Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościu2

Pierwsza randka!

Polecane posty

Gość gościu2

Oglądałem ostatnio odcinek programu pierwsza randka. I był to ciekawe widowisko zwłaszcza w jednym przypadku. Do lokalu przyszła kobieta na randkę z psem. Czaicie z z najduchem na randkę. Facet zamiast powiedzieć że skoro ona nie jest w stanie poświęcić mu uwagi na jedną godzinę i wyjść. Został, widać było że był zniesmaczony ale obecność kamer chyba go powstrzymała. Dla mnie to brak szacunku przychodzić z sierściuchem na randkę. Miała takie wytłumaczenie że jest zootechnikiem. No i co z tego. Jak mężczyzna jest mechanikiem to ma przynieść wałek rozrządu w rękach. Ludzie!!!! Idzmy dalej ta sama pani, widoczna nadwaga, d...a jak szafa trzydzrzwiowa , zmarszczki wokół oczu widoczne nawet z ekranu telewizora. Mogła by o siebie zadbać. Przestać żreć chipsy i pobiegać na przykład. Ale gdzie tam. Pewnie wyszła z założenia że ma mnie wziąść taką jaka jestem.No i najlepsze na koniec. Ma dziecko z innym. Wykładka normalnie. Pewnie szalała za młodu jak miała jeszcze fajną figurę i ładną buzię a teraz szuka jelenia który pomógłby łożyć na jej bastarda.Przegięcie totalne. A facet pipka wahał się ale chyba stwierdził że mogą się jeszcze spotkać. Taki okaz z nadwagą, ze złymi manierami i z bastardem powinien się cieszyć z atencji ludzi na poziomie "chłopaków do wzięcia". Panowie szanujmy się. Na boga. Skoro panie mają całą listę wymagań które my winniśmy spełniać to nie zadowalajmy się byle czym i też wymagajmy. Kobita strzela samobóje na randce a koleś przymyka oko. Oczywiście panie na facebooku zachwycone że co za gentelmen. Taaaa jasne chyba frajer i desperat.Smutne że kobiety wychodzą z założenia że im każde faux pass musi być wybaczone i przymknięte oko na pewne braki. W drugą stronę nie były by tak wyrozumiałe na pewno. Podwójne standardy wciąż obowiązują. Dlatego jeszcze raz apeluję. Panowie szanujmy się na prawdę!! P. S. Ale że ten rezolutny wesołek spławił tą śliczną Gabrysię to też jestem w szoku. Dziewczyna młoda, śliczna. Przyszła w pięknej sukience, widać że mądra, ma jakieś pasje. A tu zonk.Nie pojęte.

Gość gość
Baby są jakieś inne, to dlatego.

Gość gość
Autor to cham, z czytelną agresją wobec ludzi.

Gość gość
Nie sądzę że cham. Opisał sytuację z męskiego punktu widzenia. Według mnie to też przegięcie przychodzić ze zwierzem na na randkę. Reszta uwag też całkiem zasadna.

Gość gość
O twoim dziecku jakby ktoś napisał bastard- to jakbyś to odebrał?? Ta kobieta z pewnością była po rozwodzie a nawet jak nie, to każda kobieta mająca dziecko - ma bastardy? Hallo . Cos chyba nie tak z głową u autora. Zwykła agresja .

Gość gość
Autor ma rację kobiety stosują podwójne standardy. Widać to po wypowiedziach pań. Pani ma zostać wszystko wybaczone i puszczone płazem. Mężczyzna za to ma się kajać za wszystko i spełniać kaprysy i zachcianki polskiej królewny. Zero obiektywizmu, solidarność jajników ponad zdrowy rozsądek.Dlaczego one nie pojmują że tę samą sytuację inaczej widzi kobieta inaczej mężczyzna. Według mnie to też brak szacunku przyjść z psem na spotkanie. Gdzie tu miejsce dla faceta. Najpierw dziecko, potem pies a gościu dostanie co, jakieś ochłapy zainteresowania i wolnego czasu?

Gość gość
Autor rozwalił system. Napisane ze swadą i humorem, język cięty i dowcipny, spostrzeżenia trafne...." facet pipka" mnie rozbroił.Dobre naprawdę dobre.

Gość gość
Ha, ha, ha w odcinku z 1 czerwca wszystko przebila wielbicielka alkoholu z Gliwic. Ewidentnie przyszla wstawiona hahahahhaha. Wory pod oczami, zmarchy ale mniemanie o sobie......uuuu. Druga tez. Warszawianka z nadwagą ale rowniez przekonana ze jet 7 cudem swiata.Hahahhaha.

Gość gość
gość dziś - Jestem kobietą 40 plus. Oglądałam ten odcinek "Randki", o której piszesz i powiem Ci, że byłam w szoku jakie aspiracje mają dzisiejsze 30-latki same sobą niewiele reprezentujące. Mówienie o kimś "poczciwina z Wypierdowa" (to o jednym z Panów)- no ta Pani z Gliwic przebiła wszystko! A pociąg do alkoholu był wyraźnie widoczny. Zwróć uwagę, że pomimo wszystko jeden z Panów- też ze Śląska zakochał się w tej 'amatorce mocnych trunków" od pierwszego wejrzenia. MOIM ZDANIEM nawet jak facet mi nie odpowiada to "z klasą" wypadałoby doczekać do końca spotkania i kulturalnie się pożegnać. Nie bronię facetów bynajmniej ale kobiety w tym programie to często porażka...

Gość gość
Poziom kobiet w tym programie jest po prostu przygnebiajacy,bez klasy niemal kazda. Za to kazda przekonana o swej z******tosci i o tym ze jest skarbem nie z tego swiata.Beka zapewniona.

Gość gość
gość dziś - potwierdzam. Ta powyżej :).