym bardziej nie ma znaczenia gust jakichś odrzutów z jafeterii.Zwisa mi jakich fagasów lubicie.Moźecie sobie nawet brać Trynkiewiczów Breivików czyinnych chłopaków do wzięcia.To są faceci dla was kafeterianek.:)

Gość gość
Zwykły troll.

Gość gość
To po jeczysz autorze w innym temacie,czy kiedys zwiazesz sie z jakas?A teraz wyzywasz kobiety od suk.Ty juz sam nie wiesz czego chcesz albo jestes zwyklym trollem.

Gość gość
43 cm w bicepsie dziś Skąd pomysł że szukam modelki? Chciałbym poznac skromną religijną dziewczynę z krótkimi nogami i małymi piersiami.I tyle. XXXXXX Aha i wsadzić jej (huja w oko. Masz chore zachcianki

17:04 Ale co cie to obchodzi czego ja chcę? Przecież gardzisz kurrduplami poniżej 180 cm a każdy facet z nawet umiarkowaną liczbą mięśni to dla ciebie kretyn.

Gość gość
gość dziś wyjdź stąd wychudzono szkapo

Gość gość
17:10 Cos ci sie pomylilo gosciu bo ja nigdzie nie napisalam,ze gardze facetami ze wzrostem 180 cm.Tak w ogole,to po cholere zakladasz tematy skoro masz pretensje,ze inni odpisuja ci.Ty naprawde masz cos z glowa i nie wiem czy leczenie pomoze.

Strzeżcie się faceci żeby wam przypadkiem nie wyrósł pojedynczy włos na ciele bo inaczej zostaniecie skresleni przez księżniczki z forum kafeteria. 😴

Gość 43 mm w spodniach
która polska suka weźmie tego potwora do buzi? :classic_cool:

Gość gość
43 cm w bicepsie dziś X peezda zas jesteś nie facet :(

Gość gość
gość dziś wyjdź stąd wychudzono szkapo WXZ szkapa to twoje stara :D

Gość gość
43 cm w bicepsie dziś Strzeżcie się faceci żeby wam przypadkiem nie wyrósł pojedynczy włos na ciele bo inaczej zostaniecie skresleni przez księżniczki z forum kafeteria. spioch.gif X hahaha teraz próbujesz sobie zjednać facetów..... e a moze ty wolisz facetów o babek, dlatego tak sie zachowujesz, wstawiasz tu zdjęcia nagiego torsu jak rasowy "edek"

Gość gość
A my mamy pretensje,a nawet zastrzezenia o stan intelektualno-emocjonalny autora.:-)